Ik weet niet goed welke sectie ik deze post moest neergooien dus mijn excusses als het in de verkeerde sectie is.
Vraag:
zat net ff te denken hoe precies de gevoeligheid voor insuline omhoog gaat.
iedereen weet wel dat low carb diëten de insuline gevoeligheid verhoogd (en door training uiteraard)
maar ik zat de denken, komt het puur dat er meer vetten word gegeten of puur omdat het glycogeen in de spieren worden uitgeput?
En je dan een soort van zuig effect krijgt als je begint met carb loaden. (zoals je naar adem snakt wanneer je zuurstof tekort hebt)
Vraag:
zat net ff te denken hoe precies de gevoeligheid voor insuline omhoog gaat.
iedereen weet wel dat low carb diëten de insuline gevoeligheid verhoogd (en door training uiteraard)
maar ik zat de denken, komt het puur dat er meer vetten word gegeten of puur omdat het glycogeen in de spieren worden uitgeput?
En je dan een soort van zuig effect krijgt als je begint met carb loaden. (zoals je naar adem snakt wanneer je zuurstof tekort hebt)