Brood slecht of niet ivm vetpercentage?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Dat jodium in brood is een leuke verkooptruuk, want zoveel heb je inderdaad niet nodig. En rijst moet je toch niet alleen met kip eten? Zo komt het een beetje over als ik sommige posts lees.
    I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
    - Dave Tate

    Comment


    • #62
      Er wordt verplicht vanuit de overheid uitgaande jodide aan keukenzout toegevoegd.
      In elk brood zit dus met andere woorden jodium in.
      On a long road to insanity.

      SQ: 165kg BP: 125kg DL: 180kg

      Comment


      • #63
        Originally posted by gleke View Post
        Er wordt verplicht vanuit de overheid uitgaande jodide aan keukenzout toegevoegd.
        In elk brood zit dus met andere woorden jodium in.
        voor biologisch brood geld dit niet.
        “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

        Comment


        • #64
          Originally posted by maar7en8 View Post
          voor biologisch brood geld dit niet.
          Er kan in biologisch brood nog steeds jodium aanwezig zijn. Trouwens wie gebruikt er nu niet keukenzout..
          Zoals inferno zegt, jodium heb je hier in het westen sowieso genoeg.
          On a long road to insanity.

          SQ: 165kg BP: 125kg DL: 180kg

          Comment


          • #65
            overal zout in, of van zichzelf of het wordt toegevoegd.
            zonder zout is niks te vreten en dat is nog altijd beter dan dat je zelf zout gaat bij mengen.
            de reden dat ik juist brood eet omdat er zout in zit.

            daarnaast drinken de meeste mensen hier meer dan 2,5 liter water per dag en is hun vvm verhouding hoger dan de doorsnee mens. dat beetje zout extra kan dan geen kwaad.
            en eens een dag of wat zoutloos en kijk eens waar dat je in de gaat gym brengt...
            focus on progression at all times, so when you are able to, load the bar.

            Comment


            • #66
              Ik voeg nooit keukenzout toe aan men eten, maar eet wat kaas en gebruik wat curry (kruidenmengsel met o.a. zout in) en eens wat mayo, melk, eieren (wit v/h ei) en je hebt al gauw genoeg Natrium (want daar draait het eigenlijk om) binnen.
              Ik had vroeger eens berekend dat ik zonder specifiek zout toe te voegen in men eten aan meer dan 4000 mg Na kwam.
              On a long road to insanity.

              SQ: 165kg BP: 125kg DL: 180kg

              Comment


              • #67
                Originally posted by gleke View Post
                Ik voeg nooit keukenzout toe aan men eten, maar eet wat kaas en gebruik wat curry (kruidenmengsel met o.a. zout in) en eens wat mayo, melk, eieren (wit v/h ei) en je hebt al gauw genoeg Natrium (want daar draait het eigenlijk om) binnen.
                Ik had vroeger eens berekend dat ik zonder specifiek zout toe te voegen in men eten aan meer dan 4000 mg Na kwam.
                Precies, natrium is nou niet bepaald een mineraal waar je echt op moet letten om er voldoende van binnen te krijgen. Zelf voeg ik het ook niet apart toe aan mijn eten. Ik gebruik wel soms kruidenmengsels bij de vis en daar zit wel zout in. En af en toe eet ik weleens een tostie maar dat is omdat ik het lekker vind, niet omdat ik nou bang ben om onvoldoende natrium binnen te krijgen want dat is zo'n beetje het laatste waar ik me zorgen over maak.
                I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                - Dave Tate

                Comment


                • #68
                  In alles wat uit de zee komt, zit jodium. Maar dat is maar een heel klein beetje. Aan zout wordt het niet standaard toegevoegd, alleen aan JoZo zout ofwel jodium zout. Bij brood moet het toegevoegd worden, simpelweg omdat iedereen brood eet en iedereen zo voldoende brood binnenkrijgt.

                  Is leuk dat de gemiddelde Nederlander genoeg binnen krijgt.... Maar als je geen brood eet, en als je geen JoZo zout hebt, dan krijg je helemaal niet zo veel binnen. Tenzij je veel vis eet, maar de meesten hier eten kip en geen zeewier (zonder gein, je hebt zeewierpasta enzo).

                  En als je zo eet, dan heeft brood wel degelijk voordelen. Niets meer, niets minder. Brood is in mijn ogen geen superfood oid, gewoon iets wat een voordeel kán hebben. Want ja, daar begon de discussie mee
                  Passion is: pushing yourself when no one else is around

                  Comment


                  • #69
                    Originally posted by rainman4 View Post
                    Dat is ook wel zo maar het beleg op brood bepaalt voor een groot gedeelte de smaak.
                    Daardoor kan je redelijk varieren en kip met rijst smaakt,ondanks andere kruiden,voor mij iedere keer als.....kip met rijst!
                    Waardoor het voor mij eerder verveelt.

                    Maar dat kan ook omdat ik een waardeloze kok ben

                    Masr

                    haha, ja, dat zal het zijn.
                    Mij verveelt het niet maar ik varieer echt eindeloos met kruiden, soorten groente en ik eet niet alleen kip maar ook veel vis en een paar keer tartaar. Dan smaakt het toch elke keer anders.
                    Nu het warm is, eet ik veel rauwkost, beetje lauwe rijst erdoor en gegrilde gekruide kip, nou, heerlijk hoor!
                    Daar kan voor mij geen boterhammetje tegenop.
                    "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                    Comment

                    Sidebar top desktop

                    Collapse

                    Actieve discussies

                    Collapse

                    Working...
                    X