I like! Daarna Stampertje stoven !!
Kwaliteit van vlees
Collapse
X
-
En nu tijdens de economische crisis:
Scotch Lambburger :: Dry-Aged :: Dry-Aged Meat
Maar verder ook heerlijk.More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!
Comment
-
Originally posted by pescatore View PostI like! Daarna Stampertje stoven !!
Originally posted by dynobet View PostEn nu tijdens de economische crisis:
Scotch Lambburger****::****Dry-Aged****::****Dry-Aged Meat
Maar verder ook heerlijk.I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
- Dave Tate
Comment
-
Oh niiiice! Ik heb mijn eigen lamsburger ontwikkeld met chiabatta, flinterdunne rode ui ringetjes, knoflook/muntsaus, tomaatje, klein beetje rucola en een stripje bacon... crispy rozemarijnaardappeltjes uit de oven dr bij en je hebt een verbeterde versie van een fastfood-ketenBegeleiding nodig bij voeding en /of training?
Comment
-
Originally posted by inferno_0666 View PostPrecies! Gestoofd konijn is heerlijk, met een beetje peper erbij. Haas is ook wel smakelijk.
Dit is fantastisch. Heb jij daar vaker besteld en hoe smaken hun producten?
BURGERS, STEAKS, ROASTS EN SPARERIBS - BEEF EN STEAK
Goed vlees en goede service. Allen de site doet al een tijdje raar. Op aanraden van een kennis ga ik bovenstaande site ook eens proberen.More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!
Comment
-
Originally posted by dynobet View PostIk heb vaker bij beef and steak besteld.
BURGERS, STEAKS, ROASTS EN SPARERIBS - BEEF EN STEAK
Goed vlees en goede service. Allen de site doet al een tijdje raar. Op aanraden van een kennis ga ik bovenstaande site ook eens proberen.
Bij AH liggen tegenwoordig ook burgers van betere kwaliteit in de schappen. Van magere scharrelrund en lam.I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
- Dave Tate
Comment
-
-
Originally posted by dynobet View PostHeb laatst eerst een 300g hertenkalfs rug van de ispc gegeten. En daarna een 300g wagyu steak gehad.
Wagyu was 2.5x zo duur, maar Kon niet tippen aan de smaak van de hertenkalfsrug. Ja hij was lekker. Hij was super mals. Top stuk vlees. Maar niet zijn geld waard naar mijn mening.
vorig jaar was ik in barcalona waar ze in een goed restaurant bieftstuk voor 115 euro op het menu hadden staan! (kwam ook van een argatijnse koe die speciaal behandeld was ofzo)“If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”
Comment
-
Bij Gosschalk in Epe kan je goede kwaliteit vlees kopen. Vers van de lijn!
Vlees heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor kogelbiefstuk betaal je €8,50 per kilo met een zeer goede smaak.
Er is 1 nadeel, je kan het alleen op de donderdagochtend tussen 06.00 en 10.00 halen.
Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. B.V.
Ik haal hier al mijn vlees, heerlijk.
Eetsmakelijk!Just trying hard
Comment
-
Originally posted by maar7en8 View Posthoe duur was dit dan?
vorig jaar was ik in barcalona waar ze in een goed restaurant bieftstuk voor 115 euro op het menu hadden staan! (kwam ook van een argatijnse koe die speciaal behandeld was ofzo)
je kan bepaalde stukken vlees en gehakt/hamburgers van wagyu al voor 25-50 euro de kilo krijgen. prijzen kunnen oplopen tot wel 750euro voor een volledige ossehaas van wagyu (3 kilo).
het wagyu vlees wat ik at, was 100 euro de kilo (dus was niet eens het beste stuk ofzo). maar zelfs dan heb je toch al snel 30 euro in de pan liggen (bij 300g). Dat is echt duur vergeleken met de hertenkalfsrug die "maar" 40 euro de kilo was (EN vrijwel iedereen die aanwezig was vond de hertenrug net een tikkeltje lekkerder. ookal waren ze allebei erg lekker).
