3x UB 1x LB

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Originally posted by inferno_0666 View Post
    Blessures zijn geen hele andere discussie want als je geblesseerd bent dan heeft dat invloed op die felbegeerde "gainz".


    Jij bent degene die de 100% aankaartte in post #54.


    Er wordt ook niet gezegd dat voeding vergeten moet worden maar de TS stelde specifiek een aantal vragen over zijn trainingschema in het segment "Trainingsschema's", wat weer valt onder "Training".
    Wel in de zin van het topic van TS. Die vraagt toch om advies van zn schema. Dan snap ik eerlijk gezegd niet wat blessures dan te maken heeft met advies geven over een schema. Wat betreft gains kan ik dat begrijpen ja maar aangaande van de TS zn openingspost gaat het niet om techniek van oefeningen maar dus om een schema. En rainman begon over dat 100% trainen maar om eerlijk te zijn wil ik het daar niet over hebben aangezien dat imo een beetje off topic is. Je kunt ook gainen zonder 100% trainingen aangezien ik zelf bijv nog een beginner ben dus voor mij is dat nog niet van belang en de TS imo ook niet.


    En ik snap het nut van deze discussie eerlijk gezegd ook niet, ik snap niet waarom we dan meteen off topic moeten gaan. Bedoel van dit topic was advies over zn schema, ik heb mn zegje gedaan over een schema en dat je ook voeding niet moet vergeten. Vervolgens komt rainman met dat 100% trainen geval en ik vind dat imo offtopic.

    Comment


    • #62
      Ik wilde nog ff wat toevoegen aangezien ik mn post niet meer kon veranderen.

      Ik vind het altijd jammer dat een hoop topics eindigen in imo een nutteloze discussie. Het gaat hier dus om het belang van de TS en zn schema en dat er dan dingen als 100% trainen erbij worden gehaald is leuk maar denk ik niet relevant om de vraag van de TS te beantwoorden. Ik ben zelf iemand die liever zelf experimenteerd dan aan de hand van onderzoekjes uitspraken gaan doen. Leuk dat het bewezen is maar ieder lichaam is anders en ieder heeft andere doelen in het leven toch, dus dan lijkt het mij ook logisch dat iedereen een iets andere aanpak heeft. Ook zonder je 100% in te zetten kun je gainen, je gaat wel vastlopen op een gegeven moment maarja dan pak je het dan toch anders aan, niet op voorhand daarover al in gaan zitten dan kun je net zo goed stoppen ermee. Voeding is belangrijk idd, net als rust en je schema en in welke mate dit is verschilt dus per persoon. Dat voeding het belangrijkste is was misschien niet helemaal goed geconcludeerd maar ik blijf erbij dat dit niet vergeten moet worden, niet of je nou bijv 2 of 3 setjes dumbbell curls doet want laten we eerlijk zijn daar zou eventueel ook een ellenlange discussie over gehouden kunnen worden. Voeding is echt iets waarbij laten we zeggen 10kcal verschil kan maken of je wel of niet gaint dus dat belang moet je ook niet vergeten.

      En wat betreft blessures ja dat heeft vaak toch met techniek en of te weinig rust te maken. En voeding speelt daarbij ook een rol dusja alles hangt met elkaar samen. Is dus niet een heel ander verhaal zoals ik bedoelde, bedoelde meer dat ik er geen zin in had om diep op in te gaan want dan kun je ook mentale factoren bijv erbij halen want ja een menselijke geest is sterk he, dat kan ook je progressie in de weg zitten.

      Denk dat mn mening wel duidelijk is. Ik blijf erbij dat je door zelf te experimenteren toch het meeste leert. Onderzoekjes kun je gebruiken om je mening te ondersteunen maar er gaat niks boven naar je lichaam luisteren en plezier hebben in het trainen, niet om oefeningen maar te doen omdat onderzoeken dat aangetoond hebben terwijl je dan met tegenzin gaat sporten. Zullen de meningen over verdeeld zijn maarja zo denk ik dus erover. En ja ik zal nu vast ook off topic zijn geweest maarja dat zij zo, af en toe moet dat ff zodat mensen je (hopelijk) beter begrijpen. Ik ben namelijk altijd iemand geweest die het moeilijk vond zn mening te uiten dus af en toe komt dat niet helmaal goed over zoals net het geval was toen ik een aantal keer gequote werd
      Last edited by Jay1993; 29-01-2014, 13:31.

