Heb hem gister voor het eerst gemaakt, was gort droog man. ben ff gaan zoeken op youtube en heb het volgende ontdekt:
voeg bij het eerder gebruikte recept pindakaas toe, 1 of 2 eetlepels (net wat in je schema past).
Dan wordt het niet zo droog en dat is een stuk lekkerder(vind ik, over smaak valt niet te twisten)
Magnetron heb ik op 600 watt gezet en na ongeveer 1 3/4 minuut was ie klaar.
succes!
oh ja als je de pindakaas met stukjes noot gebruikt zitten er lekkere crunchy stukjes in je cake, lekker!
voeg bij het eerder gebruikte recept pindakaas toe, 1 of 2 eetlepels (net wat in je schema past).
Dan wordt het niet zo droog en dat is een stuk lekkerder(vind ik, over smaak valt niet te twisten)
Magnetron heb ik op 600 watt gezet en na ongeveer 1 3/4 minuut was ie klaar.
succes!
oh ja als je de pindakaas met stukjes noot gebruikt zitten er lekkere crunchy stukjes in je cake, lekker!
Comment