kwark,,

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Ik heb volle franse kwark en eet die gewoon zo lol smaakt goed genoeg..
    welke is beter magere kwark of volle

    Comment


    • #77
      Het is wennen. Eerst probeer je de smerige zure smaak weg te krijgen door zoete meuk maar dit kan je beter achter wege laten.

      Comment


      • #78
        heb t niet eens meer door dat ik t eet, heb t met 5 min weg!

        slikken kreng!
        Ga als de sodemieter van die wipkip!!!.......nou is papa!!!

        Comment


        • #79
          Originally posted by Mateusz View Post
          Voedingswaarden? Er zit zoizo suiker in, dus ik zou andere kwark zoeken.
          per 100 gram:

          eiwit 5,7
          koolhydraat 4,5 waarvan 3,1 suiker

          van nature aanwezige suikers
          geen suikers toegevoegd
          (staat op de verpakking)
          All you need is the heart off a Champion!

          Comment


          • #80
            Originally posted by zespak View Post
            per 100 gram:

            eiwit 5,7
            koolhydraat 4,5 waarvan 3,1 suiker

            van nature aanwezige suikers
            geen suikers toegevoegd
            (staat op de verpakking)
            ik eet die ook wel eens. Er zit alleen wel 2x zoveel eiwit in echte kwark
            Ik ben niet dom... Alleen blond...

            Comment


            • #81
              Originally posted by zespak View Post
              per 100 gram:

              eiwit 5,7
              koolhydraat 4,5 waarvan 3,1 suiker

              van nature aanwezige suikers
              geen suikers toegevoegd
              (staat op de verpakking)
              3.1 suiker. Weinig eiwit.

              Comment


              • #82
                Originally posted by Danielle80 View Post
                ik eet die ook wel eens. Er zit alleen wel 2x zoveel eiwit in echte kwark
                welke kan ik dan het beste nemen?
                merken?
                All you need is the heart off a Champion!

                Comment


                • #83
                  Originally posted by zespak View Post
                  welke kan ik dan het beste nemen?
                  merken?
                  alle naturel kwark zit ongeveer op 9 a 10 gram eiwit en 2 tot 4 gram suikers.
                  dus gewoon ff op de verpakking kijken naar de voedingswaardes.
                  “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

                  Comment


                  • #84
                    Originally posted by maar7en8 View Post
                    alle naturel kwark zit ongeveer op 9 a 10 gram eiwit en 2 tot 4 gram suikers.
                    dus gewoon ff op de verpakking kijken naar de voedingswaardes.
                    in die optimel zit 3 gram suikers
                    wel 'maar' 6 gram eiwit

                    mijn eiwitten zitten al hoog
                    proberen omlaag te gaan met suikers met een andere kwark?
                    ben wel aant bulken nu

                    Mijn eigenlijke puntje was eigenlijk of die optimel slecht was?

                    sorry voor al die vragen...
                    All you need is the heart off a Champion!

                    Comment


                    • #85
                      Tja... bij mijn voedingsschema kreeg ik ook de opmerking dat Optimel slecht is, maar behalve de eiwitten zie ik er ook weinig spannends aan (behalve dat het veel lekkerder is hahaha). Suiker is blijkbaar nagenoeg gelijk (3,1 vs 2 a 4 gr)

                      Ik neem m maar als gezonde 'junk'
                      Ik ben niet dom... Alleen blond...

                      Comment


                      • #86
                        ja idd dat leek mij ook 3 tegen 2-4 is gelijk
                        en het het heerlijke kwark
                        eet elke dag anderhalve bak weg
                        All you need is the heart off a Champion!

                        Comment


                        • #87
                          Originally posted by Teddek View Post
                          Dik? Weet je wat dik is? Ik vreet nu in mn cut 2x een bak kwark a 450 gram met 50 gram havermout per dag. Daar kan je huizen mee bouwen...
                          Hahaha ik doe daarnog eens 50 gram cashewnoten bij, maar ook een scheut water om het nog een beetje te kunnen roeren want lijkt wel betonmortel

                          Comment


                          • #88
                            Is Oostenrijk en Duitsland hebben ze pas goede kwark.

                            Daar zit ongeveer 12g eiwit in, 3-4g suiker en 0,2g vet.

                            Nadeel is wel dat je het met mes en vork haast kan snijden en met een glas water erbij moet eten onder hand, maar het smaakt verder prima.
                            "Straight outta gym"

                            Comment


                            • #89
                              Heet dat niet gewoon kaas?
                              Ik ben niet dom... Alleen blond...

                              Comment


                              • #90
                                Kaas met 3-4 gram suiker erin?

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X