Ingredienten:
-125 gram champignons, in plakjes gesneden
-1 theelepel paprikapoeder
-2 eetlepels boter
-2 fijngesneden sjalotjes
-1 deciliter medium sherry
-1 doosje (Maggi) champignon saus
-1 eetlepel heel fijn gesnipperde peterselie
- zout
- zwarte peper
-------------------------
Bereiding:
- Wrijf de kipfilets in met paprikapoeder, zout en peper.
- Verhit de boter niet te heet in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de kipfilets in niet meer dan 5 minuten per kant.
- Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Fruit de sjalotjes en champignons goudbruin in het achtergebleven vet. Blus het mengsel af met de sherry en laat het nog 1 minuut sudderen.
- Bereid de (Maggi) champignon saus zoals aangegeven op de verpakking. Roer vervolgens de champignons en sjalotjes door de saus.
- Serveer de saus over de kipfilets en garneer met wat gesnipperde peterselie.
( Ps: heeeeel lekker met rijst en een salade! )
-125 gram champignons, in plakjes gesneden
-1 theelepel paprikapoeder
-2 eetlepels boter
-2 fijngesneden sjalotjes
-1 deciliter medium sherry
-1 doosje (Maggi) champignon saus
-1 eetlepel heel fijn gesnipperde peterselie
- zout
- zwarte peper
-------------------------
Bereiding:
- Wrijf de kipfilets in met paprikapoeder, zout en peper.
- Verhit de boter niet te heet in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de kipfilets in niet meer dan 5 minuten per kant.
- Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Fruit de sjalotjes en champignons goudbruin in het achtergebleven vet. Blus het mengsel af met de sherry en laat het nog 1 minuut sudderen.
- Bereid de (Maggi) champignon saus zoals aangegeven op de verpakking. Roer vervolgens de champignons en sjalotjes door de saus.
- Serveer de saus over de kipfilets en garneer met wat gesnipperde peterselie.
( Ps: heeeeel lekker met rijst en een salade! )
Comment