No produkten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No produkten

    Wie kan me raad geven......
    Je wordt dood gegooid met informatie over No produkten of beter gezegd stikstof oxide producten....
    Wie van jullie gebruikt dit middel en van welk merk....
    Ik ben heel erg benieuwd naar jullie resultaten....
    IK ga vanaf maandag NOZ Supercharged van het merk NutraBolics gebruiken in combinatie met glutamine, vendetta, eiwitten en vanadyl......

  • #2
    wat is het voor iets??

    wat zou ht volgens de leverancier moeten doen??

    zegd me zo nix namelijk
    Who's the Chef

    Comment


    • #3
      Ik ken het ook niet.

      En jou geloof ik ook niet
      Sponsored by:
      Inshapesupplements

      Comment


      • #4


        ff voorstellen
        Who's the Chef

        Comment


        • #5
          Is inderdaad wel zo fatsoenlijk hè, je eerst voorstellen.

          Comment


          • #6
            Sorry dat was ik gisternacht helemaal vergeten....

            Comment


            • #7
              ik heb eens zo een produkt genomen met no, je krijgt er enkel een goede pomp van maar voor de rest ook niks

              Grtz
              stil growing

              Comment


              • #8
                Hier de beschrijving wat de No produkten of beter gezegd stikstof oxide producten voor werking hebben.
                Hier is de beschrijving van NOZ Super Charged van het merk NutraBolics

                NOZ Super Charged,hét spiercelvergrotende product! NOZ Supercharged is een supercombinatie van verschillende krachtige ingrediënten; je kunt bijna zeggen wat bevat NOZ Supercharged niet!

                Wil je ervoor zorgen dat je een ware transformatie ondergaat? Neem dan NOZ Supercharged en krijg effectieve doseringen binnen van Creatine Ester Oraat , Tricreatine Malate, L-Arginine Alpha-Keto-Glutarate, L-Citrulline Alpha-Keto-Glutarate, L-Histidine Alpha-Keto-Glutarate, N-Acetyl-L-Glutamine, Beta-Alanine, R-Alpha-Lipoic-Acid, Betaine HCL, Gynostema Pentaphyllum en Glcocyamine!

                NOZ Supercharged kan enorm de spieromvang laten toenemen, het kan ze volpompen met bouw en energiestoffen, gewone trainingen laten veranderen in enorme groeiimpulsen en jou nooit meer anders laten willen!

                Ingrediënten:

                Creatine Ester Oraat – De evolutie gaat door! Na de creatine revolutie van creatine ester heeft de ontwikkeling van creatine weer een nieuw niveau behaald: Creatine Ester Oraat! Deze nieuwe vorm van creatine is bijna perfectie te noemen, ongeëvenaard in opneembaarheid en prestatie!

                Tricreatine Malaat – Nog een vorm van creatine die veel verder gaat dan gewone creatine monohydraat. Een unieke combinatie met de Creatine Ester Oraat!

                L-Arginine Alpha-Keto-Glutarate – L-Arginine, de stikstof (NO) koning. Het zorgt voor superpomps, een sneller herstel en voor een hogere stikstofretentie (=meer spiergroei&#33. De vorm die opgenomen is in NOZ Super Charged, de AKG versie, verhoogt NO spiegels naar een niveau waar gewone Arginine niet aan kan tippen!

                L-Citrulline Alpha-Keto-Glutarate – Een directe voorloper van Arginine. Laat je niet om de tuin leiden door het woord voorloper; in deze hoedanigheid kan het NO meer verhogen dan gewone Arginine zelf! NOZ Supercharged bevat ook L-Citrulline in een Super Charged versie, de AKG vorm.

                L-Histidine Alpha-Keto-Glutarate – Nog een voorloper van Arginine om dit supertrio helemaal compleet te maken. Samen zullen ze pomps geven zoals je nog nooit ervaren hebt, hersteltijd verkorten tot minimale waarden en je groei stimuleren zoals je alleen nog maar hebt kunt dromen.

