Afvallen, zwaar overgwicht...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    ik ga nu niet zeggen dat, dat het geval niet bij mij zou zijn.. want dan ben ik gewoon aan liegen (tuurlijk wil ik die klote kilo's eraf hebben) maar ik probeer dat wel op de best mogelijk manier te doen... en nou zal ik niet alles 100% hebben, mjah je moet ergens beginnen.

    wel heel veel info over het wat wel/niet, hier weg gehaald... die ik zeker meenemen... vroegere afval pogingen bestonden uit, verhongeren en bewegen. dat gaan we nu niet meer doen.


    ik heb na aanhouden van hoofpijn, idd 1.5 liter water gedronken, en een peer (die overigens te zoet smaakte) daarmee zijn al de klachten verdwenen.


    ik heb alleen nog een vraagje..

    ik doe nu 45 min lopen/wandelen op tempo.
    ontbijt
    15min KT/30 cardio
    en voor me 21.00 kwark, nog 30 min cardio...


    maar is dit nou overkill? moet ik het wat rustiger aan doen. of is dit gewoon goed meegenomen?

    Comment


    • #32
      Kan je niet zeer veel helpen om sneller af te vallen.
      Maar wat er al gezegt is lijkt me inderdaad goed. Blijf in elk geval genoeg eten, en zeker als je begint met trainen, vergeet niet dat je vetten en koolhydraten nodig hebt om te verbranden tijdens je trainingen.

      Voor de rest wil ik je nog zeer veel goede moed toe wensen.
      Heb echt respect voor je man!! Mensen die iets aan hun overgewicht willen doen is zeldzaam geworden dezer dagen.

      Goed eten/trainen en alles komt goed makker

      Succes
      I'm not special, but not the same as you.
      Because I do things you will never do.
      SQ 1x170 - BP 1x107.5 - DL 1x200 (bw: 84.5 kg)

      Comment


      • #33
        Hoe lang train je nu? Voor beginners wordt vaak 3x per week 45-60 minuten KT aangeraden. Als je cardio doet puur voor vetverlies is het belangrijk dat je je cardio doet op momenten waarop je bloedsuiker lager is, zodat je direct begint met vetverbranden. Zo'n moment is bijvoorbeeld na je KT: daarna zou je nog 10-20 minuten intervaltraining kunnen doen.

        Je kunt overigens ook cardio apart doen op de niet-trainingsdagen, doe het dan voor het ontbijt. Een losse cardiotraining moet vrij lang duren om in de vetverbrandingszone terecht te komen: je mag rekenen dat je pas na 30 minuten in deze zone komt. Bij cardio voor vetverbranding is het aan te raden om tussen de 60 en de 70% van je max HR te gaan zitten. De formule voor max HR is 220-leeftijd=max HR. Voor mij is mijn max HR 220-27=193, mijn optimale vetverbrandingszone is dan tussen de 116 en de 135 bpm.

        Hoe graag je ook wilt afvallen: plan ook zo af en toe een rustdag in, 1 of 2 rustdagen per week zijn zeker geen overbodige luxe. Gebruik die dagen om bij te komen. Je bent op die dagen uiteraard niet veroordeeld tot de bank maar houd het rustig
        Status: pakt het weer rustig aan op.

        Comment


        • #34
          Hoi Ellie, echt 30 minuten achter elkaar fietsen lukt mij gewoon niet... ik hou het echt max 30min vol... ik train zelf met muziek, waarbij ik het volgende doe.

          1 nummer(lied) rustig trappen
          1 nummer alles geven
          enz enz enz,

          zadels van een fiets zijn niet gemaakt voor mensen die 150 kilo wegen... hierdoor red ik het dus niet langer als 30 min...

          wat ik dan wel soms doe, is KT 20 min- 20 min cardio- 20 min KT- 20min cardio.

          ik weet dat je pas na 30 min echt ga verbranden... maar een beetje bewegen is toch beter als helemaal niet bewegen toch? en ik hoor vaker dat mensen met zwaar overgewicht (ik) sneller afvallen.

          Comment


          • #35
            Heb je wandelen al eens geprobeerd? Daarvoor moet je overigens wel goede wandelschoenen hebben ivm je knieën.
            Status: pakt het weer rustig aan op.

