pasta en suikers?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • pasta en suikers?

    ik hoor steeds meer en meer dat pasta slecht is voor bbers omdat het suikers bevatten? dit is tog vrij nieuw voor mij aangezien ik altijd dacht dat het complexe kh zijn net als rijst en aardappels

    iemand die mij helderheid kan geven op dit gebied

  • #2
    pasta is carbs. witte pasta -> snelle carbs.
    dus ja pasta -> glucose. Dat is ook zo voor aardappels trouwens, en rijst.
    Witte pasta is wel relatief snel
    Fear is the mind killer

    Comment


    • #3
      De meeste pasta wordt gemaakt van durum tarwe, dat is harde tarwe wat relatief weinig zetmeel bevat en vertraagd opgenomen wordt (dus complexe kh). Nog beter is de volkoren pasta te nemen zoals met alle volkoren produkten.
      .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
      There is no failure except in no longer trying

      Comment


      • #4
        Pasta zelf is het probleem niet zo. Vaak zijn de sauzen de boosdoeners. Denk dat daar meestal vooral op gedoeld word. Zelf maken is dan in veel gevallen een stuk beter.
        Owner of the Iron Playground.

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        Working...
        X