                N-Acetyl-L-Glutamine – de meest stabiele, best opneembare en sterkste vorm van glutamine. Deze unieke vorm geeft je de voordelen van glutamine waar het om bekend staat: het gaat het gevecht met spierafbraak aan en wint, het verbetert het immuunsysteem (onderschat het belang hiervan niet, alleen een verkoudheidje oplopen is genoeg om spiergroei stop te zetten) en het vergoot het spiercelvolume. Kortom een ingrediënt dat je niet wil missen in dit super product!

                Beta-Alanine – weer een uniek en veelzijdig ingrediënt. Het gaat de verzuring die je maar al te goed kent van die zware training effectief tegen, waardoor je opeens nog een paar reps er uit kan persen. En het gaat juist om de reps; die stimuleren de spiegroei het meest! Het verhoogt kracht en explosiviteit, het verlengt de werkzaamheid van creatine en het stelt je in staat je trainingen in kortere tijd af te werken. Vergeet niet dat hoe korter je traint, hoe beter het is. Trainingen langer dan een uur vormen een aanslag op de spieren; de testosteronspiegel daalt, cortisol neemt toe, kortom je eet spierweefsel op! Houd ze kort, maar gruwelijk intensief met Beta-Alanine!

                R-Alpha-Lipoic-Acid – vergeet gewone Alfa Liponzuur! Neem dus de voordelen van Alfa Liponzuur en vermenigvuldig die met 7, dan heb je R-ALA! R-ALA pompt alle voedingsstoffen de spiercellen in, zorgt ervoor dat energie wordt gebruikt voor spieropbouw (en dus niet voor het verrijken van vetreserves) en het voorkomt schade aan de spiercellen door zijn werkelijk ongeëvenaarde antioxidante eigenschappen!

                Betaine – eigenlijk in een zin te noemen met Glycocyamine! Glycosamine is een ingrediënt dat er voor zorgt dat eigenlijk iedereen de voordelen van creatine ervaren. Het zorgt er namelijk voor dat het lichaam meer creatine produceert! En om dat helemaal in goede banen te leiden is er Betaine nodig. Niet alleen zorgt deze combinatie er voor dat IEDEREEN goede resultaten behaalt, het zorgt er ook voor dat deze creatine resultaten met factor 1,5 naar super resultaten gebracht worden!

                Gynostema Pentaphyllum - dit kruid, dat de bijnaam het onsterkelijkheidskruid heeft vanwege zijn sterke antioxidante eigenschappen, verhoogt NO in het lichaam, verbetert atletisch prestatievermogen, verhoogt zuurstofopname en versnelt het herstel. Al deze eigenschappen maakt het al een superingrediënt, maar de reden waarom het is opgenomen is NOZ Supercharged is vanwege een heel andere eigenschap: het versterkt de werking van alle andere ingrediënten in NOZ charged. Samen met de R-ALA een geweldige combinatie die er voor zorgt dat de maximale werking uit alle ingrediënten worden gehaald!

                Glycocyamine – De werking is al bij Betaine beschreven, maar het is een tweede keer meer dan waard. Glycocyamine verhoogt dus de lichaamseigen productie van creatine. Dus iedereen die geen resultaat had met gewone creatine, probeer NOZ Super Charged; je zult op je kop staan van verbazing!

                Goede combinaties

                NOZ Supercharged is uitstekend te combineren met Vendetta en HydroTest voor supertrainingen en met InsuleanK om resultaten te versterken.

                Veel gestelde vragen

                V) Wanneer zal ik de eerste resultaten zien van NOZ Supercharged?

                A) Al vanaf de eerste training! Je zult intensiever en harder kunnen trainen en direct een grotere pomp hebben. Na de eerste week zal je al resultaat in de spiegel kunnen zien; je zult veel voller en vasculairder zijn. En dit is alleen nog maar het begin! Kracht en spiegroei zullen in de weken er na exploderen!

