Herbalife

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Herbalife

    Mijn neef wilt beginnen met bodybuilding en wil meteen de cut in om wat vet kwijt te raken. Laatst zei die dat hij naar iemand ging die er verstand van had en vroeg of ik mee wilde, ben meegegaan om te kijken waar het over ging.
    Toen ik daar aankwam had ik al zo'n gevoel van : "Die kerel gaat dadelijk met herbalife aankomen" en ja hoor, het kwam uit.

    Nu vroeg ik mij af wat jullie van herbalife vinden? ikzelf heb zo'n idee dat herbalife meer gericht is op wellness en algehele gezondheid en niet specifiek voor bodybuilding is ondanks dat BB natuurlijk ook veel met gezondheid te maken heeft. De verkoper/adviseur zelf zei dat herbalife overal voor geschikt is. Hij kon volgens mij ook niet echt mee met de proteine verhalen van me en keek een beetje verward toen ik over concentraat/isolaat en hydrolisaat begon.
    Uiteindelijk na wat gepraat te hebben zei die tegen mijn neef : "Jij mag geen vetten hebben, vergeet die cashewnoten" Waarop ik zei dat je gewoon vetten mag als die zijn gebaseerd op je gehele voedingsschema. M'n neef moest ook niks eten behalve die shakes, en die moet hij 3 keer per dag pakken.. dit zijn zijn "maaltijden"

    Ook zei die tegen m'n neef dat hij suikers moet vermijden bijvoorbeeld koekjes enzo waarna die een "tussendoortje" aanbood wat hij wel mocht eten.
    Ik ff naar dat tussendoortje gekeken, hij zei dat het een proteinereep was... toen ik keek wat erin zat kwam ik tot conclusie dat hij zelf niet echt wist wat er nou in zat.. aangezien deze reep gewoon een gainer is... dit herinner ik nog :

    Per reep :
    9,7gram proteine
    16gram koolhy
    Waarvan suikers : 10,* gram
    Vetten : 4 a 7 gram (dacht ik hiertussen)

    Lijkt me ook bullshit aangezien hier misschien wel meer suiker inzit dan een milkbreak tussendoor ofzo... ook was de proteine die erin zat hydrolisaat en dus een snel eiwit wat je midden in de dag niet echt nodig hebt..

    Wat vinden jullie van herbal life? en wat vinden jullie van het stukje wat ik omgeschreven heb? Als er iets niet klopt van wat ik gezegt heb, correct me daar leer ik alleen maar van Ik denk best dat herbalife kwaliteitspul is daar niet van. Maar volgens mij krijgen die verkopers gewoon een klein cursusje en weten niet zoveel om die cursus heen. De kerel zelf was verder wel een goede vent maar het was net alsof hij wilde beweren dat herbalife net zo effectief is als roids
    Last edited by Maasproductions; 16-04-2010, 09:33.

  • #2
    Gheghe, hij zal ongetwijfeld afvallen

    Maar met enige vorm van BB mbt het finetunen van je lichaam, spiermassa kweken etc heeft dit niets te maken, sterker nog, 2 dagen bovenstaande naar binnen werken en je gaat plat bij een flinke training.

    Je maakt dan meer stuk dan je opbouwd,,,

    Comment


    • #3
      Als een specialist zegt "je mag geen vetten eten", dan is het geen specialist en moet je meteen keihard wegrennen. Je hebt niks aan zo een prutser.

      Comment


      • #4
        dat dacht ik dus ook... Ik maakte ook al een gebaar van 'koop die shit niet".
        En met die shakes als maaltijden + een avondmaaltijd val je idd af.. maar krijg je toch een zwaar jojo effect als je weer begint?

