spaghetti ala erald

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • spaghetti ala erald

    je hebt nodig:
    400 gr mager rundergehakt
    groente mix voor spaghetti
    2 theelepels knoflookpoeder
    1 pepperoni
    1 theelepel sambal
    1 pot pasta saus na keuze
    kethup na smaak
    1 theelepel kaneelpoeder
    400 gr pasta



    braad het gehakt met het knoflookpoeder, sambal en de pepperoni.
    voeg de groente toe en nog even leten garen.
    voeg dan de pastasaus, kethup en het kaneelpoeder toe. en natuurlijk de pasta niet vergeten. EET SMAKELIJK.

  • #2
    ah lekker orgineel met wat kaneel..

    weetje als de pepperoni in plakken is.. kan je ookis chorizo gebruiken ik ook een heel lekkere worst..

    hm ik ga wellis proberen met kaneel, mischien ist wel lekker..

    zijn ook van die onverwachte dingen als banaan met chocolade saus (puur) en basilicum..maar oh oh wel heel lekker

    dus ik het met kaneel zeker is proberen

    Comment


    • #3
      pepperoni dat zijn van die gele pepers op zout water. Lekker scherp.
      Zou er geen worst aan toevoegen, dan vind ik het persoonlijk weer te vet worden. Maar als jij het lekker vindt moet je het zeker doen. suc6 ermee.

      Comment


      • #4
        uh peperoni is toch ook echt wel een worst/vlees soort hoor!

        trouwens die pepers zijn ook lekker als je de pitjes eruit haalt en ze vult met geitenkaas.. !

        Comment


        • #5
          klinkt simpel en lekker
          Who's the Chef

          Comment

          Sidebar top desktop

          Collapse

          Actieve discussies

          Collapse

          Working...
          X