            Comment


            • #36
              Ja, doe ik elke dag voor 't ontbijt.. 40/50 min, goed doorlopen... moet idd nog goede schoenen aanschaffen. doe het nu op me sneakers, maar heb erg veel last van me enkel (in verre verleden gebroken geweest)

              Comment


              • #37
                ik weet dat je pas na 30 min echt ga verbranden... maar een beetje bewegen is toch beter als helemaal niet bewegen toch? en ik hoor vaker dat mensen met zwaar overgewicht (ik) sneller afvallen.[/QUOTE]

                Ik heb zelf een hekel aan cardio dus doe het kort na de KT. Als ik op de fiets 10 min heb gezeten krijg ik echt ast van mijn re-knie en soms volgende dag nog ( vroeger een ongelukje mee gehad blijft gevoelig). Ik begrijp dat je snel wil afvallen maar je kunt het ook langer over en meer plezier in hebben. Ik zou zeggen richt je eerst op KT, geloof mij maar afvallen komt dan van zelf. En mensen met overgewicht kunnen soms heel snel gewicht verliezen.

                Comment


                • #38
                  Originally posted by bpcars View Post
                  Hoi Ellie, echt 30 minuten achter elkaar fietsen lukt mij gewoon niet... ik hou het echt max 30min vol... ik train zelf met muziek, waarbij ik het volgende doe.

                  1 nummer(lied) rustig trappen
                  1 nummer alles geven
                  enz enz enz,

                  zadels van een fiets zijn niet gemaakt voor mensen die 150 kilo wegen... hierdoor red ik het dus niet langer als 30 min...

                  wat ik dan wel soms doe, is KT 20 min- 20 min cardio- 20 min KT- 20min cardio.

                  ik weet dat je pas na 30 min echt ga verbranden... maar een beetje bewegen is toch beter als helemaal niet bewegen toch? en ik hoor vaker dat mensen met zwaar overgewicht (ik) sneller afvallen.
                  Als je het niet langer dan 30 minuten volhoudt dan kan je inderdaad beter twee sessies per dag inlassen, zoals je al doet. Wees voorzichtig met je gewrichten (enkels) want die zijn dit allemaal niet gewend. Je zult merken dat je geleidelijk conditie opbouwt en na verloop van tijd meer kunt doen.

                  Je noemde ook dat je "licht in je hoofd" was. Dat kan het gevolg van watertekort zijn. Een andere reden die vaak voorkomt is als je te weinig koolhydraten hebt gegeten voordat je gaat trainen. Je zou kunnen experimenteren door net iets meer kh te eten voordat je begint. Je schrijft dat je toen een peer gegeten hebt. Daar zitten suikers in en het zou kunnen zijn dat die het duizelige gevoel hebben weggenomen.
                  Vergeet niet je lachspieren te trainen.

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by bpcars View Post
                    ik ga nu niet zeggen dat, dat het geval niet bij mij zou zijn.. want dan ben ik gewoon aan liegen (tuurlijk wil ik die klote kilo's eraf hebben .


                    Verbetering ligt in het erkennen en herkennen van je fouten.

                    Als je op goeie snelheid afvalt. Daar spiermassa voor terugkrijgt zul je ook veel minder last hebben van overtollig huid. Dit gaat meehelpen aan de gehele tevredenheid.
                    Ziet er goed uit maar jammer van die plooien. Toch maar een t-shirtje aan.
                    Ziet er goed uit. Denk dat ik eens wat zon ga doen.

                    je werd duizelig. Kreeg de tip water en wat "suikers". Het hielp.
                    Ik zei toch die lullen hier niet uit hun nek.
                    Kun je ook nog een beetje aan zien dat je niet genoeg eet. Want je hebt iets van voedsel nodig om bepaalde symtomen te bestrijden.
                    Ook al heb je genoeg reserve. Je lichaam zegt. Ja dag, dat is reserve. Voor ik daar aan begin moet er meer aan de hand zijn.
                    Herken je de uitspraak niet. Ik heb nooit geen zin maar als ik er dan even mee bezig ben wil ik niet meer stoppen.
                    Dat is het verschil tussen die glucose van 30min en vet.


                    De meeste vinden cardio het minst leuk. Jij zit nu in de cardio fase.
                    Gewichtjes heffen is veel leuker om te doen. En in begin vliegen die gewichten die je kan nemen omhhog. Tevens zijn die eerste 30min het minst leuk. Als je die suikerspiegel eerst aanspreekt heb je daar in je cardio meer plezier en profijt van.

                    Hoezo is vet een veel plezierigere brandstof om op te werken.
                    Steek eens een klontje suiker in brand. En daarna een hoopje vet.
                    Wat brand het mooist en gelijkmatigst.
                    Sommige dingen zijn heel simpel te herkennen.

