Rijst vervangen voor Brinta/Havermout

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rijst vervangen voor Brinta/Havermout

    Even een vraag mbt tot voeding. In het verleden heb ik gemerkt dat ik veel vocht vasthoud door brood. Dus brood heb ik grotendeels al afgeschaft. Ik zit nu op zo'n 4 sneeen per dag. Het brood heb ik vervangen door zilvervliesrijst. Aangezien ik een onregelmatig studentenleven heb vind ik het vervelend om telkens de rijst te koken (heb geen diepvries) en mee te nemen. Zou ik misschien een dergelijke maaltijd kunnen vervangen door brinta/havermout met magere melk? Totaal geen bereidingstijd.. Ik weet het, het klinkt erg lui, maar is dit een goede vervanging?

  • #2
    Deze vraag had je toch al gesteld?
    "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

    Comment


    • #3
      Pc liep vast, dus was perongeluk een dubbele post

      Comment


      • #4
        Vriezer? gekookte rijst blijft ook wel een paar dagen goed in de koelkast hoor, ik kook voor 3 dagen en zet het gewoon in de koelkast, goed opwarmen is te bikken. Kip bakken en koelkast-->opwarmen kan ik je niet aanraden
        189 94KG 12%, Goal: 100KG 10% || DL: 3X145 BP: 3X92.5 SQ:3X120
        Obsessie is niets meer dan een woord wat luilakken gebruiken voor mensen met toewijding.

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        Working...
        X