        Comment


        • #5
          komop wat wil je horen?
          het is en blijft een verkoper. tijdens een cursus is hij gebrainwashed, en ze hebben hem verteld dat herbalife goed is voor iedereen met elk doel. verstand van voeding heeft zoon verkoper simpelweg niet. (dat merkte je zelf ook wel aan zijn opmerkingen toch?)

          in het beste geval (wat het wellicht niet is) is herbalife net zo goed als normale voeding tot je nemen. maar weet je dan hoeveel kcal je binnenkrijgt? Nee, en dat is toch erg belangrijk voor een goede cut, waarbij je weinig spiermassa verliest.

          als ik me niet vergis is het ook erg low carb (50-70g carbs per dag gok ik dat je binnenkrijgt), en dat is toch niet genoeg om zwaar te kunnen trainen. koolhydraten zijn zelfs van essentieel belang voor herstel en spierafbraak te voorkomen. (daarom ook de dextro direct na training).

          Voor een huisvrouwtje, of een niet sporter, die zich niet serieus wil verdiepen in gezonde voeding. kan dit een manier zijn om snel gewicht te verliezen door middel van een crashdieet (want dat is het).
          ------------------------------------------------
          maar gewichtsverlies is niet gelijk aan vetverlies.
          als je bijv 90 kilo weegt met een vet% van 30%. dan heb je 27 kilo vetmassa, en 63 kilo vvm. val je dan 10 kilo af met een crashdieet. dan verlies je wellicht 4 kilo spiermassa en 6 kilo vetmassa. zit je op 80 kilo 21 kilo vetmassa, en 59 kilo vvm. dat evenaart een vet% van 26,25%. dat is nog steeds best hoog. dus je gaat verder met afvallen.

          valt nog eens 10 kilo af. weer 6 kilo vet, 4 kilo spier.
          zit je op 70 kilo. 15 kilo vetmassa, 55 kilo vvm. dat evenaart een vet% van 21.42%. (en zelfs dat is nog hoog). dus nog 10 kilo. weegt die 60 kilo. 9 kilo vetmassa 51 kilo vvm. dat evenaart een vet% van 15% en dan zou je opzich redelijk tevreden kunnen zijn.

          ondertussen weegt deze persoon 30 kilo minder, en is 12 kilo kwaliteits spiermassa verloren. je kan je voorstellen dat deze persoon veel los hangend vel heeft, en er verre van strak en gezond uit zal zien. (en denk zelf maar eens wat je moet doen om 12 kilo spiermassa terug te winnen).
          ------------------------------

          doen we hetzelfde op de bodybuild manier:
          je weegt weer 90 kilo met een vet% van 30%. dan heb je 27 kilo vetmassa, en 63 kilo vvm. val je dan 10 kilo af met een fatsoenlijke eetschema en goede training en rust. dan verlies je wellicht 0.5 kilo spiermassa en 9.5 kilo vetmassa. zit je op 80 kilo, 17.5 kilo vetmassa, en 62.5 kilo vvm. dat evenaart een vet% van 21,875%. dat is nog steeds best hoog. dus je gaat na 2 weken op onderhoud eten verder met afvallen.

          valt nog eens 10 kilo af. weer 9.5 kilo vet, 0.5 kilo spier.
          zit je op 70 kilo. 8 kilo vetmassa, 62 kilo vvm. dat evenaart een vet% van 11.42%. (en zelfs dat is nog hoog).

          kortom: deze persoon valt 10 kilo minder af met de bodybuild manier, maar heeft toch nog 4% minder vet. Hij heeft 11 kilo meer spiermassa.
          wat denk je zelf dat beter is?

          En dan heb ik het nog niet eens over de problematiek met het verlies van spiermassa en een lagere kcal behoefte, waardoor op gewicht blijven steeds moeilijker wordt. ook de problematiek van crashen en stofwisseling heb ik dan nog niet eens behandeld.

          dat is wat ik ervan vindt./
          More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

          Comment


          • #6
            en ja door verlies in spiermassa en daardoor een lagere kcal behoefte werk je een jojo effect in de hand. Ook de problemen met de stofwisseling dragen hier grotendeels saan bij.

