Hangop als welkome afwisseling

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by GeneralIx View Post
    Als je in NL of BE woont hebben ze echt wel ergens kwark.
    Klopt als een bus. Echter weet niet of Lidl in het algemeen de kwark uit het assortiment heeft gehaald, maar de Lildl bij mij de buurt heeft al reeds maanden geen (magere) kwark meer.

    Maar leuke topic, ga nu boodschappen doen en neem een pak halfvolle/magere yoghurt mee om er hangop van de maken.

    Evolution, development, curiousity and improving you tax

    Comment


    • #17
      Lijkt me niet te kanen die troep
      22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

      Comment


      • #18
        na het verhaal van zeven in een theedoek ben ik afgehaakt.. ik eet het wel gewoon zo =)

        Comment


        • #19
          Originally posted by GeneralIx View Post
          Als je in NL of BE woont hebben ze echt wel ergens kwark.

          Maar in Tokio misschien niet....


          De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor typ en of schrijf fouten.

          Comment


          • #20
            Originally posted by moscomau View Post
            Maar in Tokio misschien niet....
            Ook daar kan je het kopen.
            een gladde aal blijft altijd glad.

            Comment


            • #21
              Originally posted by Posseltje View Post
              na het verhaal van zeven in een theedoek ben ik afgehaakt.. ik eet het wel gewoon zo =)
              En het is zo ontzettend lekker he ! Je weet niet wat je mist !
              Evolution, development, curiousity and improving you tax

              Comment


              • #22
                Originally posted by taxation View Post
                En het is zo ontzettend lekker he ! Je weet niet wat je mist !
                lijkt mij ook niet lekker hoor... maar zal eens aan moeders vragen of ze het kent
                Calisthenics / Street workout

                Comment


                • #23
                  Algemene informatie over Kwark


                  Kwark is een zuivelproduct. Het wordt gemaakt van verse melk. Dat kan koemelk zijn, maar ook geitenmelk of schapenmelk. Aan de melk voegt men melkzuurbacteriën toe waardoor de melk gaat stremmen, met andere woorden: dikker worden. Door warmte gaan de vast melkstoffen (wrongel genaamd) zich scheiden van het vocht (wei genaamd). Wat overblijft is kwark. Het vetgehalte varieert per soort. Gemiddeld bevat pure kwark 4% vet en magere kwark vrijwel geen vet. In Nederland wordt de magere kwark variant het meeste verkocht. Kwark is een heel verse kaas. In België wordt kwark “platte kaas” genoemd. De naam verwijst naar het vormloze mengsel. In Frankrijk wordt kwark “fromage frais” genoemd, wat “verse kaas” betekent.

                  Kwark is te koop in volle, halfvolle en magere soorten. Naast de pure kwark is er ook volop keuze in kwark met toevoegingen zoals vruchten, room, vanille en andere additieven. Pure kwark smaakt mild, fris, zuur. Kwark is lepelbaar en smeerbaar en heeft een gladde structuur. Kwark en kwarkvarianten vindt u in de koeling in de supermarkt. Kwark bewaart u in de koelkast. Het blijft een aantal dagen goed. Raadpleegt u voor de exacte houdbaarheidsdatum de informatie op de verpakking. U kunt kwark oom invriezen. Ontdooien moet u dan wel in de koelkast doen. Dit moet namelijk langzaam gebeuren, wil de smaak en de dikte van de kwark niet achteruit gaan.

                  In Nederland wordt kwark vooral gegeten als dessert. In Duitsland en België wordt kwark veel bij het ontbijt geconsumeerd, als tussendoortje en als broodbeleg. Kwark is een gezond product. Er zitten weinig calorieën in. Kwark is rijk aan eiwitten en licht verteerbaar. Het past prima in een caloriearm dieet.
                  een gladde aal blijft altijd glad.

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  Working...
                  X