      Comment


      • #63
        Originally posted by Jay1993 View Post
        Wel in de zin van het topic van TS. Die vraagt toch om advies van zn schema. Dan snap ik eerlijk gezegd niet wat blessures dan te maken heeft met advies geven over een schema.
        Het heeft er juist heel veel mee te maken. Zo uit het blote hoofd enkele oorzaken van blessures die direct gerelateerd zijn aan het schema:

        - blessuregevoelige oefeningen in een schema
        - rep ranges die niet geschikt zijn voor bepaalde oefeningen
        - verkeerde volgorde van oefeningen in een schema
        - te hoge frequentie van oefeningen in een schema
        - te veel volume

        Wat betreft gains kan ik dat begrijpen ja maar aangaande van de TS zn openingspost gaat het niet om techniek van oefeningen maar dus om een schema.
        Zoals eerder uitgelegd zijn er ook andere factoren die van invloed zijn, en niet alleen techniek. Dus ik ben het totaal niet met je eens dat blessures niets te maken hebben met advies geven over een schema.

        En rainman begon over dat 100% trainen maar om eerlijk te zijn wil ik het daar niet over hebben aangezien dat imo een beetje off topic is. Je kunt ook gainen zonder 100% trainingen aangezien ik zelf bijv nog een beginner ben dus voor mij is dat nog niet van belang en de TS imo ook niet.
        Goede gewoontes aanleren is makkelijker dan slechte gewoontes afleren. Ik ga er voor het gemak van uit dat de TS liever goed aan de slag gaat i.p.v. een beetje aanrommelen.

        En ik snap het nut van deze discussie eerlijk gezegd ook niet, ik snap niet waarom we dan meteen off topic moeten gaan. Bedoel van dit topic was advies over zn schema, ik heb mn zegje gedaan over een schema en dat je ook voeding niet moet vergeten. Vervolgens komt rainman met dat 100% trainen geval en ik vind dat imo offtopic.
        Is dat niet een beetje tegenstrijdig? Je hebt het over off topic gaan en je hebt het zelf over voeding.
        I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
        - Dave Tate

        Comment


        • #64
          Ook al wordt dit een eindeloze discussie, toch reageer ik nog een keer.

          Ook al denk jij misschien van niet, ik train ook niet altijd volgens wat in theorie het bestezou zijn.
          Ik train ook een standaard splitschema 4 x per week.

          Het probleem is dat als iemand 3 x ub en 1 x lb per week wilt gaan trainen het niet de vraag is OF lb er regematig bij in gaat schieten maar WANNEER.
          Ik kan je wel een paar namen als referentie pm'en.

          En blessures kunnen wel degelijk ontstaan als lb niet wordt getraind of ub te vaak.
          Maar positief dat je in ieder geval een eigen mening hebt en nieuwsgierig bent, al vind ik 'experimenteren 'niet altijd even verstandig.

          Waarom het wiel opnieuw uitvinden?
          DIVIDE ET IMPERA

          Comment


          • #65
            Ok ik ben weg hier. Je kan ook nooit eens een keer je mening geven zonder gebashed te worden. Ik ben een aantal maanden weggeweest van dit forum en dat was een stuk rustiger. Ik wil namelijk trainen zonder al dat gedoe van die discussier eromheen dus ik zal mn mening dan ook maar niet meer geven. En het was zonde van jullie tijd om op mij te reageren

            Vind de kwaliteit van het forum wel wat achteruit gegaan. Voorheen kon je tenminste je mening geven, nu wordt je meteen op je vingers getikt. Erg jammer weer...
            Achja het gaat toch om plezier in het trainen en dat heb ik gelukkig dan maar geen info van forums, ik ben toch iemand die liever zelf experimenteerd en mn mening geven was goed bedoeld maarja dan krijg je natuurlijk weer die discussie als je niet juist bent volgens onderzoekjes he..
            Last edited by Jay1993; 29-01-2014, 13:59.

            Comment


            • #66
              Dat zou jammer zijn.
              In een. discussie mag iedereen toch zijn mening geven, wij dus ook!
              Als jij dat 'bashen'vindt, kunnen wij niks aan doen.

              Jij onderbouwt je mening goed, maar als iemand anders een andere mening heeft dan jij, ben je geirriteerd.
              Als jij over voedingg begint bij een vraag over een trainingsschema, kan je daar reacties op verwachten.
              Doen we dat, dwalen we af zeg jij.

              Nogmaals: jammer als je niet meer zou posten.
              DIVIDE ET IMPERA

              Comment


              • #67
                Apart schema maar hoor graag wat je bevindingen zijn..

                Waarom doe je niet 2 x upperbody en 2 x lower?
                Maandag borst/schouders/triceps
                dinsdag quads kuiten
                donderdag rug/ acherkant schouders/biceps
                vrijdag hams kuiten

                Daar ben ik zelf heel lang goed opgegaan vandaar..

                Comment


                • #68
                  Originally posted by rainman View Post
                  Dat zou jammer zijn.
                  In een. discussie mag iedereen toch zijn mening geven, wij dus ook!
                  Als jij dat 'bashen'vindt, kunnen wij niks aan doen.

