brood VS rijst

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by sennebogen View Post
    Gisteren na aanleiding van dit toppic zilvervliesrijst gekocht i.p.v. mn vertrouwde basmati.... Wat een taaie gummi balletjes zeg... Maar ach... macro's boven smaak he!
    Laat ze I.P.V. 15 minuten 20 minuten drogen in de pan, worden ze veel en veel zachter van
    If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

    Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

    Comment


    • #47
      Originally posted by sennebogen View Post
      Gisteren na aanleiding van dit toppic zilvervliesrijst gekocht i.p.v. mn vertrouwde basmati.... Wat een taaie gummi balletjes zeg... Maar ach... macro's boven smaak he!
      Gewoon koken en na bereiden nog10 min. Met deksel op de pan laten staan. Is al veel beter te eten
      “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

      Comment


      • #48
        rijstkookpan?

        Comment


        • #49
          Oke... Vanavond eens proberen... Thanks
          Constantia et labore

          Comment

          Sidebar top desktop

          Collapse

          Actieve discussies

          Collapse

          Working...
          X