variatie pannekoek
Ik maak zelf vaak een variatie op dit recept als ontbijt, ook een pannekoek maar dan met boekweitmeel in plaats van havermout. Boekweitmeel is rijk aan magnesium, ijzer, vitamine B en voedingsvezels. Het is voedzaam en licht verteerbaar, bevat relatief veel eiwit en geen gluten!
Ik maak mijn pannekoek als volgt:
3 eieren
3 tot 5 eetlepels boekweit meel
scheutje melk of water
mespuntje zout
kaneel (optioneel)
Goed klutsen en bakken in beetje kokosolie
Ik vind het lekker en voelt supergoed om de dag mee te beginnen, stevig zonder zwaar gevoel en heel stabiel!
Eetse en groeten
Ik maak zelf vaak een variatie op dit recept als ontbijt, ook een pannekoek maar dan met boekweitmeel in plaats van havermout. Boekweitmeel is rijk aan magnesium, ijzer, vitamine B en voedingsvezels. Het is voedzaam en licht verteerbaar, bevat relatief veel eiwit en geen gluten!
Ik maak mijn pannekoek als volgt:
3 eieren
3 tot 5 eetlepels boekweit meel
scheutje melk of water
mespuntje zout
kaneel (optioneel)
Goed klutsen en bakken in beetje kokosolie
Ik vind het lekker en voelt supergoed om de dag mee te beginnen, stevig zonder zwaar gevoel en heel stabiel!
Eetse en groeten
Comment