                  Jij onderbouwt je mening goed, maar als iemand anders een andere mening heeft dan jij, ben je geirriteerd.
                  Als jij over voedingg begint bij een vraag over een trainingsschema, kan je daar reacties op verwachten.
                  Doen we dat, dwalen we af zeg jij.

                  Nogmaals: jammer als je niet meer zou posten.
                  Idd blijven posten,absolutisme icm lange tenen is zoooo leuk!
                  Is puur mijn mening hè, geen bashen......

                  Comment


                  • #69
                    Originally posted by emilio75 View Post
                    Idd blijven posten,absolutisme icm lange tenen is zoooo leuk!
                    Is puur mijn mening hè, geen bashen......
                    Ben ik weer te soft?
                    Op de meet praten we wel bij hierover.
                    DIVIDE ET IMPERA

                    Comment


                    • #70
                      Originally posted by rainman View Post
                      Dat zou jammer zijn.
                      In een. discussie mag iedereen toch zijn mening geven, wij dus ook!
                      Als jij dat 'bashen'vindt, kunnen wij niks aan doen.

                      Jij onderbouwt je mening goed, maar als iemand anders een andere mening heeft dan jij, ben je geirriteerd.
                      Als jij over voedingg begint bij een vraag over een trainingsschema, kan je daar reacties op verwachten.
                      Doen we dat, dwalen we af zeg jij.

                      Nogmaals: jammer als je niet meer zou posten.
                      Ja snap ik man. Maar ik ben gewoon niet goed in discussies voeren haha dus als ik dan een keer een tegenargument krijg kan ik er niet echt goed op in gaan. Ik ben vooral iemand die zelf experimenteerd zoals ik zei dusja ik heb gewoon een heel andere visie. Dus is puur voor mezelf dat ik dan niet meer post en laten we eerlijk zijn, zitten genoeg mensen met ervaring waar je meer aan heb dan mij

                      Ik hou het wel gewoon op de logjes volgen en dan gewoon zonder reactie

                      Comment


                      • #71
                        Originally posted by Jay1993 View Post
                        Ja snap ik man. Maar ik ben gewoon niet goed in discussies voeren haha dus als ik dan een keer een tegenargument krijg kan ik er niet echt goed op in gaan. Ik ben vooral iemand die zelf experimenteerd zoals ik zei dusja ik heb gewoon een heel andere visie. Dus is puur voor mezelf dat ik dan niet meer post en laten we eerlijk zijn, zitten genoeg mensen met ervaring waar je meer aan heb dan mij

                        Ik hou het wel gewoon op de logjes volgen en dan gewoon zonder reactie

                        Ach, zo hebben we allemaal wat, je bent wel eerlijk en hebt zelfkennis.

                        Lekker blijven posten en reageren ,discussies houd het juist leuk.
                        Maar een mening is geen feit, als het voor jou maar werkt.

                        (Sorry Emilio, nou doe ik het weer! Maar een forum met 5 actieve leden is ook niet alles… je weet toch! X )
                        Last edited by rain; 29-01-2014, 14:30.
                        DIVIDE ET IMPERA

                        Comment


                        • #72
                          Originally posted by Jay1993 View Post
                          Ok ik ben weg hier. (....)
                          Originally posted by Jay1993 View Post
                          Ja snap ik man. Maar ik ben gewoon niet goed in discussies voeren haha dus als ik dan een keer een tegenargument krijg kan ik er niet echt goed op in gaan. Ik ben vooral iemand die zelf experimenteerd zoals ik zei dusja ik heb gewoon een heel andere visie. Dus is puur voor mezelf dat ik dan niet meer post en laten we eerlijk zijn, zitten genoeg mensen met ervaring waar je meer aan heb dan mij

                          Ik hou het wel gewoon op de logjes volgen en dan gewoon zonder reactie


                          Is dit dè Jay, of is het weer een andere

                          Comment


                          • #73
                            Originally posted by rainman View Post
                            Ach, zo hebben we allemaal wat, je bent wel eerlijk en hebt zelfkennis.

                            Lekker blijven posten en reageren ,discussies houd het juist leuk.
                            Maar een mening is geen feit, als het voor jou maar werkt.

                            (Sorry Emilio, nou doe ik het weer! Maar een forum met 5 actieve leden is ook niet alles… je weet toch! X )
                            Wel lekker overzichtelijk! (Ik ken zo'n forum )

                            En ik weet man, ik weet......

                            Comment


                            • #74
                              Originally posted by rainman View Post
                              Ben ik weer te soft?
                              Op de meet praten we wel bij hierover.
                              Ik neem wel een leuk geprint shitje voor je mee:
                              softy 1.png

                              Comment


                              • #75
                                Dan geen shirtje van jezelf he!
                                Een 's' pas ik echt niet,doe maar een xl of XXL.
                                DIVIDE ET IMPERA

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X