Havermout pannekoek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Havermout pannekoek

    Zeer makkelijk te maken en super als ontbijt (en excuses als dit al is gepost)


    60-80gr havermout
    2 hele eieren
    4 ei-eiwitten
    20gr bruine suiker (optioneel, als beslag nadien)

    Door elkaar roeren en bakken zoals je een eitje bakt en klaar is kees. Je kan er eventueel een beetje melk bijgieten als het te smeuig zou zijn. Ook zeg ik er graag even bij dat je hem niet te dik wilt maken omdat hij dan moeilijker helemaal doorbakt.
    Status: Cutting

  • #2
    Humm lijk me lekker ga dit morgen ochtend proberen. en dan geef ik morgen feedback over hoe het smaakt enzo.

    Comment


    • #3
      Je kan er beter confituur (jam) voor diabeten over doen ipv bruine suiker btw
      Status: Cutting

      Comment


      • #4
        NomNom ziet er lekker uit, miss vanmiddag ff maken.
        Hoeveel pannekoeken haal je hier uit?
        Tis wel een goede maaltijd met eiwitten en kh's.
        Kan je ze net als gewone pannekoeken ook koud eten? miss een handige optie voor mee naar werk/school.
        "Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."

        Comment


        • #5
          Originally posted by Ydhe View Post
          Zeer makkelijk te maken en super als ontbijt (en excuses als dit al is gepost)


          60-80gr havermout
          2 hele eieren
          4 ei-eiwitten
          20gr bruine suiker (optioneel, als beslag nadien)

          Door elkaar roeren en bakken zoals je een eitje bakt en klaar is kees. Je kan er eventueel een beetje melk bijgieten als het te smeuig zou zijn. Ook zeg ik er graag even bij dat je hem niet te dik wilt maken omdat hij dan moeilijker helemaal doorbakt.
          Baas, dit ga ik asap proberen

          Originally posted by BuffAlo View Post
          Kan je ze net als gewone pannekoeken ook koud eten?
          En jij hebt het net nog een stapje mooier gemaakt!
          BOOM! You're already fifth gear, Mach speed!

          Comment


          • #6
            vervang de basterdsuiker door er een schepje van je lievelingsmaak whey in te gooien. is net zo zoet alleen beter
            “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

            Comment


            • #7
              Originally posted by maar7en8 View Post
              vervang de basterdsuiker door er een schepje van je lievelingsmaak whey in te gooien. is net zo zoet alleen beter
              Of gewoon helemaal zonder zoetigheid
              BOOM! You're already fifth gear, Mach speed!

              Comment


              • #8
                zijn prima te doen, al die whey pannekoek varianten zijn chill
                - MKLP

                Comment


                • #9
                  Ga dit morgen ochtend is proberen, lijkt me heerlijk
                  All time PRs: 195/135/232,5
                  Meet PRs: 185/132,5/232,5

                  Comment


                  • #10
                    @Ydhe,

                    Wat voor havermout bedoel je? Echte vlokken of van die poederachtige quick oats die vaak door een whey shake heen word gegooid?
                    En ik ben ook wel beniwud hoevee pannenkoeken je er ongeveer uithaalt

                    Comment


                    • #11
                      Heb je bij xxl in een pot, nu trouwens in de aanbieding €30,- per grote pot, whey met havermout.

                      Alhoewel ik toch tegen verhitting ben van whey.
                      Make it happen, shock everyone!

                      Comment


                      • #12
                        Je kan je whey ook gewoon met een paar druppels melk aanmaken en als pasta over je pannenkoek heensmeren....

                        Maar nogsteeds, havermout vlokken, of poeder (basic bulk oats van xxl)??

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Wes-91 View Post
                          Je kan je whey ook gewoon met een paar druppels melk aanmaken en als pasta over je pannenkoek heensmeren....

                          Maar nogsteeds, havermout vlokken, of poeder (basic bulk oats van xxl)??

                          Vlokken, ikzelf heb die van Quaker.
                          Heb ondertussen een ander recept gekregen van mn begeleider. Ruiken, smaken en zien er uit als normale pannenkoeken ^^


                          200gr havermout
                          200gr zelfrijzende bloem
                          6 ei-eiwitten
                          2 hele eieren
                          1L magere melk

                          Samen te mixen en goed voor ±12 havermoutpannenkoeken

                          Daarop doe ik een beetje jam van Céreal voor de smaak, is me ook aangeraden.
                          Status: Cutting

                          Comment


                          • #14
                            waarom gebruik je nooit volledige eieren?
                            On a long road to insanity.

                            SQ: 165kg BP: 125kg DL: 180kg

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by gleke View Post
                              waarom gebruik je nooit volledige eieren?

                              Mijn huidig voedingsschema staat 't niet echt toe, zit bijna aan 600gr carbs en dus 44.5gr vet.
                              Ik ben recent verhuisd en dus ook bij een nieuwe gym, bodybuilding gericht, en de eigenaar begeleidt atheten (waar onder ook profs/ifbb profs etc) en hij begeleidt me en meet/weegt me elke 2 weken en doet eigenlijk alles voor me :P Heb onder hem echt al goede gains en progressie gemaakt, maar de exacte reden voor alles weet ik niet maar hij wel
                              Status: Cutting

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X