Hallo allemaal,
maandag start ik weer met een periode Keto (CKD), daarvoor morgen lekker flinke porties vis inslaan op de markt.
Maar vervolgens kom ik het volgende tegen op voedingssites:
Makreel onbereid: E: 18 en V30,7 (per 100 gram)
Makreel Bereid: E: 24 en V 16,7 (per 100 gram)
hoe kunnen er ineens meer eiwitten beschikbaar zijn NA het bereiden van de makreel?
ook het vet gehalte is gehalveerd, lijkt me ook vrij apart.
de info is terug te vinden op voedingswaardetabel.nl (ik weet niet of je hier links mag posten)
kan iemand me meer vertellen over het verschil in bereide en onbereide voeding? en hoe ik de kcal's dan moet tellen?
BVD!
maandag start ik weer met een periode Keto (CKD), daarvoor morgen lekker flinke porties vis inslaan op de markt.
Maar vervolgens kom ik het volgende tegen op voedingssites:
Makreel onbereid: E: 18 en V30,7 (per 100 gram)
Makreel Bereid: E: 24 en V 16,7 (per 100 gram)
hoe kunnen er ineens meer eiwitten beschikbaar zijn NA het bereiden van de makreel?
ook het vet gehalte is gehalveerd, lijkt me ook vrij apart.
de info is terug te vinden op voedingswaardetabel.nl (ik weet niet of je hier links mag posten)
kan iemand me meer vertellen over het verschil in bereide en onbereide voeding? en hoe ik de kcal's dan moet tellen?
BVD!
Comment