Men neme:
Een oven
Een ovenschaal
Kippebouten (zoveel als nodig voor het aantal personen) met vel
Bosje verse rozemarijn
Knoflookteentjes (evenveel als kippenbouten)
Citroen (een ginormous/humongous citroen per 4 bouten)
Boter
Over voorverwarmen op 225 graden.
2 teentjes knoflook in schijfjes snijden.
2 teentjes knoflook pletten met een mes.
Citroen in schijfjes en de schijfjes doormidden snijden.
Met je vingers aan één kant van de bouten het vel losmaken van het vlees (niet er vanaf halen).
Bij iedere bout onder het vel 2 halve schijfjes citroen, een halve teen knoflook (die je in plakjes hebt gesneden) 2 takjes rozemarijn en wat blokjes/ plakjes boter schuiven.
Bouten in een ovenschaal met het vel naar boven. In de ovenschaal de rest van de rozemarijn, citroen die je over hebt, de geplette knoflookteentjes en nog wat boter leggen.
Uurtje in de oven en eet smakelijk.
Een oven
Een ovenschaal
Kippebouten (zoveel als nodig voor het aantal personen) met vel
Bosje verse rozemarijn
Knoflookteentjes (evenveel als kippenbouten)
Citroen (een ginormous/humongous citroen per 4 bouten)
Boter
Over voorverwarmen op 225 graden.
2 teentjes knoflook in schijfjes snijden.
2 teentjes knoflook pletten met een mes.
Citroen in schijfjes en de schijfjes doormidden snijden.
Met je vingers aan één kant van de bouten het vel losmaken van het vlees (niet er vanaf halen).
Bij iedere bout onder het vel 2 halve schijfjes citroen, een halve teen knoflook (die je in plakjes hebt gesneden) 2 takjes rozemarijn en wat blokjes/ plakjes boter schuiven.
Bouten in een ovenschaal met het vel naar boven. In de ovenschaal de rest van de rozemarijn, citroen die je over hebt, de geplette knoflookteentjes en nog wat boter leggen.
Uurtje in de oven en eet smakelijk.
Comment