Het opwarmen van eiwitten.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Het opwarmen van eiwitten.

    Goeiedag allemaal,

    Ik ben hier nog volledig nieuw dus ik weet niet echt of dit op de juiste plaats staat.

    In ieder geval hier gaat mijn vraag; kan het kwaad om eiwitten op te warmen ?

    Ik heb namelijk me juist 225gr protifar maar vind dit niet altijd even gemakelijk om in me eten te verwerken. Ik heb trouwens ook gehoord dat de meeste dit product niet gebruiken maar whey(?) of andere gebruiken, ik ben nu zelf op zoek naar mischien een beter(?) alternatief met als 2 belangrijke punten :
    - gezond ( geen rotzooi in ) en te vertrouwen
    - ergens te koop rond centrum gent

    Ik lees deze forums nu al een tijdje maar zie soms door alle bomen het bos niet meer dus had ik besloten me maar eens een accountje te maken en wat vragen te stellen


    alvast bedankt,
    C

  • #2
    Het is beter om wheyeiwit niet te verhitten. En dan bedoel ik ook echt verhitten en niet verwarmen. Bij hitte schijnt er op moleculair niveau wat te veranderen met deze eiwitsoort waardoor hij niet goed opneembaar meer is. Althans, dat heb ik ergens gehoord. Heeft iemand een bron??
    Geniet, en drink met maten!

    Comment


    • #3
      Ik weet dat eiwitten stollen bij 70 graden celcius. Ik denk dat ze dan trager worden om op te nemen en zo het hele principe van snelle eiwitten weg is.

      Comment


      • #4
        @TS

        Protifar is grotendeels caseine eiwit en een klein deel whey.
        Weet niet wat voor effect het op caseine heeft.
        You can be part of my meal tonight.

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        Working...
        X