Ik vraag me af hoeveel mensen er op de kwaliteit van het vlees letten.
Niet alleen qua dierenwelzijn, maar ook qua voedingswaarden (uiteindelijk eten we allemaal wat wij denken dat het beste voor ons is, toch?).
De hoeveelheid en kwaliteit van de eiwitten in een normaal volgroeide kip kan nooit hetzelfde zijn als dat van een plofkip. Een mens wat volop stress heeft gehad wordt er niet gezonder op, dus waarom een dier wel? En dan nog de hoeveelheid antibiotica, die eerder op verschillende fronten in je nadeel werkt.
Waar let jij op als je vlees koopt? En waarom?
Niet alleen qua dierenwelzijn, maar ook qua voedingswaarden (uiteindelijk eten we allemaal wat wij denken dat het beste voor ons is, toch?).
De hoeveelheid en kwaliteit van de eiwitten in een normaal volgroeide kip kan nooit hetzelfde zijn als dat van een plofkip. Een mens wat volop stress heeft gehad wordt er niet gezonder op, dus waarom een dier wel? En dan nog de hoeveelheid antibiotica, die eerder op verschillende fronten in je nadeel werkt.
Waar let jij op als je vlees koopt? En waarom?
Comment