Guess who's back, back again...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Heerlijk om dit allemaal te lezen

    Het komt zeker niet negatief over zoals je het brengt,integendeel zelfs.Ik vind het altijd super interessant om zulke dingen te lezen,uit eigen ervaringen etc...

    Hopelijk blijf je hier bloggen,kan ik lekker meegenieten
    You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

    The upper back is the new chest Defranco

    Comment


    • #17
      Originally posted by mascotte View Post
      Heerlijk om dit allemaal te lezen

      Het komt zeker niet negatief over zoals je het brengt,integendeel zelfs.Ik vind het altijd super interessant om zulke dingen te lezen,uit eigen ervaringen etc...

      Hopelijk blijf je hier bloggen,kan ik lekker meegenieten
      +1

      ik sluit me hier 100% bij Aan.

      zelf vind ik het altijd interessant om te horen waarom iemand bepaalde keuze heeft gemaakt.

      Met scholen betreft heb je gelijk.
      eigenlijk zou nederland kunnen leren van daar en precies anders om.
      ik vind respect hebben voor leraar heel belangrijk.
      en je ziet dat hier in NL steeds erger worden. ook tegen ouders trouwens.
      ik Ben zelf 28 jaar oud dus nog niet de oudste maar ik merk zoveel verschil in
      mijn schooltijd en nu.

      Behulpzaam wat je aangeeft Ben jij dus dat maakt je als persoon mooi.
      ook het gevoel van voldoening.

      wat ook mooi is als je een helpende hand bied, en mensen ziet denken huh hij.

      ik vond jaren geleden het belangrijk om zo stoer patserig, argressief mogelijk uit te zien/gedragen.
      ik assoceerde dat met zo mannelijk mogelijk.
      maar dat was ik niet. Dat was een rol.
      kwam er Achter dat je grote kracht jezelf zijn is.

      in de verhalen wat je hebt geschreven merk ik dit ook Aan jou.
      je hebt het Dan niet zo gezegd maar je begrijpt me wel denk ik haha.

      en ik vind dat mooi om te lezen.

      Gr tom
      Chaka Chaka Boy

      Comment


      • #18
        Dat "hiërarchisch denken", versus de Nederlandse "iedereen is gelijk" mentaliteit, is inderdaad typerend voor Azië, en dus vaak een schok voor een Nederlander die er belandt. In landen zoals Korea en Japan is het bewustzijn van hiërarchie ook heel sterk aanwezig. En ik zie het ook hier, in Maleisië, weer, zij het in mindere mate.
        Ik denk dat de inkomensverschillen en welvaartsverschillen weer een gevolg zijn van dit hiërarchisch denken.
        Vergeet niet je lachspieren te trainen.

        Comment


        • #19
          Ja het genieten van het leven zit in kleine dingen voor mij die eigenlijk heel groots zijn als je er de tijd voor neemt om er even bij stil te staan.

          Betreft de leerlingen op school kan ik je vertellen dat Chinese Kids echt AWESOME zijn om les te geven. Ze zijn enorm leergierig en respectvol. Corrigeren laten ze heel goed toe en mijn klassen zijn echt een enorme shitload of fun. Ik geef ze bepaalde grenzen om daarbinnen vrij te zijn. En dat werkt echt super goed. Elke klas heeft 2 klassenleiders. Deze organiseren de klas voor mij als ik dat vraag. Zij overrulen mijn autoriteit niet maar zijn naar de klas op dat moment de autoriteit. Deze wisselen elke 2 weken. Het is wel zo dat er op mijneer school ook gemarcheerd wordt van tijd tot tijd en kinderen formaties hebben maar met die grenzen hebben de Kids veel meer ruimte om daarna snel aan de slag te gaan met leuke vrije games en lessen. Creativiteit is soms moeilijk te stimuleren omdat ze heel erg volgzaam zijn maar ook daar zijn manieren voor haha
          "The only thing worse than failing is not trying."