            Tel daar nog eens bij op dat als je weer normaal gaat eten, en dus koolhydraten toevoegt aan je dagelijkse leven, dat je glycogeen voorraden worden aangevuld (want die zijn vrijwel leeg tijdens je herbalife dieet), en dat je daardoor alleen al door vocht 1-2 kilo aan zult komen.

            het gewicht dat je in het begin van een dieet vrij snel verliest, komt er op het einde ook meestal vrij snel weer bij, omwille van bovenstaande redenen. bij dieten met weinig koolhydraten is dit effect groter.

            groeten
            More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

            Comment


            • #7
              ben ik zeker met je verhaaltje eens, maar het mooie is dat die kerel zelf heeft gebodybuild (zei die) en dan nog van die bullshit vertelde... zo'n fucked up herbalife dieet is gewoon killing voor je spiermassa.

              Comment


              • #8
                Vergeet nooit dat de Herbalife poppetjes hun doekoes verdienen door verkoop en niet door personal training.

                Ze hebben er dus geen enkel belang bij dat je enig resultaat behaalt, hoogstens dat je hun suppies blijft kopen.

                Prijs vs. kwaliteitverhaal doet mij meestal de wenkbrauwen fronsen omdat je 2e rangssuppies koopt.
                Niet gericht op ons, maar op Truus de huisvrouw die ook iets wil hebben "wat werkt".

                Dat werken moet je zien in het crashdieet dat dyno al zo mooi omschreef.
                + de factor van "als het vies is/moeite kost/onbekend is/pijn doet dan moet het wel werken" ( psychologisch effect enzo )

                Niet doen dus.
                http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Osterich View Post
                  Vergeet nooit dat de Herbalife poppetjes hun doekoes verdienen door verkoop en niet door personal training.

                  Ze hebben er dus geen enkel belang bij dat je enig resultaat behaalt, hoogstens dat je hun suppies blijft kopen.

                  Prijs vs. kwaliteitverhaal doet mij meestal de wenkbrauwen fronsen omdat je 2e rangssuppies koopt.
                  Niet gericht op ons, maar op Truus de huisvrouw die ook iets wil hebben "wat werkt".

                  Dat werken moet je zien in het crashdieet dat dyno al zo mooi omschreef.
                  + de factor van "als het vies is/moeite kost/onbekend is/pijn doet dan moet het wel werken" ( psychologisch effect enzo )

                  Niet doen dus.
                  idd.. maar die kerel zou meteen zijn personaltrainer worden zeg maar en wegen blabla want hij hield van resultaat. Ik vroeg me meteen al af hoe hij op een goede manier die resultaten zou gaan halen...
                  Maarja hij gaat het wle proberen en ik zei dat hij z'n schema's etc maar aan mij moest laten zien als hij die had. Maar mijn mening over deze rommel is dus dezelfde mening als die van andere mensen met discipline en inzet om WEL GOED resultaat te halen hahah

                  Comment


                  • #10
                    Sluit me volledig aan bij de rest. Crashdieet. Goed voor wat vocht de eerste paar dagen waardoor het dus waaaaaaaaaanzinnig goed lijkt. Don't be fooled by gladde praatjes though.
                    The Sky Ain't The Limit

                    "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                    Comment


