melk en kip ongekoeld meenemen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • melk en kip ongekoeld meenemen

    Goedemorgen,

    School start 1 september weer en een nieuw eetschema ligt klaar, daarin neem ik rond 10 uur een shake met o.a. Melk erin, maar als ik 7 uurde deur uit stap blijft die melk toch niet goed? Gezien zuivel 2 uur buiten de koelkast mag.

    En rond een uur of 1 neem ik wraps met kip, zolang vlees uit de koelkast lijkt me ook niet goed. Hoe doen jullie dat ? Er is geen koelkast o.i.d

    Mvg
    ''Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about dancing in the f*ing rain.'' - Greg Plitt.

  • #2
    Originally posted by Robbert95 View Post
    Goedemorgen,

    School start 1 september weer en een nieuw eetschema ligt klaar, daarin neem ik rond 10 uur een shake met o.a. Melk erin, maar als ik 7 uurde deur uit stap blijft die melk toch niet goed? Gezien zuivel 2 uur buiten de koelkast mag.

    En rond een uur of 1 neem ik wraps met kip, zolang vlees uit de koelkast lijkt me ook niet goed. Hoe doen jullie dat ? Er is geen koelkast o.i.d

    Mvg

    of kleine koelbox mee, of in je tas een aparte diepvries tasje met je eten +koel elementen erin.

    Zo'n diepvries tasje kan je bij elke redelijke supermarkt kopen.
    Eating more food than your body can use to build muscle will simply lead to more body fat being gained.

    Comment


    • #3
      Koeltas/koelelement in je tas.
      Shake met water maken later op de dag melk drinken?
      Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
      Go heavy or go home!

      Comment


      • #4
        Ik heb er persoonlijk geen moeite mee. Ik haalde alles om half 8 uit de koelkast en at zelfs me kwark, melk en kip nog om 3 uur s middags.. Ik weet niet of het goed is ofzo, maar ik ben er in ieder geval nog nooit ziek van geworden.

        Comment


        • #5
          Fitmark Box Small - Fitmark | Body & Fitshop
          Fitmark THE Pac - Fitmark | Body & Fitshop
          Winners are not those who never fail, but those who never quit!

          Comment


          • #6
            Originally posted by tik_tok View Post
            Ik heb er persoonlijk geen moeite mee. Ik haalde alles om half 8 uit de koelkast en at zelfs me kwark, melk en kip nog om 3 uur s middags.. Ik weet niet of het goed is ofzo, maar ik ben er in ieder geval nog nooit ziek van geworden.
            Zelfde verhaal hier, belegde boterhammen met kip/kaas etc gingen ook gewoon aan het einde van de dag nog op.

            Comment


            • #7
              Kwart voor 7 ga ik de deur uit, soms om half 4 nog aan de kwark die heel de dag ongekoeld is geweest, nooit problemen mee gehad. Op een warme zomerdag ligt het wellicht wat anders, maarja.

              Als je het uit de koelkast eet warmt het in je lichaam ook op en blijft daar ook best wat uurtjes rondhangen... kip die je s ochtends bakt vergaat ook echt niet plotseling een paar uur daarna.

              Heb zelf het idee dat mensen daar vaak enorm in overdrijven, paar uur uit de koelkast en daarna eten heeft mij nog nooit ziek gemaakt iig.

              *geen garantie dat dat altijd t geval is ;p
              "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

              Comment


              • #8
                koeltas, klaar

                Comment


                • #9
                  Ik maak half twee 's middags 7 broodjes met kipfilet klaar en de laatste vier broodjes eet ik soms om half 3 's nachts nog op. Niks mis mee Als je maar zorgt dat het op een degelijke temperatuur bewaard wordt en het niet in een directe warmtebron neer gelegd wordt.

                  Melk ook geen problemen mee gehad. Heb het wel eens vergeten in de koelkast te zetten en dus had het ongeveer 20 uur buiten de koelkast doorgebracht.. Ongelofelijk zuur en gelijk afgeleerd
                  the trick is you stop looking for tricks and do what you're suppose to

                  Comment


                  • #10
                    ik steek men brood steeds in de vriezer. haal het 's morgens uit en besmeer het als het bevrozen is. Als je het enkele uren later opeet is het hapklaar en blijft het beleg ook fris.
                    in men shake met melk doe ik soms enkele ijsblokjes bij...
                    en men middagmaal haal ik 's avonds uit de vriezer voor de dag erop. dan is het 's middags perfect zonder koeltas of dergelijke.

                    Comment


                    • #11
                      Brood heb ik altijd belegd met kipfilet en verpak het in zilverfolie. Melk koop ik gewoon op school, kan dat niet bij jou?
                      All time PRs: 195/135/232,5
                      Meet PRs: 185/132,5/232,5

                      Comment


                      • #12
                        Neem een brood trommel mee of iets dergelijks, sjonge jonge..

                        Comment


                        • #13
                          Meeste etenswaren gaan best wel. Ik vind kwark beetje smerig als het warmer is geworden. Erg dun.

                          Comment


                          • #14
                            Is geen probleem. Doe ik geregeld.
                            Waarom drink je geen houdbare melk? Kan je gewoon ongekoeld bewaren. Kwark laat ik ook vaker 8 uur buiten de koelkast staan..

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            Working...
                            X