Lekkere gezonde toetjes en zooi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Als iemand voorkeur heeft voor een bepaald recept laat het weten. Denk dat ik wel bereid ben er naar te kijken hoe het te doen. En hoe het gezonder te maken.

    Comment


    • #17
      Jij bent goed bezig, ga morgen die kwark taart maken jammmmie
      Een dag niet getraind...

      Comment


      • #18
        de gerechten die ik wil leren maken zijn
        paella & lasagne
        powerliftcompetitie PR's SQ: 145 --- BP : 112,5 --- DL: 190

        Comment


        • #19
          Die kwark kan je ook nog meer light maken, met gelatine blaadjes enzo
          Passion is: pushing yourself when no one else is around

          Comment


          • #20
            Originally posted by Patriciaaa View Post
            Die kwark kan je ook nog meer light maken, met gelatine blaadjes enzo
            Dan ga je meer richting het maken van puddingen e.d. ipv taarten en vlaaien. Daar moet je dan wel rekening mee houden.

            @Paella & Lasagna
            Lasagna is easy om een gezonde variant van te maken. Paella zal ik eens naar kijken wat dat uberhaupt is hehe. Zal er volgende week eens mee aan de gang gaan.

            Comment


            • #21
              Gast, weet je niet wat paella is, het is dat ik je zon enorme lul vind anders had ik het voor je gemaakt'
              Nee zonder gekkigheid, dat moet je asap maken fallus, focking lekker, vis en rijst jammie

              Comment


              • #22
                zo mijn kwark staart staat in de koelkast... deeg gemaakt kan ovaal toast koekjes.. had niks anders.. met wat boter in de pan en vanille poeder zo bodem klaar :P

                500 magere kwark 3 scheppen vanille whey 150ml melk en 1 banaan door de blender... eieren erdoor heen en mixen maar... nu 3 uur wachten en eten maar
                Een dag niet getraind...

                Comment


                • #23
                  Ik heb gisteravond geprobeerd die kwarktaart te maken, had lekkere trek .

                  Is totaal mislukt, 4 eiwitten een bak kwark twee sinasappelen met een banaan door de blender (= 500ml). Vervolgens zeker 4 minuten geklopt. Vanmorgen de springvorm eraf gehaald, leek 10 seconden mooi en toen viel die langzaam uit elkaar! Was best een grappig gezicht, maar wel een beetje zonde.

                  Beste Falstyr, ben je misschien een detail vergeten te melden? Wat heb ik fout gedaan?
                  2014-01 tm 2014-11 niets gedaan. Nieuw doel: STRONGLIFTS afwerken vanaf 10/12/2014.
                  14/12/2013 | 5RM: SQ110, BP77,5, BOR87,5, DL130, MP52,5
                  25/03/2015 | 5RM: SQ125, BP82,5, BOR77,5, DL140, MP57,5

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Pascal Jongejan View Post
                    Ik heb gisteravond geprobeerd die kwarktaart te maken, had lekkere trek .

                    Is totaal mislukt, 4 eiwitten een bak kwark twee sinasappelen met een banaan door de blender (= 500ml). Vervolgens zeker 4 minuten geklopt. Vanmorgen de springvorm eraf gehaald, leek 10 seconden mooi en toen viel die langzaam uit elkaar! Was best een grappig gezicht, maar wel een beetje zonde.

                    Beste Falstyr, ben je misschien een detail vergeten te melden? Wat heb ik fout gedaan?
                    Denk dat er te veel vocht uit de sinaasappelen kwamen. Probeer het eens met alleen 1of 2 bananen.

                    Comment


                    • #25
                      Gisteren een eerste poging tot chocolademousse gedaan, het smaakte niet onaardig maar er is nog ruimte voor verbetering:

                      1 eiwit
                      +/- 1 el choco whey (op smaak doen)
                      1 tl cacaopoeder
                      kleeeiin scheutje (magere) melk
                      eventueel beetje zoetstof naar keuze

                      Eiwit mengen met zoetstof, goed stevig kloppen met mixer (moet de bak kunnen omkeren zonder dat het er uit valt). Whey, cacaopoeder en klein scheutje melk erdoor. Nog even goed kloppen.
                      Ik denk dat als hij een uurtje of 2 in de koelkast staat wel mooi stevig wordt, maar daar was ik gisteren te ongeduldig (lees: hongerig) voor.
                      Hij was wel luchtig, maar toch nog iets te vloeibaar naar mijn smaak.

                      Comment


                      • #26
                        Mijn taart blijft ook zacht... is wel wat harder maar toch nog te zacht ... :'(
                        Een dag niet getraind...

                        Comment


                        • #27
                          Als het te zacht is dan is er te veel vocht toegevoegd. De kwark moet wel stevig genoeg blijven. Geen soep. Even denken... Normaal heb je 250ml room, 400ml water. 650ml vloeistof moet dus lukken lijkt me. Misschien dat citroen sap de moleculen afbreken. Er wordt niet voor niks citroen SCHIL gebruikt in gebak. En dan niet het witte bittere deel onder de laag.

                          Als je deeg met eieren maakt moet het eigenlijk ook in de oven voor 20minuten rond de 160graden.

                          Misschien dat ik dit vergeten was?
                          Ik heb vandaag weer een kwark taart gemaakt zonder problemen.

                          Comment


                          • #28
                            Omg ik moet echt leren koken, ziet er lekker uit. Maybe a.s weekend is proberen

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Falstyr View Post
                              Als het te zacht is dan is er te veel vocht toegevoegd. De kwark moet wel stevig genoeg blijven. Geen soep. Even denken... Normaal heb je 250ml room, 400ml water. 650ml vloeistof moet dus lukken lijkt me. Misschien dat citroen sap de moleculen afbreken. Er wordt niet voor niks citroen SCHIL gebruikt in gebak. En dan niet het witte bittere deel onder de laag.

                              Als je deeg met eieren maakt moet het eigenlijk ook in de oven voor 20minuten rond de 160graden.

                              Misschien dat ik dit vergeten was?
                              Ik heb vandaag weer een kwark taart gemaakt zonder problemen.
                              Ik maak altijd mijn kaastaart met citroen sap, is geen enkel probleem, hoeft dus geen SCHIL te zijn

                              Comment


                              • #30
                                Als die te zacht is, moet je gewoon andere kwark gebruiken. Van die dikkere
                                Originally posted by Falstyr View Post
                                Dan ga je meer richting het maken van puddingen e.d. ipv taarten en vlaaien. Daar moet je dan wel rekening mee houden.
                                Nee hoor
                                Passion is: pushing yourself when no one else is around

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X