                    • #11
                      ik heb ervaring met herbalife..
                      toen ik begon te trainen heb ik dit gebruikt om wat bij te komen, de resultaten waren er wel. maar als je keek naar wat ik uitgaaf aan die potjes

                      ik denk dat een pakket van herbalife met: eiwitpoeder (600gram) smaak/koolhydraten (1kg) potje vezels en potje multivitaminen een 108euro kostte

                      met dit pakket kwam ik dan 14 dagen toe en had ik maar een 40gr eiwit per dag, de tabs (vitaminen en vezels) kwam ik een maand toe. dus moest ik elke maand een pakket met eiwit en smaak bijkopen van nog eens bijna 80 euro


                      conlusie:

                      elke maand 190 euro voor een 40gr eiwit per dag, elke dag een vitamientje en wat vezels ----> zeg dit tegen je neef:

                      eiwitten: Whey Proteine, gegarandeerde kwaliteit: Exclusive Whey 4.54KG voor 49,90! - Body en Fitshop

                      vitaminen: Now Foods Daily Vits-voordelig en direct leverbaar-bodyenfitshop.nl - Body en Fitshop

                      voor de whey ben je 50euro kwijt en hieruit haal je 162 servings, voor de vitaminen ben je 11 euro kwijt en hieruit haal je 100 servings

                      voor 40gr eiwit per dag neem je zo'n 2 shakes en 1 vitamientje:
                      bij de shakes komt dit uit op 18euro per maand en de vitaminen op 3,5euro dus voor een 21,5 euro kan je hetzelfde resultaat behalen!

                      afvallen doe je dan ook met vast voedingsschema en cardio, niet door wat pilletjes en shakes, dit zijn enkel hulpmiddelen....

                      geef je geld uit aan een afspraak bij diëtiste en de shakes hierboven als aanvulling
                      onderweg naar 90kg bij 10% BF

                      Comment


                      • #12
                        Er zijn meerdere rotte appels binnen herbalife die niet weten hoe ze mensen moeten begeleiden,

                        Ik moest ook helemaal niks hebben van die kots shake's en pillekes.

                        Maar ik heb het de kans gegeven en ben met behulp van herbalife
                        2 jaar geleden Belgisch kampioen veldrijden geworden van herbalife en daar door ben ik zelf herbalife "verkoper" geworden. Ik heb hierbij al veel mensen van operaties af kunnen helpen, spiermassa laten bij komen, afvallen of gewoon goed voelen.

                        Hoe gebruik ik Herbalife?

                        Gewoon 's morgens een shake maken met herbalife eiwitten samen met vezels en kruiden, vitaminen (niet te vergelijken met die van kruidvat of aldi)
                        Mijn bedoeling is om spiermassa bij te winnen maar mijn eigen ook geweldig voelen en sterk.

                        voor de rest ik eet 6 maal per dag, ook een gewone whey shake, mass gainer, 2 maal kip met rijst of met pasta, kwark etc..

                        Bij mij scheelt dit 15 kg waaronder 12 kg spiermassa, opgevolgd door een sport dokter, van 62 naar 77 kg in 5 maanden

                        De shake zorgt er gewoon voor dat ik goed mijn dag kan beginnen vol met de juist verhouding in mijn lijf van ALLE juiste voedingstoffen.

                        Het team dat achter herbalife zit is bij geen enkel voedingsbedrijf even sterk:
                        waaronder WERELD dokters, voedingsdeskundige en
                        Ik heb het voorrecht gekregen om deze mensen te ontmoeten.

                        maar herbalife is niet goedkoop daar geef ik jullie gelijk in,
                        geef de producten eens een kans, ik kan niet meer zonder.

                        Conclusie: werkt perfect voor elk type mens, wat hij ook doet, er zijn ook bodybuildingschema's binnen herbalife maar die vindt ik zelf veel te duur en ook blijf ik steeds mijn vertrouwen houden in vaste voeding.

                        Vraag aan een "verkoper" om het een keer te proberen, ik geef zelf ook proefpakketen en voel het verschil !!

                        Nog veel succes met je doelen, klamp vast aan je dromen,
                        niets is onmogelijk, als je er maar voor wilt werken.

                        Comment


                        • #13
                          Wat een shitspam.