Was overigens bij mijn lieve oompje, die mij altijd graag een plezier doet door zulke dingen te kopen als ik langs kom (bijv met kerst enzo). uiteraard kan ik dit zelf niet betalen als student zijnde.
------------------------
Waarschijnlijk had dat argentijnse stuk vlees een 4-8 weken droog gerijpt. dan verliest het ook veel vocht, en de prijs per kilo wordt daardoor al duurder. De inkoop prijs zal dan al snel rond de 20-30 euro voor een flinke steak liggen. en je kent de horeca. alles wordt drie a vier maal zo duur verkocht als inkoop. vooral met wijnen is dit extreem.
Ik eet overigens zeer zelden vlees. ik weiger om de troep uit de grote supermarkt ketens te eten. Meestal eet ik maar 1-2x per week vlees. dit mag van mij dan ook iets duurder zijn als normaal.More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!
Comment
-
Originally posted by dynobet View PostIk eet overigens zeer zelden vlees. ik weiger om de troep uit de grote supermarkt ketens te eten. Meestal eet ik maar 1-2x per week vlees. dit mag van mij dan ook iets duurder zijn als normaal.
Ben tegenwoordig trouwens sowieso meer van de entrecote en de rib-eye. Zit wat meer karakter in dan standaard biefstuk.
Trouwens wel eens écht goeie sucade gehad? Ik was meteen fan. Stoofvlees mmmmBegeleiding nodig bij voeding en /of training?
Comment
-
Originally posted by pescatore View PostJe hebt tegenwoordig een soort kwaliteits-lijn bij AH en ook andere supermarkten. Laats een rib-eye van gehad. Was prima, weinig mis mee, niet overdreven duur
Ben tegenwoordig trouwens sowieso meer van de entrecote en de rib-eye. Zit wat meer karakter in dan standaard biefstuk.
Trouwens wel eens écht goeie sucade gehad? Ik was meteen fan. Stoofvlees mmmm
Ik irriteer me er namelijk aan dat vele kleine slagers en visboeren, etc kapot gaan, vanwege de grote supermarkt ketens. Ik vind dat juist gezellig om hier dit te halen, daar dat.
Het is net als met de vis van de AH. De verse vis van de ah is ook ok. niets mis mee. maar als ik bij mijn lokale visboer ga, dan zoek ik zelf mijn vis uit. die wordt ter plekke schoongemaakt (en als ik dat wil gefileerd). Als hij iets "bijzonders" heeft ingekocht, laat hij me dit altijd weten. Op die manier is vis kopen gewoon leuker + je hebt toch net iets betere kwaliteit.
Niet dat ik denk dat die luxe lijn van ah slecht is, maar toch koop ik het liever niet bij ah.
---------------------------
Ps. vaak kopen mensen vlees en noemen de kwaliteit slecht of niet zo goed, terwijl zijzelf gewoon niet in staat zijn om dat stuk vlees op de juiste manier te bereiden. ze laten het vlees niet rusten etc etc (of ze kopen een dun gesneden stuk vlees, terwijl juist dikker gesneden stukken beter te bereiden zijn. vooral als je van een beetje rauw in het midden houd).
Als ik goed vlees heb, werk ik zelf het liefst met de oven op zeer lage temperatuur en een thermometer die je in het vlees steekt die de kerntemperatuur meet (voorheen uiteraard wel een half minuutje aan alle kanten aanbraden).
Bijvoorbeeld een hele ossenhaas even kort aanbakken en daarna op 80-100 graden in de oven voor enkele uurtjes (tot de kern temperatuur 48-50 is). serveren op hete borden uiteraard.
----------------------
Ja hoor. stoofvlees is over het algemeen al erg lekker. Zeker als je goede kwaliteit vlees hebt. ikzelf hou van lamsbouten met been. paar uurtjes stoven in wat wijn groenten + kruiden, en dan een saus maken uit alles wat overblijft na het sudderen.More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!
Comment
-
Originally posted by dynobet View PostToch haal ik mijn vlees niet snel bij ah. soms koop ik er wel wat scharrel drumsticks ofzo voor een griekse ovenschotel. Of wat beleg voor op brood.