          Comment


          • #20
            Even een kleine update.

            In mijn vorige posts gaf ik aan geen steroide cycle te willen doen om verscheidene redenen. Ik gebruik wel hgh op 2-4 IU voor algemene gezondheids redenen. Van hetzelfde lab kon ik ook zeer goedkoop aan Anavar (Oxandrolone) komen. Aangezien ik veel lichaamsgewicht oefeningen en andere kracht en balans oefeningen doe leek dit me nog wel een verantwoorde combinatie om snel wat meer kracht op te bouwen.

            De bijwerkingen van Oxandrolone zijn voor mij te overzien. Beetje verminderd libido (beetje rust voor mn vriendin hahaha) en wat andere milde bijwerkingen. Ik zat er aan te denken om 20-50mg per dag te nemen. Hopende dat mijn eigen test productie niet plat zou gaan rond de 30mg en geen gekke bijwerkingen. Ook staat Oxandrolone niet bekend als stemmings agressor.

            Zo gezegd zo gedaan. Mij toch laten verleiden to 10 gram pure oxandrolone en de eerst week om het te testen op 50mg per dag gaan zitten.

            Na een dag of 2/3 begon mijn libido enorm te stijgen evenals mijn kracht en spiervolume. Bij de 4e dag was ik 3kg aangekomen en bulderden de aderen over mijn lijf. Mijn gewrichten begonnen heel erg zeer te doen en mijn stemming werd meteen opgefokter.. aan het einde van dag 4 wist ik het wel.. Winstrol! ik heb 4 dagen 50mg winstrol per dag naar binnen lopen mieteren.

            Man man man. Voordat ik het bestelde zei ik nog tegen dat meisje van de service desk van het lab dat het het meest vervalsde product zo'n beetje is naast HGH en dat ik erg benieuwd was. Ik wist het eigenlijk al wel van te voren. Zeer goedkoop (wel 2 keer zo duur als hun Winstrol. Dus ik dacht dat het goed zat en dat het gewoon Chinese prijzen waren). nog 2 dagen doorgegaan op 25mg en toen had ik er wel weer genoeg van.

            Rug vol met acne, zere gewrichten, opvliegerige stemming, buitenproportionele verhoudingen uit het niets en een zware bloat rond mn middel.

            Teringwinstrol aan een gassie in de gym gegeven.

            Ik wil dit delen met jullie in alle eerlijkheid. Ik had duidelijk mijn mind op gemaakt en de nadelen zwaarder laten wegen dan de voordelen van as. Toch als je dan aan het trainen bent heb je die hunkering naar het trainen zoals het ook kan. Ja je wordt superman van die meuk.. Binnen 4 dagen drukte ik zeker 30% meer (spiergeheugen deed uiteraard ook mee). Maar de voordelen wegen gewoon niet op tegen de nadelen.

            Als het misschien echte oxandrolone was geweest, was het misschien ok geweest. Maar voor mij is dit wederom een duidelijk les om het voortaan anders aan te pakken. En daar ook bij te blijven.


            Inmiddels heb ik toegang tot allerlei productie labs waar ik zowat alle substanties kan bestellen die ik wil.
            Ik ben nu dus wel bezig met mijn eigen supplementatie formule voor verschillende doelen. Als een beginner mij zou vragen welke supplementen te gebruiken zou ik in eerste instantie altijd zeggen: "hou je geld in je zak en koop wat extra kipfilet en rijst" Dit omdat ik in mijn trainings jaren veel meer baat bij real food heb gehad dan bij supplementen welke voornamelijk mijn portemonnee overzichtelijk hielden.. haha. If you get what I mean. De meeste supplementen zijn lariekoek en uberhaupt overpriced.

            Dit betekent niet dat ik niet geloof dat bepaalde supplementen kunnen helpen bij bepaalde doelen. Ik ben alleen van mening dat ze meestal hun investering niet opleveren. Dit veranderd natuurlijk nu ik voor belachelijk lage prijzen toegang heb tot de ingredienten.

