kip gehaktbrood

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kip gehaktbrood

    Mijn ass liep in de Albert Heijn en zag dat het kipgehakt 2,25 voor en halve kilo was. Ik eet dat nooit maar was in een avontuurlijke bui en een blik achterop de verpakking leerde mij dat er slechts 155 kcal per 100 gram in zat. Niet vettig dus.

    Thuisgekomen bedacht ik me wat nu te doen? Iig de oven als soort gehaktbrood dus in het cakeblik. Gewoon uit de losse pols een formule verzonnen en soms pakt dat matig uit maar dit keer echt super dus ik dacht deel het ff met mijn Bodynet vrinden.

    benodigdheden:

    500 gr kipgehakt
    5 flinke eetlepels paneermeel
    1 ei
    1 theelepel knoflook puree
    1 theelepel(tje) gedroogde thijm
    3 theepepels gedroogde rozemarijn
    pinch of salt
    peper naar smaak

    bereiding:

    Kwak alles in een kom en mix het goed.

    30 minuten op 200 graden in de oven. Voila! Eet smakelijk!
    Last edited by pescatore; 24-05-2014, 17:10.
    Begeleiding nodig bij voeding en /of training?


  • #2
    Klinkt als iets wat mijn kookniveau wel aankan!
    Passion is: pushing yourself when no one else is around

    Comment


    • #3
      Kook wel een keer voor je als je belooft niet met glazen naar mijn kop te gooien
      Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

      Comment


      • #4
        Is goed!





        Borden gooien toch makkelijker
        Passion is: pushing yourself when no one else is around

        Comment


        • #5
          Haha, ik haal wel plastic bestek en servies en zet een wierenhelm op.
          Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

          Comment


          • #6
            Sounds good, thanks!

            Comment


            • #7
              Originally posted by Robin P View Post
              Sounds good, thanks!
              Ik ga het sowieso vaker maken, beetje toevalstreffer maar echt prima spulleke!
              Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

              Comment


              • #8
                Klinkt lekker en ook nog eens redelijk "clean".
                En leuk ook om nieuwe combinaties te proberen qua kruiden of zongedroogde tomaten enzo.
                Ik ga het van de week proberen post dan hier wel een pic. Jammer dat kip gehakt zo duur is

                Comment


                • #9
                  Aight, ik ga het een keer maken...
                  Maar wat eet je erbij?
                  " Sky high stacks " - Jesse Pinkman

                  Comment


                  • #10
                    Een salade, asperges, gegrilde courgette/aubergine, (zoete)aardappelen, doperwten en wortelen met mais.
                    Alles eigenlijk?

                    Comment


                    • #11
                      Ja het kan eigenlijk bij alles bedenk ik me. Nu vind ik niet zo snel combinaties "raar" maar het is vrij gangbaar van smaak en ook structuur dus neem het niet zo nauw met waar je het naast maak zou ik zeggen. Ik zie het mezelf wel eten met aardappelen en bloemkool maar eigenlijk ook wel bij rijst met wokgroenten hoe raar dat ook klinkt.

                      En het is ook makkelijk protioneerbaar op deze manier trouwens. Ik had t af laten koelen en toen in 4 stukken gesneden, neem het vanavond bij de laatste maaltijd en morgen nog eens.
                      Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                      Comment


                      • #12
                        bump .

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        Working...
                        X