Ik irriteer me er namelijk aan dat vele kleine slagers en visboeren, etc kapot gaan, vanwege de grote supermarkt ketens. Ik vind dat juist gezellig om hier dit te halen, daar dat.
Het is net als met de vis van de AH. De verse vis van de ah is ook ok. niets mis mee. maar als ik bij mijn lokale visboer ga, dan zoek ik zelf mijn vis uit. die wordt ter plekke schoongemaakt (en als ik dat wil gefileerd). Als hij iets "bijzonders" heeft ingekocht, laat hij me dit altijd weten. Op die manier is vis kopen gewoon leuker + je hebt toch net iets betere kwaliteit.
Niet dat ik denk dat die luxe lijn van ah slecht is, maar toch koop ik het liever niet bij ah.
---------------------------
Ps. vaak kopen mensen vlees en noemen de kwaliteit slecht of niet zo goed, terwijl zijzelf gewoon niet in staat zijn om dat stuk vlees op de juiste manier te bereiden. ze laten het vlees niet rusten etc etc (of ze kopen een dun gesneden stuk vlees, terwijl juist dikker gesneden stukken beter te bereiden zijn. vooral als je van een beetje rauw in het midden houd).
Als ik goed vlees heb, werk ik zelf het liefst met de oven op zeer lage temperatuur en een thermometer die je in het vlees steekt die de kerntemperatuur meet (voorheen uiteraard wel een half minuutje aan alle kanten aanbraden).
Bijvoorbeeld een hele ossenhaas even kort aanbakken en daarna op 80-100 graden in de oven voor enkele uurtjes (tot de kern temperatuur 48-50 is). serveren op hete borden uiteraard.
----------------------
Ja hoor. stoofvlees is over het algemeen al erg lekker. Zeker als je goede kwaliteit vlees hebt. ikzelf hou van lamsbouten met been. paar uurtjes stoven in wat wijn groenten + kruiden, en dan een saus maken uit alles wat overblijft na het sudderen.
beetje off topic maar ben wel benieuwt welke opleiding je doet.
on topic:
iemand al wel eens aap(chimpansee) of pyton gegeten?
smaakt goed zeker als het vers isLast edited by maar7en8; 24-07-2012, 15:38.“If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”
Comment
Sidebar top desktop
Collapse
Actieve discussies
Collapse
-
door AndrewGichols@@Sam Malone CBD Gummies Combining these blessings makes Sam Malone CBD Gummies an attractive preference for everyone looking to shed excess kilos accurately...
-
Kanaal: Algemeen
1 day ago -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Safety bar squat:
- 80.5kg 13x
One legged calf raise:
- BW + 30kg 10x
- BW + 30kg 5x
Superset...-
Kanaal: Trainingslogjes
2 dagen geleden -
-
door bufankaHow can buying members for Telegram be your secret to success in Europe?
In the world of instant messengers and social networks, Telegram has long...2 dagen geleden -
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTen eerste iedereen een erg gelukkig en hopelijk gezond nieuwjaar gewenst!
Training A
Safety bar squat:
- 111kg 2x...-
Kanaal: Trainingslogjes
4 dagen geleden -
-
door enroutechnologiesIntegrate eco driving with GPS tracking software in fleet management system to reduce fuel use, cut emissions, and extend vehicle lifespan. This article...
-
Kanaal: Even voorstellen...
4 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining D
Safety bar goodmorning:
- 65kg 7x
Paused safety bar squat:
- 91kg 3x
Wide grip bent over...-
Kanaal: Trainingslogjes
6 dagen geleden -
-
door bufankaSudoku Online Spelen Gratis: Jouw Nieuwe Verslaving?
Stel je voor: een regenachtige dag in de gezellige straten van Amsterdam. Je zit lekker...6 dagen geleden -
door sportsbyteThe IPL's best finisher is known for their ability to handle pressure and close matches successfully. Ability to decide under pressure. Strategies, and...
-
Kanaal: Algemeen
1 week geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
Pin zercher squat:
- 65kg 6x
- 65kg 7x
Safety bar back extension:
- 35kg 5x
- 21kg 15x...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
Tag Cloud
Collapse
Comment