Lekkere gezonde toetjes en zooi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    De kwark kan het probleem niet zijn die komt z'n bakkie niet eens uit als ik het ondersteboven houd, ik ga proberen als allereerste de eiwitten stijf te kloppen en daarna minder vocht (één sinasappel en een banaan ca. 300 ml) en een bakkie kwark erdoor te spatelen.

    Verder raadde een vriend van me (is een bakker) een vlaaibodem aan, hier hoeft namelijk geen boter in. Ik ga het vanavond weer proberen.
    2014-01 tm 2014-11 niets gedaan. Nieuw doel: STRONGLIFTS afwerken vanaf 10/12/2014.
    14/12/2013 | 5RM: SQ110, BP77,5, BOR87,5, DL130, MP52,5
    25/03/2015 | 5RM: SQ125, BP82,5, BOR77,5, DL140, MP57,5

    Comment


    • #32
      Taart af, pics mensen

      Comment


      • #33
        Ik kijk al meer dan een jaar 24 kitchen. Rudolphs bakery en de makkelijke maaltijd zijn 2 goede programma''s waar ik al veel van geleerd heb.
        Geniet, en drink met maten!

        Comment


        • #34
          Ik had 4 eieren in gedaan... met eigeel... moet het toevallig alleen het eiwit zijn ??? Dan is het daar fout gegaan denk :P
          Een dag niet getraind...

          Comment


          • #35
            eigeel doe je alleen in het maken van de bodem niet van het kwark deel.

            Comment


            • #36
              Kijk je ook wel eens naar die italiaan,fallus?
              Focking irritante gast

              Comment


              • #37
                Zie eigenlijk weinig van de italiaan. Kijk meer naar de Aziaat

                Comment


                • #38
                  hoe zit het met de bodem van de kwarktaart, hoe maak je dat ik ben namelijk best wel een leek hierin. hoeveel gram van alles ??
                  If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

                  Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

                  Comment


                  • #39
                    Ziet er goed uit, maar ik vind het deeg toch ook niet verkeerd smaken hoor :P
                    17 Jaar 190CM 76KG

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by Falstyr View Post
                      Als iemand voorkeur heeft voor een bepaald recept laat het weten. Denk dat ik wel bereid ben er naar te kijken hoe het te doen. En hoe het gezonder te maken.
                      misschien een uitdaging: mocca taart

                      Comment


                      • #41
                        Doet hier eigenlijk niemand aan protein-fluff?? Zie er zo niets van voorbijkomen maar is ook een lekker toetje! Met whey lukt het niet maar met caseine wel, zelf gebruik ik er afslank-eiwit van BF voor en dat werkt prima omdat er veel caseine in zit.
                        Mijn favoriet is vanillepoeder (1 schepje a 28 gram) met ongeveer 150/200 ml melk (begin met 100, meer toevoegen indien nodig). Paar minuutjes flink opkloppen met de mixer tot het toeneemt in volume (staafmixer werkt niet) en op het laatst wat diepvriesfruit er door zoals frambozen, zwarte bessen, aardbei etc. Even in de koelkast zetten en dan lekker wegwerken! Je kan het ook in de vriezer zetten, smaakt ook heel goed!

                        Comment


                        • #42
                          vandaag gemaakt met het vruchtvlees van een grapefrute...wel zuur maar op zicht nit verkeerd met kwark

                          bodem van brinta en eiwit en beetje amandelmeel gemaakt goed te doen

                          Comment


                          • #43
                            De volgende is gejat van Training, Lifestyle en Voeding vanaf facebook. Zelf nog niet geprobeerd, maar lijkt me heerlijk!!

                            Recept voor 15 Oreo koekjes (deze zijn twee zo dik als een normale Oreo.):

                            Ingrediënten
                            40 gram kokosvet
                            250 gram ei-eiwitten
                            10 gram amandelmeel
                            40 gram havermout
                            40 gram 86% pure chocola
                            40 gram rauwe cacao poeder
                            40 gram vanille eiwit poeder of casein eiwit ( Casein eiwit geeft een minder droge smaak)

                            De vulling:
                            10 gram kokosvet
                            40 gram vanille eiwit poeder
                            140 ml water

                            Bereiding:
                            - Verwarm de oven op 180 °C.
                            - Meng alle ingrediënten voor de koekjes in een kom.
                            - Rol het deeg uit op een bakpapier totdat het 0.5 cm dik is.
                            - Druk met een pasvorm 30 rondjes in het deeg (ongeveer de grootte van een 'Oreo' koekje)
                            - Zet de 'Oreo' koekjes op een bakplaat (en bakpapier) en bak in de oven gedurende 25 minuten op 180 ° C.
                            - Laat de 'Oreo' koekjes afkoelen

                            Meng alle ingrediënten voor de vulling in een kom en mix het geheel.
                            Om de “Oreo” koekjes af te maken, breng de vulling tussen de twee koekjes.

                            Voedingswaarde (1 'Oreo' koekje):
                            Energie: 65 kcal
                            Eiwit: 7,5 g
                            Koolhydraten: 4 g
                            Vet: 2,5 g (1,4 g verzadigd)
                            Vezels: 3,6 g

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            Working...
                            X