Hoe maak ik zelf een eiwitshake

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Dat gelige water ja
    Originally posted by BelowZero View Post
    Koop gewoon een pot,gierige hollander
    Nou idd.

    Maar ik neem aan dat als hij het zelf maakt, hij ook gelijk begrijpt waarom niemand dat doet.
    Passion is: pushing yourself when no one else is around

    Comment


    • #17
      Originally posted by Patriciaaa View Post
      Dat gelige water ja
      Nou idd.

      Maar ik neem aan dat als hij het zelf maakt, hij ook gelijk begrijpt waarom niemand dat doet.
      Vroeger was het gewoon afval toen gaven ze het aan de varkens alleen met smaakstoffen is het goed weg te krijgen
      “A weak man is not as happy as that same man would be if he were strong”. - Mark Rippetoe

      Comment


      • #18
        Originally posted by Damien1997 View Post
        maar als je yoghurt in een theedoek laat hangen dan krijg je toch van die dikke yoghurt? hang op ofzo toch? of moet je het water wat eraf lekt opdrinken?
        Als je je eens zou inlezen over hoe whey gemaakt word...

        whey word ook nog eens gezuiverd. Waardoor de concentratie eiwitten groter word.

        "The Whey It Is" (Will Brink) - DutchBodybuilding.com forum

        First generation whey protein powders contain as low as 30-40% protein and high amounts of lactose, fat, and undenatured proteins. They are categorized as a whey concentrate and are used mostly by the food industry for baking and other uses. Modern concentrates now contain as high as 70-80% protein with reduced amounts of lactose. This is achieved through ultra-filtration processing, which removes lactose, thus elevating the concentration of protein and fat in the final product. Although much maligned by companies who have invested heavily in marketing isolates, a well made concentrate is still a high quality source of whey protein, though it will contain higher levels of lactose, ash, and fat then an isolate.
        How to Make Your Own Protein Powder | eHow.com

        homemade whey- make it yourself? [Archive] - Bodybuilding.com Forums

        Make your own whey - YouTube

        Maar ik ben het eens met anderen. Jij denkt echt dat whey een klein wondermiddel is ofzo volgens mij...

        Zonder goede voeding is het niets waard. Maak een voedingsschema, zorg dat je goed zit qua eiwitten, kh en vetten en je zult progressie zien.
        Last edited by axel1994; 28-10-2012, 13:29.
        lucky short-armed-spine-bending bastard

        ~~~You wanna be strong, let a cute girl spot you~~~

        Comment


        • #19
          Hij doet een stapje terug, hij maakt eerst zelf karnemelk. Maar volgens mij moet je dan rauwe melk hebben die hooguit is afgeroomd, en dus niet de 'verse' melk uit de supermarkt.
          Passion is: pushing yourself when no one else is around

          Comment


          • #20
            Dat Damien eerst eens een fatsoenlijk voeding-schema opstelt in plaats van continu topics openen met voor hem onbelangrijke vragen.

            Comment


            • #21
              Originally posted by Damien1997 View Post
              waar kan ik die shakes vna 35 cent kopen dan?
              Hij bedoeld omgerekend 35 cent.Uit een grote pot haal je 162 shakes en die kost 60 euro vandaar omgerekend ongeveer 35 cent per shake.
              Kijk even op bodyenfitshop.nl daar staat genoeg informatie
              Never Never Never Give Up !!!

              Comment


              • #22
                Originally posted by Patriciaaa View Post
                Yoghurt of karnemelk in een theedoek knopen, en een nacht boven een schaal/kom laten uitlekken.

                Maar onbewerkte whey is ronduit smerig en veel minder snel. Beter gewoon kopen
                Bah !
                Geschiedenis herhaalt zich, sehr stolz!

                Comment


                • #23
                  Ik heb wel een lekker receptje voor onze Damien. Bak een omelet. Desgewenst van wat meer eiwitten dan hele eieren. Bestrijk deze met ricotta (zachte kaas gemaakt van wei), bestrooi met kruiden en leg er gerookte zalmplakken op. Oprollen, in reepjes snijden en genieten.

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  Working...
                  X