brazilië - kwark/ eiwitten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • brazilië - kwark/ eiwitten

    Hee allemaal,

    Ik woon sinds 2 weken in Brazilië(Sao Paulo), waar ik een half jaar zal verblijven ivm studie.
    Heel gaaf, alleen is het aanbod aan eten hier nogal anders...
    Ze hebben namelijk oa geen kwark, enkel yoghurt (7,8 kh / 5,6 e per 170gr). Ik vind het lastig om nu aan mijn eiwitten te komen aangezien ik zo'n 500gr kwark per dag at.

    Is er naast shakes een ander makkelijk alternatief? Tonijn is hier ook heel duur helaas..

    Alvast bedankt!

  • #2
    Ik zou gewoon in de supermarkt zoeken naar goede producten en vragen, als je daar traint kan je het misschien ook vragen aan mensen daar. Volgend mij is rundvlees toch minder duur daar?

    Comment


    • #3
      Hebben ze toevallig geen tvorog? Is een russisch/voormalig oostblok gerecht dat veel op kwark lijkt
      BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

      Comment


      • #4
        500 gr kwark is maar iets van 40/50 gram eiwit.. gewoon een stukje vlees dus?

        Comment


        • #5
          Originally posted by generation_iron View Post
          500 gr kwark is maar iets van 40/50 gram eiwit.. gewoon een stukje vlees dus?
          gaat er vooral om dat het makkelijk is, ik ben bijna niet thuis alleen 's ochtends vroeg of 's avonds. een stuk vlees meenemen zie ik niet zo zitten maar is een optie mocht er niks anders opzitten

          Comment


          • #6
            Whey = makkelijk

            Comment


            • #7
              'S avonds je vlees bakken, in koelkast, 's morgens meenemen?

              Comment


              • #8
                Kipfilet bakken en meenemen of desnoods kipfilet boterhambeleg?
                Of is dat ook duur?
                DIVIDE ET IMPERA

                Comment


                • #9
                  Of 1 x per week koken, maaltijden verdelen over bakjes en in de vriezer. Avond van te voren uit de vriezer halen en 's ochtends meenemen.
                  Wat ik niet begrijp is dat het puur om een paar gram eiwit gaat? Je kan toch ook de eiwitbronnen die je nu eet, verhogen? Stel je neemt brood mee met vlees, dan gooi je er toch gewoon nog een plak op? En de rest van je voeding is dan wel makkelijk? Wat eet je nu?

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  Working...
                  X