Hi allen,
Ik ben al een tijdje bezig met keto-dieet; waarbij ik een max van 20 gram koolhydraten aanhoudt.
Nu is mijn vraag; de eiwitrepen bevatten vaak wel koolhydraten. Echter; ik moet letten op de 'net' carbs heb ik begrepen, omdat polyolen de bloedsuikers niet beinvloeden.
1) Klopt dit? Wat gebeurt er met de overige koolhydraten? Worden deze niet ook als glycogeen opgeslagen?
2) Hoe zit het dan met brood? Ik keek bijv. vanochtend op de verpakking van volkoren bruin brood, en zag daar staan 16 gram koolhydraten, waarvan 2,4 gram suikers.
Zijn dit dezelfde soort "overige" koolhydraten (polyolen etc) als de "overige" koolhydraten in eiwitrepen?
Ben benieuwd!
Ik ben al een tijdje bezig met keto-dieet; waarbij ik een max van 20 gram koolhydraten aanhoudt.
Nu is mijn vraag; de eiwitrepen bevatten vaak wel koolhydraten. Echter; ik moet letten op de 'net' carbs heb ik begrepen, omdat polyolen de bloedsuikers niet beinvloeden.
1) Klopt dit? Wat gebeurt er met de overige koolhydraten? Worden deze niet ook als glycogeen opgeslagen?
2) Hoe zit het dan met brood? Ik keek bijv. vanochtend op de verpakking van volkoren bruin brood, en zag daar staan 16 gram koolhydraten, waarvan 2,4 gram suikers.
Zijn dit dezelfde soort "overige" koolhydraten (polyolen etc) als de "overige" koolhydraten in eiwitrepen?
Ben benieuwd!
Comment