            Ingeslagen:

            Taurine
            Instant BCAA's 2:1:1
            L-Citruline
            AAKG Arginine
            L-Glutamine
            L-Carnitine
            Creatine Monohydraat

            20160418_212806.jpg

            Tribulus
            CLA
            Beet root

            Magnesium Citrate
            Calcium Carbonate
            Zinc Picolinate
            Ascobic Acid
            Niacin



            Deze ingredienten wil ik gebruiken om pre-workout capsules te maken en een BCAA drankje voor de hele dag door.


            Preworkout capsules gaan iets worden als:

            Taurine 2000mg
            L-Citruline 4000mg
            AAKG Arginine 2000mg
            Creatine Mono 5000mg
            L-Carnitine 2000mg
            Beet root 1000mg
            L-Glutamine 3000mg
            BCAA 6000mg

            Ascorbic Acid 250mg
            Niacin 50mg
            Calcium citrate 50mg
            Magnesium citrate 50mg
            Zinc picolinate 10mg

            Samen is dat al 25 gram aan poeder moet nog even kijken of ik dat niet beter met een scoop kan doen en oplossen omdat het anders echt heel veel capsules worden voor de training. Maar dan zal ik wat met de smaak moeten doen. Ik heb een deel van deze combi in water opgelost en ik kan je zeggen dat dat niet prettig is.. en ik heb een attitude van gewoon naarbinnen werken als het gezond voor je is haha.


            Daarnaast heb ik aardig wat liters pure kokos water besteld dit is rijk aan electrolytes en vitamines. Hier wil ik een BCAA drankje mee mixen voor tijdens de training en voor als refreshener met hikes en ander actief werk hier in dit tropische zomerklimaat.


            BCAA mix gaat iets worden als:

            BCAA 6000mg
            L-Citruline 2000mg
            L-Carnitine 2000mg
            L-Glutamine 2000mg
            Acorbic acid 250mg

            Ascorbic acid is al wat zurig. Ik heb nog Citric Acid om het geheel nog wat frisser te maken. Ook kan ik met wat mineralen spelen om verder op smaak te brengen. Zoet maken zal ik niet met aspartame doen. De Beetroot is al een beetje zoet en als het nog zoeter moet dan kan ik nog Acesulfaan-K en sucralose erbij halen. Maar liever niet! Ik ben gelukkig geen zoetekauw. Mijn vriendin wel dus het moet wel universeel inzetbaar zijn hier haha.

            Mineralen moet ik nog even uitzoeken om een mooie balans te vinden met mijn morgen en pre-workout intake.

            Let me know what you guys think.
            "The only thing worse than failing is not trying."

            Comment


            • #21
              Leuk verhaaltje.
              Heb je geen zere vingers?
              + 3kg in 4 dagen?
              Bloat rond je middel?
              Pijnlijke gewrichten?
              Na 4(6)dagen met winstrol?

              Dat heb ik nog nooit gehoord.
              DIVIDE ET IMPERA

              Comment


              • #22
                Het is heel logisch.. mijn lichaam werd geshockt met 50mg winstrol per dag. Dat is ver boven wat mijn lijf prettig vind. 30mg is normaal voor mii max zonder nare droge gewricgten en andere vervelende sides.

                En als je je lichaam dus zo shocked met AS is het niet gek dat je even een bak vocht trekt . 50mg winstrol is zwaar. Ik liep helemaal vol binnen no time. Bloat rond mn middel maar ook dikke kop en overvolle spieren. Alles wel keihard en lomp sterk.

                Na 4 dagen 50mg heb ik 1 dag niks gehad en toen 2 dagen op 25mg. Zere yewrichten verminderden iets en de bloat ging ook iets omlaag. Alle biiwerkingen zijj die van winstrol.