                    Kom ik weer met mijn auto aan. Tank de beste snizzle voor je lichaam vriend. En gas erop. Vroom vroom. Tuut tuut.
                    We'll be watching you .


                    P.s. een gym hoeft echt niet duur te zijn. Mijn aboo is 16,95. Ik heb geen tv aansluiting. Daar betaal ik mijn gym van.

                    Comment


                    • #40
                      hehehe idd, maar vind cardio (nu nog) wel leuk hoor... hou er wel van als ik helemaal nat ben van de zweet, klinkt raar... maar dan weet ik iig dat ik wat gedaan heb :P

                      Gym ga ik (nog) niet... ben er wel wezen kijken, maar voelde me er niet thuis, tussen al die BB'ers/ slanke fitte mensen met uitstekende conditie (waarvoor gaan die eigenlijk nog trainen??)

                      ik heb ondertussen, thuis op zolder aardig ''gym'' staan... dumbells/drukbank/boksbal/spinner/home trainer... en ben aan kijken voor een crosstrainer.. en wat meer gewichten... heb nu maar 40Kilo aan gewichten, en daar train ik nu al redelijk makkelijk mee.

                      vandaag zondag, ga ik enkel op me voeding letten..heb wel dagje rust verdiend + het regent zo lekker, dat ik lekker ga luieren.. :P

                      Comment


                      • #41
                        Dat klinkt helemaal niet raar. Ik doe alleen KT en mijn handoekje is zwaar vochtig van mijn transpiratie tijdens de KT. Heb ik niet over mijn kleding gehad. Onderschat dat niet.
                        Beste ga je als je zover gaat tot gewicht niet meer omhoog komt.
                        Welk gewicht dat is is totaat irrelevant.

                        Probeer maar eens total downgrade schouder rep tot max failure op een machine.
                        Dwz je start met je failure gewicht. Heb ze allemaal gehad, gelijk omsteken naar 1 of 2 lagere gewichten. Failure en weer omsteken naar lager. Net zolang tot je 5kg nog niet meer omhoog krijgt.

                        Of setjes van 21. De oefening (bv biceps) voer je zonder te stoppen 7 keer laag, 7 keer hoog en daarna 7x de volledige uitvoering uit.

                        Veel zijn er in de gym om het bij te houden. (of willen een nog betere fysiek)
                        Mooie auto maar wil hem pimpen met angeleyes.
                        Zoals ik al eerder opmerkte ik ken genoeg BB'ers die niet durven te stoppen omdat ze nog steeds een trauma van de middelbare school hebben.
                        Dat zou je niet zeggen als je ze in de gym tegen komt. Laat je dus niet tegenhouden door de eerste indruk.
                        Daar zit ook een van de zwaarste struikelblokken in in de toekomst. Als je eens iets weigert in gezelschap krijg je te horen. "Och jij kan dat goed hebben."
                        "Ja klopt nu wel." (Maar ga je daar aan beginnen dan duurt het niet lang meer en zie je net zo uit als hem/haar.)

                        Is ook heel erg gym afhankelijk. Zit je een Hardcore BB gym. Dan voel je je als beginner de eerste 2 jaar verloren
                        Meeste fitness / welness centers zijn s'morgens bepakt met oudjes en huismoeders die een beetje komen bewegen. Dit is de nieuwe doelgroep zelfs bij velen. Daar moet het geen probleem zijn. Maar je hebt een thuisgym lees ik. Das mooi. Opletten dan dat je de oefeningen juist uitvoert.

                        Ik heb vanmorgen mijn squads en extensions gedaan. Geniet van je rust. Ook heel belangrijk. Ga ik nu ook doen.
                        Last edited by Stormo; 28-08-2011, 13:06.

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Stormo View Post
                          Is ook heel erg gym afhankelijk. Zit je een Hardcore BB gym. Dan voel je je als beginner de eerste 2 jaar verloren
                          Meeste fitness / welness centers zijn s'morgens bepakt met oudjes en huismoeders die een beetje komen bewegen.
                          Dat soort tenten zijn meestal uitgerust met rijen glimmende apparaten en hebben geen squat rack. En wat olympische gewichten betreft zijn die ook wat beperkt.
                          I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                          - Dave Tate

                          Comment


                          • #43
                            Hey bpcars,

                            Allereerst goed dat je je leven omgooit!

                            Ik lees dat je soms hoofdpijn hebt en dit zou best eens door je dieet kunnen komen. Ik zal het straks uitleggen aan de hand van hoe je je voedingsinname bepaalt.