                Voedingswaarde
                Grootte dosering: 1 maatschep (19 g)
                Aantal doseringen per verpakking : 50
                Hoeveelheid per dosering % ADH
                Calorien 32
                Calories uit vetten 0
                Koolhydraten 8 g 4%
                Creatine Ester Oraate 1.0 g
                Tricreatine Malaat 2.0 g
                L-Arginine Alpha-Keto-Glutaraat 1.5 g
                L-Citrulline Alpha-Keto-Glutaraat 150 mg
                L-Histidine Alpha-Keto-Glutaraat 150 mg
                N-Acetyl-L-Glutamine 1.0 g
                Beta-Alanine 1.5 g
                R-Alfa Liponzuur 100 mg
                Betaine HCL 2.0 g
                Gynostema Pentaphyllum 100 mg
                Glycocyamine 1.5 mg
                Andere Ingredienten:
                Complexe koolhydraten en Glucose polymeren afkomstig van Maltodextrine, Natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen waaronder Suclarose, FD&C Geel #6, FD&C Geel #5 Gebruik Meng 1 maatschep met 250 ml water. Neem op trainingsdagen 1 dosering een uur voor de trainingen en een dosering direct na de training. Op niet trainingsdagen kan volstaan worden met 1 dosering. Een tweede dosering op niet trainingsdagen zal resultaten wel verbeteren.


                Je hebt die NO-produkten ook van het merk Legal Gear en dan heb je daar Cold Fusion Explosion, Cold Fusion NO en Cold Fusion PM....Zelfs het merk BSN heeft het en dan heet het Nitrix en NO Xplode

                Comment


                • #9
                  Het is gewoon fantastisch Mike, zo eenvoudig en het werkt écht, eerlijk waar!!

                  (Of ben ik de enige die associaties met Tell-Sell heeft bij dit soort verhalen. )

                  Comment


                  • #10
                    Het werkt wel!
                    Echter wat je voelt is dat er meer bloed in je spieren word gepompt omdat het de vaten verwijdert.
                    Je zou hetzelfde dus kunnen voelen met tribules ( verwijd ik vaten )
                    Echter is het goedkoper om puur AAKG in te nemen dan een NO product.
                    Ik heb ook al een paar keer overwogen om NO te gaan gebruiken, maar door de hoeveelheid aanbieders en de daarbij horende nog mooiere praatjes heb ik het product links laten liggen.
                    Ik zal enkel nog producten proberen/gebruiken die of essentieel zijn in mijn voedingsschema.
                    Of hele goeie recensies van zijn door gebruikers en niet de verkoop praatjes van de fabrikant.
                    Jay Cutler's One step closer nu te koop bij mij info per PM

                    Comment


                    • #11
                      Als jij het zegt zal het werken, ik ken het niet dus weet het ook niet. Klinkt wel weer heel erg als een tell-sell verhaal en die werken meestal wat minder zeg maar...

                      Greets...
                      Growing is like sex you can never get enough...

                      Pain is temporary...pride is forever...

                      Comment


                      • #12
                        bloedvaten verwijden? hm... dan moet je het gwoon gebruiken voor je aan de baco's gaat. heb je er minder van nodig.. de baco's dan
                        een dag niet geleefd..... dan ben je dood

                        Comment


                        • #13
                          goed plan

                          werkt het ook voor pils?
                          Who's the Chef

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by [b
                            Citaat[/b] (bruce @ Sep. 21 2005,17:55)]bloedvaten verwijden? hm... dan moet je het gwoon gebruiken voor je aan de baco's gaat. heb je er minder van nodig.. de baco's dan  

                            Comment


                            • #15
                              IK vind No pruducten zeker wel werken! Altijd vette pomp en je kan net iets dieper gaan!!!
                              Mr. HOLLAND 2006 NAC
                              Mr. HOLLAND 2007 NAC
                              3e Mr. WORLD 2007 NAC

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X