                Als ik het goede waarschijnlijk 30mg per dag had geskikt vanaf dag 1 was ik waarschijnlijk nooit zo opgeblazen. Wie weet was dat ook een samenwerking van HGH en de Winstrol.

                Nu gewtopt te zijj ie alles weer normaal.

                Ik ben 100% zeker dat het winstrol is. Ik heb winnie tabs vaak geneg gehad om de sides te herkennen en deze sides passen bij geen van de meeste andere aa17 goedjes.

                Hoe dan ook was hrt geen var want ik werd zo geil als boter!
                "The only thing worse than failing is not trying."

                Comment


                • #23
                  Tof stukje tekst.
                  Kan alleen niet meer vragen dan gewoon wat meer te logge :-) love it!
                  You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

                  The upper back is the new chest Defranco

                  Comment


                  • #24
                    Weer een ervaring rijker dus. China blijft verbazen?
                    Als je met 1 goedje genept bent, waarom ben je er dan zo zeker van dat die overige waslijst aan poedertjes wel juist en eerlijk zijn?
                    Vergeet niet je lachspieren te trainen.

                    Comment


                    • #25
                      Goede vraag van niet_hier! Ik zat er nog aan te denken om er een stukje over te posten.

                      Maar in eerste instantie omdat ik bij alle substanties een kopie labrapport van de batch heb. Dit hoeft niet veel te zeggen en deze kan makkelijk vervalst zijn.

                      Maar als 2e overtuiging, als ik alle potjes open trek en ruik dan proeven en ruiken ze allemaal exact zo als hoort. BCAAs zijn net zo goor als altijd. L-Glutamine smaakt en ruikt exact zoals ik het gewend ben van gerenomeerde merken. Evenals de andere ingredienten die ik herken. Sommigen heb ik op zichzelf geen ervaring mee maar ik herken de smaken uit blends en kan die vreemde smaken van supps nu ook beter plaatsen.

                      En als laatste heb ik de ingredienten nu ongeveer een week onafhankelijk in gebruik en ik kan zeggen dat de genen die voelbaar zouden moeten zijn als de taurine, creatine, citruline etc goed hun werk doen. Ik krijg directe repsonse vanuit mijn lichaam op de ingredienten zoals hoort.

                      Ik ben er vrij zeker van dat wat er op het potje staat waar is. Het bedrijf adverteert ook met eerlijke nummers. Niet met 99.9998% puur. Maar sommige ingredienten zijn bijvoorbeeld iets lager in puriteit. En dit is netjes terug te halen uit de labraporten.

                      Wil dit zeggen dat het 100% safe is? uiteraard niet. Het is ook een kwestie van intuitie.. Waar doe je zaken mee.. Ik ben vrij doorgrondend en probeer altijd een manager te spreken te krijgen die meer inzicht in het proces heeft. Ik heb al aardig wat genetwerkt voor een toekomst plan. Chinezen liegen heel makkelijk maar meestal is dit wel eenvoudig te doorgronden.

                      Ik heb wat meer onderzoek gedaan naar waar ik de winstrol vandaan heb. Ik heb het van een tussenpartij gekocht die geen reet van de middelen zelf weet. Zij zetten een lijst online die ze van hun suppliers krijgen. Het is een soort grossier. Ze bieden ook meerdere malen dezelfde producten aan van verschillende suppliers. NU blijkt dat deze fabriek roemrucht is in bepaalde oplichters praktijken als waar ik aan geproefd heb. Mijn HGH komt bijvoorbeeld van dezelfde grossier maar van een andere fabriek. Ik heb ook contact met deze fabriek. Ik kan hier voor aanzienlijk lagere prijzen aan hun producten komen maar alleen af te nemen in grote getalen. Dit kan een interessant toekomst idee zijn maar voor nu betaal ik ietsje meer voor persoonlijk gebruik bij de grossier.

