ik zal het je nog sterker vertellen... roomboter heeft een lager rookpunt (verbrand dus eerder) dan olijfolie. Maar kan hier toch beter tegen. Ik heb ook nooit geclaimd dat boter niet kan verbranden. Enkel dat (olijf)olie slechter tegen verhitting kan.
Trouwens even voor het tegenwicht:
Roomboter verlaagt vetten in het bloed beduidend meer dan olijfolie | Advance natuurlijke geneeswijzen
Ik blijf er dus bij... boter is niks mis mee. Voor mij is olijfolie niet perse te verkiezen boven olijfolie. Je moet er alleen niet TE veel van eten.
OpDieet.nl - olijfolie,bakken, gezondheid,dik,calorieen, slank, afvallen
Waarin kun je dan het best bakken? Helaas verandert elke olie ongunstig bij verhitting. Roomboter en kokosvet hebben dit niet waardoor dit goede alternatieven zijn. Wees hiermee echter wel spaarzaam, want deze vetsoorten bevatten verzadigd vet.
Waarin kun je dan het best bakken? Helaas verandert elke olie ongunstig bij verhitting. Roomboter en kokosvet hebben dit niet waardoor dit goede alternatieven zijn. Wees hiermee echter wel spaarzaam, want deze vetsoorten bevatten verzadigd vet.
Trouwens even voor het tegenwicht:
Roomboter verlaagt vetten in het bloed beduidend meer dan olijfolie | Advance natuurlijke geneeswijzen
Ik blijf er dus bij... boter is niks mis mee. Voor mij is olijfolie niet perse te verkiezen boven olijfolie. Je moet er alleen niet TE veel van eten.
Comment