Hey,
Ik wou al eerst protein bars gaan kopen maar ik vond ze een beetje te duurt en ik kan dat geld beter voor andere dingen gebruiken. Na wat op internet te zoeken(ook BN) heb ik een beetje mijn "eigen" recept gemaakt.
Ingredienten.
- 2 eetlepels pindakaas(ik gok 40-60 gram)
- 90-100 gram havermout
- 2 scoops whey
- Evt. smaakstoffen en als je wil kan je ook 1 scoop caseine poeder bij doen.
- Klein beetje water.
Hoe te bereidden.
Neem je 2 lepels pindakaas en doe het in een grote kom. Doe er dan je havermout bij en je 2 scoops whey. Daarna de evt. smaakstoffen.
Ga het met een lepel "roeren". Giet er daarna heeeeel klein beetje water bij. Ga verder dan weer roeren en probeer zo min mogelijk water te gebruiken.
Pak daarna een vrij groot aluminiumfolie. Leg het gemixte boel ongeveer in het midden en vouw het aluminiumfolie er over heen(dus dan heb je aan beide kanten aluminiumfolie hebt). Maak het in de vorm wat je zelf wil en druk er een beetje op. Vouw het aan alle kanten zodat het verpakt zit in aluminuimfolie.
Je kan het dan al gaan eten als je wil maar je kan het ook in de vriezer doen voor 2 uurtjes en dan kan je het zo meenemen naar school of werk!
Ik vind de smaak best wel ók. Als je van pindakaas houdt, dan hou je ook van dit.
Dat was hem dan. Hoe vonden jullie hem? Als er nog tips zijn om hem beter te maken hoor ik hem graag.
Eetsmakelijk.
Ik wou al eerst protein bars gaan kopen maar ik vond ze een beetje te duurt en ik kan dat geld beter voor andere dingen gebruiken. Na wat op internet te zoeken(ook BN) heb ik een beetje mijn "eigen" recept gemaakt.
Ingredienten.
- 2 eetlepels pindakaas(ik gok 40-60 gram)
- 90-100 gram havermout
- 2 scoops whey
- Evt. smaakstoffen en als je wil kan je ook 1 scoop caseine poeder bij doen.
- Klein beetje water.
Hoe te bereidden.
Neem je 2 lepels pindakaas en doe het in een grote kom. Doe er dan je havermout bij en je 2 scoops whey. Daarna de evt. smaakstoffen.
Ga het met een lepel "roeren". Giet er daarna heeeeel klein beetje water bij. Ga verder dan weer roeren en probeer zo min mogelijk water te gebruiken.
Pak daarna een vrij groot aluminiumfolie. Leg het gemixte boel ongeveer in het midden en vouw het aluminiumfolie er over heen(dus dan heb je aan beide kanten aluminiumfolie hebt). Maak het in de vorm wat je zelf wil en druk er een beetje op. Vouw het aan alle kanten zodat het verpakt zit in aluminuimfolie.
Je kan het dan al gaan eten als je wil maar je kan het ook in de vriezer doen voor 2 uurtjes en dan kan je het zo meenemen naar school of werk!
Ik vind de smaak best wel ók. Als je van pindakaas houdt, dan hou je ook van dit.
Dat was hem dan. Hoe vonden jullie hem? Als er nog tips zijn om hem beter te maken hoor ik hem graag.
Eetsmakelijk.
Comment