                          Er zijn er nog een aantal zoals Herbalife, en weet je wat het mooie is van het verhaal achter de producten, bij allemaal hetzelfde. Vader, moeder of tante of wie dan ook in de familie was ziek, de doktoren konden niets meer doen dus gingen ze zelf op zoek naar gezonde producten die zouden kunnen helpen. Dan komen ze met een slappe kopie van bestaande producten........allemaal exact hetzelfde verhaal en met producten die al jaaaaaren bestaan of bestonden voordat zij er waren.

                          Kennis hebben de verkopers niet, proberen je alleen aan te smeren om de troep te financieren waar ze zelf eerst voor moeten betalen, ze weten verder niet wat ze verkopen of waar het voor dient.
                          Artsen of onderzoekers komen ze never tegen, is BS. Herbalife en meerdere merken trouwens zijn in een aantal landen verboden.

                          Koop gewoon vetrouwde spullen in EU geproduceerd of van gerenommeerde amerikaanse merken, en niet van ongecontroleerde fabrikantjes waarmee herbalife en de anderen werken.

                          Dat het troep is dat is zeker, zie de reply waarin vergelijking met kruidvat en aldi......
                          Koop gewoon goed onderzocht en getest spul van de grotere bekende merken, die worden regelmatig door de keuringsdiensten bezocht en getest.
                          1e Masters Superbody YBF 2011!
                          Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                          Comment


                          • #14
                            Ik ken ook iemand die dat spul verkoopt. Schijnt nog best goed salaris op te leveren. Wat ik me dus niet kan voorstellen, vind het zo'n enorm zweefteef product.

                            Als ik kijk op die producten is het ook vooral als ondersteuning bedoeld en niet als vervanger. Totaal ongeschikt dus voor de broer van de ts. Keek ff op de pot voor zo'n shake. Op zich zit er veel in en is het best compleet. Maar wel een zooi suikers er in en over de prijs zal ik niet eens beginnen.

                            Stel je neemt zo'n shake 3 keer per dag, volgens mij kwam je dan maar aan 100 gr eiwitten per dag ofzo. Niet echt ideaal van een bber

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by marnop View Post
                              Wat een shitspam.

                              Er zijn er nog een aantal zoals Herbalife, en weet je wat het mooie is van het verhaal achter de producten, bij allemaal hetzelfde. Vader, moeder of tante of wie dan ook in de familie was ziek, de doktoren konden niets meer doen dus gingen ze zelf op zoek naar gezonde producten die zouden kunnen helpen. Dan komen ze met een slappe kopie van bestaande producten........allemaal exact hetzelfde verhaal en met producten die al jaaaaaren bestaan of bestonden voordat zij er waren.

                              Kennis hebben de verkopers niet, proberen je alleen aan te smeren om de troep te financieren waar ze zelf eerst voor moeten betalen, ze weten verder niet wat ze verkopen of waar het voor dient.
                              Artsen of onderzoekers komen ze never tegen, is BS. Herbalife en meerdere merken trouwens zijn in een aantal landen verboden.

                              Koop gewoon vetrouwde spullen in EU geproduceerd of van gerenommeerde amerikaanse merken, en niet van ongecontroleerde fabrikantjes waarmee herbalife en de anderen werken.

                              Dat het troep is dat is zeker, zie de reply waarin vergelijking met kruidvat en aldi......
                              Koop gewoon goed onderzocht en getest spul van de grotere bekende merken, die worden regelmatig door de keuringsdiensten bezocht en getest.
                              Wat een zever in pakjes :-), je moet wel hoog genoeg in de ladder om met onderzoekers dokters te kunnen praten die voor herbalife werken, je zou eens moeten weten hoeveel onderzoek er gedaan wordt in dit miljarde bedrijf , dit is niet zo maar een bedrijfke, ik heb het over het grootste ter wereld, een dream team van dokters, en het gaat steeds vooruit,
                              maar ik ga hier niet verder over zeveren, eigen gevoel heeft hier toch geen nut merk ik en de energie die ik 's morgens krijg van de producten blijf ik lekker behouden :-p

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X