pilaf

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • pilaf

    ik maak altijd ene grote ketel handig is de diepvries

    1 kilo varkensvlees in stukjes (mag ook kip filet maar dan is de bak tijd korter anders wordt te droog van smaak)
    half kilo uitjes klein snijden
    6 tomaten grover snijden
    2 blikjes tomatenpuree
    sambal naar smaak toevoegen
    2 blikken perziken)kan ook met ananas maar dan is het zuurder van smaak)
    stokbrood

    Bak de vlees bruin en doe de stukje ui erin wat je gesneden hebt
    goed bakken.
    Nu opletten meestal gaan ze hier de mis in.De perzikken sap opvangen en de een blik stukjes maken en de ander blik in de ijskast zetten (is handig voor af tekoelen als je teveel sambal erin heb gedaan.
    De opgevangen sap doe je in erbij bij het vlees en ui daarna de tomaat erin
    en dan lekker 3 kwartiers laten sudderen.doe de sambal erbij naar smaak
    meestal is twee thee lepeltjes genoeg.De kleine stukje perzikken wat je klein heb gesneden doe je er ook bij.
    erna doe je tomatenpure erbij en je kan de saus dikker maken met maizena
    lekker bij stokbrood of bij friet.en dan lekker perzikken wat je in de ijskast lekker koel is kan je erbij eten en geloof mij maar als je te pittig heb gemaakt is het gekoelde perzik heerlijk


    eet smakelijk
    eet smakelijk

  • #2
    klinkt wel lekker voor zover ik het kon volgen

    Comment


    • #3
      Originally posted by vonneke View Post
      (mag ook kip filet maar dan is de bak tijd korter anders wordt te droog van smaak)
      Medium kip rose, goed voor de stoelgang als je in de cut bent
      Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
      Go heavy or go home!

      Comment


      • #4
        Originally posted by Shredmaster View Post
        Medium kip rose, goed voor de stoelgang als je in de cut bent
        ik heb geleerd in de slagersopleiding dat kip en varkens vlees nooit rose mag geeeten worden wegens salmonella bacterieen want die gaan bij verhitting vernietigt als je perso rose wil eten zo ik toch rundvlees of kalfsvlees pakken maar dan wordt het wel duur grapje pilaf

        Comment


        • #5
          biefstuk mag rose zijn van binnen kip absoluut niet... en is dan overigens ook niet lekker

          Comment


          • #6
            ik was ook niet sarcastisch
            Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
            Go heavy or go home!

            Comment


            • #7
              pilaf is tog rijst met perzik?
              ziet er op zig wel goed uit hoor.
              160kg squat
              225kg deadlift
              130kg benchpress

              Comment


              • #8
                Ik snap het stuk niet met de perzikken :s
                Keep It Fit

                Comment

                Sidebar top desktop

                Collapse

                Actieve discussies

                Collapse

                Working...
                X