Eerste kuur test. Welke naald en verdere tips?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Eerste kuur test. Welke naald en verdere tips?

  Goedendag allen,

  Eindelijk is het zo ver, het testosterone-only kuurtje gaat (bijna) van start!. 2x200mg per week, maandag en donderdag. Nakuur Nolvadex 20/20/20/20

  1.97m, 98KG, 15% BF en 24 jaar oud.

  Ik wil beroep doen op jullie expertise en ervaring betreft nuttige tips. Ik heb al m'n nodige inhammetjes in het haar en heb ook al jaren wel aardig wat puisten op m'n koppie gehad. Het laatst genoemde is wat rustiger de laatste weken. Ik heb gelezen dat pompoenpit-olie nuttig kan zijn om dit te bestrijden? Verder neem ik gewoon m'n vitamientjes en visolie. Raden jullie nog mariadistel of andere supplementen aan?

  Verder heb ik begrepen ook nolva te moeten nemen wanneer men symptomen van gyno aantreft. Ik heb geen aromatise inhibitor bij de hand. Ik bedacht me gisteren dat dat wellicht niet handig is? Wat is jullie idee daarover?

  Tot slot ben ik nog erg in dubio betreft de plek om te prikken en met welke naald. Twee maatjes van mij deden het met zeer dunne naalden (tot zelfs insuline naalden) in borst of schouder. Ikzelf dacht aan de bil en heb veel gelezen op de fora over 21gauge. Ik heb deze inmiddels in huis maar vind ze stiekem best wel dik voor m'n eerste inject! Nou raden meerdere doktoren op het internet 25 gauge aan maar ik kan deze niet langer dan 1 inch (2,5cm) vinden. Dit lijkt me niet lang genoeg om goed diep in de bilspier te komen? Hoe belangrijk is het om echt diep te komen? Ik denk namelijk dat 2.5 wel genoeg is om in de spier te komen als ik een beetje boven in de bil ga zitten. Maar zelf in de schouder injecteren lijkt me eigenlijk ook wel gemakkelijk? Ook zag een kerel op youtube die met het grootste gemak z'n quad injecteerde met een insulinenaald.

  Het liefste heb ik dus een 25+ gauge langer dan 2,5cm. Ik heb het net afgestruind maar kan deze nergens bestellen.

  Tevens hang in net m'n nieuwe huisarts op en die wilt eerst even babbelen voordat hij zomaar de betreffende bloedwaardes meet, met een kans dat hij dit niet wilt doen? Is hij niet verplicht deze te meten als ik hier om vraag?

  Ik hoor graag wat adviezen van jullie.

  Groet,

  Ryan

 • #2
  Zelf gebruik ik voor bil de 0.8x40
  bovenbeen 0.6x16/18
  verder zou ik 1x per week injecteren.
  kijk eens op www.praxisdienst.nl voor naalden enz.


  verder de huisarts vragen idd eventueel nog zelftesten te koop via internet met annonime prik posten her en der.

  bang voor haaruitval en wat extra puisten is gewoon niet kuren eigenlijk.
  is gewoon een risico die je neemt maar hoeft niet zo te zijn dat je daar last van gaat krijgen.maar de kans bestaat altijd.

  bij gyno gewoon nolva starten op lage dosering.

  gr

  Comment


  • #3
   Ja man. Gewoon 0,8 x 40 tenzij je magere Hein bent dan kan je 0,6x 30 of 0,7. Tegenwoordig is veel testo fakking dun. Vroeger was t dik en had je 0,8 nodig. Deca helemaal. Veel old skool gebruikers geloven nier in die dunne vloeibare shit.
   kan tussen de oren zitten maar mijn voorkeur gaarne ook uit naar dikke olie
   een dag niet geleefd..... dan ben je dood

   Comment

   Sidebar top desktop

   Collapse

   Actieve discussies

   Collapse

   Working...
   X