Mijn ass liep in de Albert Heijn en zag dat het kipgehakt 2,25 voor en halve kilo was. Ik eet dat nooit maar was in een avontuurlijke bui en een blik achterop de verpakking leerde mij dat er slechts 155 kcal per 100 gram in zat. Niet vettig dus.
Thuisgekomen bedacht ik me wat nu te doen? Iig de oven als soort gehaktbrood dus in het cakeblik. Gewoon uit de losse pols een formule verzonnen en soms pakt dat matig uit maar dit keer echt super dus ik dacht deel het ff met mijn Bodynet vrinden.
benodigdheden:
500 gr kipgehakt
5 flinke eetlepels paneermeel
1 ei
1 theelepel knoflook puree
1 theelepel(tje) gedroogde thijm
3 theepepels gedroogde rozemarijn
pinch of salt
peper naar smaak
bereiding:
Kwak alles in een kom en mix het goed.
30 minuten op 200 graden in de oven. Voila! Eet smakelijk!
Thuisgekomen bedacht ik me wat nu te doen? Iig de oven als soort gehaktbrood dus in het cakeblik. Gewoon uit de losse pols een formule verzonnen en soms pakt dat matig uit maar dit keer echt super dus ik dacht deel het ff met mijn Bodynet vrinden.
benodigdheden:
500 gr kipgehakt
5 flinke eetlepels paneermeel
1 ei
1 theelepel knoflook puree
1 theelepel(tje) gedroogde thijm
3 theepepels gedroogde rozemarijn
pinch of salt
peper naar smaak
bereiding:
Kwak alles in een kom en mix het goed.
30 minuten op 200 graden in de oven. Voila! Eet smakelijk!
Comment