vlees betrouwbaar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vlees betrouwbaar

    Overal hoor ik dat het vlees wat je tegenwoordig koopt niet meer betrouwbaar is. Dit bedoel ik met het paardenvlees en de antibiotica in kip. Nu ben ik opzoek naar goede slager die wel te vertrouwen is.
    waar kopen jullie je vlees en hoe weet je of het betrouwbaar is?

  • #2
    Koop een geweer of een kruisboog en ga zelf het bos in. Daar wemelt het van betrouwbare vleesbronnen.
    I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
    - Dave Tate

    Comment


    • #3
      Ehm het ging toch om rundvlees dat deels paardenvlees zou zijn? Geen kip?

      Als je echt zeker wilt weten dat je kip 100% natuur is moet je zelf een kipje gaan slachten. Want ''bio'' kip is ook niet wat het lijkt.
      "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

      Comment


      • #4
        Klopt nocerino, allemaal geldklopperij dat biologisch.

        OT: niet zeuren maar vreten
        Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
        People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
        BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

        Comment


        • #5
          ja maar het gaat ook omdat de kippen die we eten teveel antibiotica bevatten. Waardoor het binnekort niet meer aanslaat als wij het gebruiken als geneesmiddel.

          En inderdaad ik geloof ook niet in de kip waar opstaat een beter leven.

          Comment


          • #6
            Ik koop het zo goedkoop mogelijk, ben student. Meestal bij de turkse slager ofzo
            Ernstig noh!

            Comment


            • #7
              Originally posted by stanneveldt View Post
              ja maar het gaat ook omdat de kippen die we eten teveel antibiotica bevatten. Waardoor het binnekort niet meer aanslaat als wij het gebruiken als geneesmiddel.

              En inderdaad ik geloof ook niet in de kip waar opstaat een beter leven.
              Ik doe een agrarische opleiding waar ik les krijg over jaja de plofkip, en het is allemaal focking onzin, verzonnen door zo'n stadse kakker die nog nooit in een focking pluimveestal geweest is. En ze krijgen amper antibiotica, is veelste duur voor de pluimveehouder zelf.
              Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
              People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
              BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

              Comment


              • #8
                Originally posted by Rickbeen View Post
                Ik doe een agrarische opleiding waar ik les krijg over jaja de plofkip, en het is allemaal focking onzin, verzonnen door zo'n stadse kakker die nog nooit in een focking pluimveestal geweest is. En ze krijgen amper antibiotica, is veelste duur voor de pluimveehouder zelf.
                Dus jij beweert dat het fenomeen plofkip een verzinsel is? Dat er geen kippen zijn die harder groeien dan normaal en geen kortere levensduur hebben?
                Train hard or go hormone

                Comment


                • #9
                  Originally posted by stanneveldt View Post
                  ja maar het gaat ook omdat de kippen die we eten teveel antibiotica bevatten. Waardoor het binnekort niet meer aanslaat als wij het gebruiken als geneesmiddel.

                  En inderdaad ik geloof ook niet in de kip waar opstaat een beter leven.
                  De mens wordt niet ongevoelig voor antibiotica, de bacterie wel. Risico is dat de antibiotica straks onwerkzaam zijn door resistentie, zoals bijvoorbeeld met de MRSA het geval is. Ik vraag me wel af of er een gevaar is voor de mens als je sporen van antibiotica binnen krijgt. Sowieso lijkt me als er al een risico is dat je de kip gewoon een poosje voor de slacht geen nieuwe antibiotica geeft zodat het uit het lijf is.
                  Train hard or go hormone

                  Comment


                  • #10
                    Hebben jullie het bedrijfje musclemeat al gezien?

                    Comment


                    • #11
                      nou rick ik snap dat agrariers dat zeggen maar of een kip in 6 weken volgroeid is of in 6 maanden gaat nogal verschil uitmaken denk ik.
                      Ook merk ik echt wel of ik een goedkope/lidl kip in de pan pleur of eentje van de slager, het water knalt eruit bij zon lidl/aldi kip.
                      ik eet bijna alleen biologisch, voor diegene die vinden dat het geen verschil uitmaakt, das dan mooi.
                      maar koop eens in dezelfde winkel biologisch en normaal gehakt, maak er een hamburger van en zeg dan nog eens dat je het verschil niet proeft.

                      Comment

                      Sidebar top desktop

                      Collapse

                      Actieve discussies

                      Collapse

                      porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                      erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                      Antalya Escort
                      sikis
                      gaziantep escort
                      gaziantep escort
                      İstanbul Escort
                      istanbul escort bayan
                      sisli escort beylikduzu escort bayan
                      antalya escort atakoy escort
                      umraniye escort bayan
                      Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                      Working...
                      X