                            Eiwitten: Bij krachttraining kijk je als eerste naar je eiwit inname, zoals velen hier gezegd hebben. Eiwitten zijn nodig voor spierherstel en opbouw. Het mooie aan krachttraining is dat je door spieropbouw je basale metabolisme langzaam verhoogt. Dit is ook de winst van KT ten opzichte van enkel cardio. Spieren verbranden per gram veel meer energie (ook in rust bedoel ik dus) dan vet. Dus hoe meer spiermassa, des te sneller gaat het afvalproces. Voor flinke krachttraining wordt vaak een eiwit inname aangeraden van 2 tot 3 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht. Nu zou ik in jouw geval de vetloze lichaamsmassa nemen en dan zou ik uitgaan van ongeveer 80 kilo. Dit betekent dat je tussen de 160 en 240 gram eiwitten per dag tot je moet nemen. Ga bijvoorbeeld uit van 200 gram, zodat je op ongeveer 2,5 gram per kg per dag zit. Het valt mij op dat je om 21:00 je kwark neemt. Hoe laat ga je slapen? Ik zou het echt pas vlak voor het slapen nemen. Neem dan ook meteen 500gr, zodat je ongeveer 45 gram eiwitten voor de nacht binnen hebt.

                            Vetten: vaak zeggen ze dat je ongeveer 100gr vet per kg lichaamsgewicht nodig hebt. Ga ook hier uit van vetvrije massa. In jouw geval mag je heus ietsje lager uitkomen, omdat je ook veel gebruik zal maken van je lichaamsvet. Echter, 35 gr is wel wat laag, omdat je niet alle essentiële vetten uit je lichaamsvet kan halen. Wees niet bang voor vetten echter, want je wordt niet dik van vet, maar dik van teveel energie inname ten opzichte van energie verbruik. Vetten zijn onder meer belangrijk voor de aanmaak van testosteron, iets waar menig krachtsporter van houdt.

                            Koolhydraten: voor velen enkel maar een energiebron en geen bouwsteen, maar toch erg belangrijk. Koolhydraten komen als laatste aan bod bij het bepalen van je schema. En als je geen crash dieet volgt zal het ook nooit tot problemen leiden. Echter, als je te weinig KH eet, zoals je eerder postte, kan je last van hoofdpijn krijgen. Jouw hersenen, en toevallig die van de rest hier ook, verbruiken graag glucose als brandstof. Krijg je te weinig koolhydraten binnen, dan gaan je hersenen op noodbrandstof over, namelijk ketonen uit vetverbranding. En dit vinden ze niet zo leuk. Nog een reden dus om nooit te gaan crashdiëten

                            Samenvattend: zorg voor genoeg eiwitten, vetten en als laatste KH. Ga ongeveer 500 kcal onder je behoefte zitten, en train your ass off.

                            Overigens: ik geloof niet dat je pas na 30 minuten cardio over gaat over vet verbranden. Heb ooit zelf voor mijn studie op een fiets gezeten met een kapje over mijn mond, en zeker binnen de 10 minuten ging ik over op vetverbranding.
                            Train hard or go hormone

                            Comment


                            • #44
                              heb me voeding schema al aangepast, krijg nu dmv noten vette vis/kip meer eiwitten/vetten binnen... KH heb ik echter nog wel lekker laag gehouden (onder de 200)


                              ik eet mee laatste kwark om 9 uur, omdat de diëtiste me dat heeft aangeraden, niks meer innemen 3 uur voor je naar bed gaat.

                              hele bak kwark 500gram, voor het slapen gaan naar binnen werken, kan ik proberen... maar word wel moeilijk, van 250 gram zit ik al goed vol.


                              tijdens tv kijken net, sloeg verveling toch in.. waardoor ik toch 40min op me rustdag heb gefietst (hometrainer)

                              Comment


                              • #45
                                Mja, het is mij ook gelukt om tot nu toe iedere dag 500 ml kwark naar binnen te werken, dus dan lukt jou dat ook. Kwark eten voor het slapen gaan is om gedurende de nacht eiwit opname te hebben wat spieropbouw ten goede komt. Kan je ook eens je weekschema posten qua workout?

                                Lekker laag zegt me niets, is per persoon verschillend. Zolang je maar aan je minimale kcal behoefte komt en niet aan het sonja bakkeren bent als het ware. Hoeveel kcal eet je nu per dag?
                                Train hard or go hormone

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X