                      Chinezen willen graag zaken doen met mij. Ze willen graag op de foto met me als reclame. Dit in allerlei mogelijke branches. Door deze interesse in mijn westerse uiterlijk en afkomst ben ik al op veel plekken geweest waar veel Chinezen niet binnen gelaten worden tenzij je erg connected bent hier. Blank zijn heeft hier enorme zakelijke voordelen. Als je Chinees verstaat en spreekt haha. Ik doe mijn best!
                      "The only thing worse than failing is not trying."

                      Comment


                      • #26
                        20160419_203204.jpg
                        "The only thing worse than failing is not trying."

                        Comment


                        • #27
                          Heb je verhaal nog niet gelezen maar zoals niet_hier al aangeeft . Imo vertrouw ik chinezen voor geen haar als het gaat om zuivere grondstoffen.Ik wil nu niet de gevangenis indraaien maar heb zelf bepaalde documenten liggen die getest zijn in labo ***** en afgetekend als **** terwijl de inhoud helemaal niet zo is. Op vlak van supps heb ik helemaal geen ervaring.Verder heb ik al een shitload aan spullen besteld uit china en eigenlijk 99%van de keren erg tevreden ALS je de juiste bronnen kent.

                          Ps sorry voor oftopic
                          You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

                          The upper back is the new chest Defranco

                          Comment


                          • #28
                            Heb je verhaal eindelijk kunnen lezen. Zoals jezelf aangeeft dank ik dat je wel je baasje kunt staan daar tussen de aziaten
                            You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

                            The upper back is the new chest Defranco

                            Comment


                            • #29
                              Mijn training schema ziet er trouwens zo uit:

                              Maandag:
                              Morgen: Rennen (20-30 min)
                              Middag: Chest & Triceps (40-50 min)
                              Namiddag: Yoga (60 min)
                              Avond: Rust

                              Dinsdag:
                              Morgen: Rennen (20-30 min)
                              Middag: Back & Biceps (40-50 min)
                              Avond: Feeder voor Chest & Triceps (3x50 Chest & 2x50 Triceps)

                              Woensdag:
                              Morgen: Rust
                              Middag: KungFu (30 min)
                              Namiddag: Yoga (60 min)
                              Avond: Feeders Back & Biceps (3x50 Back & 1x100 Biceps)

                              Donderdag:
                              Morgen: Rennen (20-30 min)
                              Middag: Shoulders, UpperChest & Legs (40-50 min)
                              Namiddag: Soms Yoga
                              Avond: Rust

                              Vrijdag:
                              Morgen: Rust
                              Middag: Eventueel Rennen
                              Namiddag Rust
                              Avond: Feeders Shoulders & UpperChest (1x50 UpperChest & 3x50 Shoulders)

                              Zaterdag:
                              Morgen: Basketball (60 min)
                              Middag: Core
                              Namiddag: Rust
                              Avond: Feeders Chest, Back, Biceps en Triceps (1x100 Chest, 1x100 Back 1x100 Biceps, 1x100 Triceps)

                              Zondag:
                              RUST

                              Oh en vergeet niet dat ik Physical Education teacher ben.. en dat ik altijd met mijn kids meesport. Dus ik ren nog veel meer laps in between. Conditie is momenteel zeer goed te noemen haha.

                              De supplementen werken echt super goed. Als ik mijn mixje neem ben ik een paar minuten erna keihard en heb ik harde pomp en goede spiercontrole. Taurine helpt met focus zonder rush. Het gaat erg lekker. Mijn lijf is lekker aan het recompen en ik zal binnenkort eens een fotootje plaatsen van mijn niet al te grote maar zeer functionele fysiek.

                              Last edited by Cidious; 20-04-2016, 02:01.
                              "The only thing worse than failing is not trying."

                              Comment


                              • #30
                                Je hebt er echt veel werk van gemaakt Cidious om de juiste spullen te krijgen. Het is goed om te horen dat alles werkt en doet wat het moet doen.
                                Vergeet niet je lachspieren te trainen.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X