Welke Saus gebruik jij?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Welke Saus gebruik jij?

    Mijn eten is meestal droog om binnen te werken. daar voeg ik soms knoflook en sambal door. nu weet ik wel dat knoflook en sambal niet zo ongezond zijn. knoflook bevat wel goede onverzadigde vetten. en sambal is ook kcalarm. goed voor in de bulk! maar de vraag is welke saus gebruik jij nou om je voeding lekkerder te laten smaken?
    Never send a boy to do a mans job!

  • #2
    Originally posted by beat-boxer View Post
    Mijn eten is meestal droog om binnen te werken. daar voeg ik soms knoflook en sambal door. nu weet ik wel dat knoflook en sambal niet zo ongezond zijn. knoflook bevat wel goede onverzadigde vetten. en sambal is ook kcalarm. goed voor in de bulk! maar de vraag is welke saus gebruik jij nou om je voeding lekkerder te laten smaken?
    geen,
    gewoon een beetje gezonde vetten toevoegen, zoals avocado lekker smuwig of noten, extra olie,

    of gewoon kruiden van de AH, paprikapoeder, basilicum, oregano.
    ga zo maar door.
    “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

    Comment


    • #3
      Mayo...

      Comment


      • #4
        beetje ketjap bij de kip/rijst

        en bij sommige stukken vlees gewoon mayo, die kleine beetje zijn te verwaarlozen
        In Other Wordz: To Drop Bottom Without Bottoming Out!!

        Comment


        • #5
          wat bouillion door de rijst en daarna de rijst laten uitlekken dmv je lepel tegen de rand te houden en happen.
          Make it happen, shock everyone!

          Comment


          • #6
            mayonais met beetje platte kaas en youghurt kruiden en peterselie

            Comment


            • #7
              scheutje citroen over me droge vis en that is that

              Comment


              • #8
                Over mijn salades strooi ik meestal wat peper + natriumarme kruiden

                over broccoli, bloemkool enz. gewoon kaassaus.

                En uiteraard gewoon verschillende soorten groente/tomatensauzen bij rijst en pastagerechten.

                Comment


                • #9
                  Meestal geen saus.
                  Soms een beetje Blue Band kookroom, op basis van magere melk met een heel laag vetpercentage, als ik iets maak met een soort saus voor bij pasta ofzo.
                  "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                  Comment


                  • #10
                    Mijn moeder kookt de groenten ook op een manier dat het zo sappig is dat je geen saus nodig hebt

                    geen idee hoe ze dat doet, vraag het wel wanneer ik op mijzelf ga wonen.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Viranelly View Post
                      Mijn moeder kookt de groenten ook op een manier dat het zo sappig is dat je geen saus nodig hebt

                      geen idee hoe ze dat doet, vraag het wel wanneer ik op mijzelf ga wonen.

                      Dat is gewoon kwestie van goed gaar koken, dan wordt het goed zacht en voller van smaak. Als het niet gaar is smaakt alles hetzelfde.
                      1e Masters Superbody YBF 2011!
                      Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                      Comment


                      • #12
                        Ik gebruik op dit moment geen saus, alleen knoflook en peper (en als ik een keer een heel klein beetje smokkel wat nassikruiden, maar echt weinig)
                        1e Masters Superbody YBF 2011!
                        Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                        Comment


                        • #13
                          Wat eet jij eigenlijk als laatste 'maaltijd', en hoe laat?

                          Aangezien je zeer strikt bent en zo.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by marnop View Post
                            Dat is gewoon kwestie van goed gaar koken, dan wordt het goed zacht en voller van smaak. Als het niet gaar is smaakt alles hetzelfde.

                            maar dan zitten er bijna geen pitamientjes meer in, hoor.
                            "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                            Comment


                            • #15
                              Kwark + klein beetje mayo (niet teveel), dan voeg je wat peper en kurry toe naar smaak, meestal doe ik ook nog wat kurkuma voor zijn positieve effecten. Ajuin/bislook/peterselie.. is optioneel toe te voegen. Als je wilt kan je ook deel van die kwark veranderen door youghurt.

                              Eigen creatie.
                              Lekker veel eiwit en weinig vet en heerlijk van smaak.


                              @viranelly:
                              marnop zit nu in het einde van zijn wedstrijdvoorbereiding, zijn voeding nu is dus denk ik niet representatief voor jou.
                              On a long road to insanity.

                              SQ: 165kg BP: 125kg DL: 180kg

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X