Oke, weer wat geleerd . Kende dit "fenomeen" totaal niet! Maar hebben deze snelle koolydraten echt bewezen effect na het trainen? Neem nu meestal direct na het trainen gewoon een whey shake met melk en volkoren boterham met kipfilet.
Voedingsschema Bulk
Collapse
X
-
Maizena gebruik ik wel soms, maar dan op de manier waarvoor het bedoeld is. Dus als bindmiddel. Ik maak altijd een hele pan eten klaar voor 4 dagen en dat is een brouwsel van groenten met kip, rundvlees of vis. Vanwege de groentes komt er tijdens het koken nogal wat vocht vrij en met een beetje maizena wordt dat wat dikker. Het maakt namelijk niet uit wat voor plastic bakken je gebruikt om je lunch mee te nemen, op den duur gaat het allemaal een beetje lekken. Met een beetje maizena erbij lekt de boel niet of veel minder.I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
- Dave Tate
Comment
-
Originally posted by inferno_0666 View PostMaizena gebruik ik wel soms, maar dan op de manier waarvoor het bedoeld is. Dus als bindmiddel. Ik maak altijd een hele pan eten klaar voor 4 dagen en dat is een brouwsel van groenten met kip, rundvlees of vis. Vanwege de groentes komt er tijdens het koken nogal wat vocht vrij en met een beetje maizena wordt dat wat dikker. Het maakt namelijk niet uit wat voor plastic bakken je gebruikt om je lunch mee te nemen, op den duur gaat het allemaal een beetje lekken. Met een beetje maizena erbij lekt de boel niet of veel minder.
Haal je stukjes kip of vlees even door de bloem en bak ze aan. Haal ze dan uit de pan en maak je stoofpot dan als normaal. Ikzelf doe er meestal voor 4-5 personen een mini flesje wijn bij van 25 cl en verder geen vocht. Dit met het vocht uit de groenten en de bloem van je vlees bindt gedurende het stoven heel mooi af.Begeleiding nodig bij voeding en /of training?
Comment
-
Originally posted by pescatore View PostTip hiervoor Inferno:
Haal je stukjes kip of vlees even door de bloem en bak ze aan. Haal ze dan uit de pan en maak je stoofpot dan als normaal. Ikzelf doe er meestal voor 4-5 personen een mini flesje wijn bij van 25 cl en verder geen vocht. Dit met het vocht uit de groenten en de bloem van je vlees bindt gedurende het stoven heel mooi af.I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
- Dave Tate
Comment
-
Originally posted by Chefferson View PostOke, weer wat geleerd . Kende dit "fenomeen" totaal niet! Maar hebben deze snelle koolydraten echt bewezen effect na het trainen? Neem nu meestal direct na het trainen gewoon een whey shake met melk en volkoren boterham met kipfilet.All time PRs: 195/135/232,5
Meet PRs: 185/132,5/232,5
Comment
-
Originally posted by inferno_0666 View PostDat was ik al een tijdje van plan inderdaad; een stoofpot maken. Vlees of vis wordt altijd gegrild of gebakken omdat het veel minder tijd vergt. En daarna in de pan met groentes die op het fornuis staat te pruttelen.
Ik snijd (morgen bijvoorbeeld sucade) vlees in kleine stukjes van ongeveer een vingerkootje dik. Haal ze door de bloem en bak ze even aan totdat ze bruin zijn.
Dan in een pan groenten aanbakken. In dit vorbeeld 2 rode uien, 1 of 2 paprika, een courgette en een wortel in kleine stukjes. Dat bak je in een pan. Wat knoflook erbij en kruiden naar keuze (in dit geval tijm en rozemarijn), flesje wijn erbij en 10 min rustig laten koken. Vlees erbij en 3-4 tomaten in 4en gesneden. Deksel erop en 2-3 uurtjes op laag vuur et voilaBegeleiding nodig bij voeding en /of training?
Comment
-
Originally posted by pescatore View PostWat ik doe:
Ik snijd (morgen bijvoorbeeld sucade) vlees in kleine stukjes van ongeveer een vingerkootje dik. Haal ze door de bloem en bak ze even aan totdat ze bruin zijn.
Dan in een pan groenten aanbakken. In dit vorbeeld 2 rode uien, 1 of 2 paprika, een courgette en een wortel in kleine stukjes. Dat bak je in een pan. Wat knoflook erbij en kruiden naar keuze (in dit geval tijm en rozemarijn), flesje wijn erbij en 10 min rustig laten koken. Vlees erbij en 3-4 tomaten in 4en gesneden. Deksel erop en 2-3 uurtjes op laag vuur et voila
Comment
-
Originally posted by Chefferson View PostKlinkt goed chef! Doe je er dan ook nog rijst of een andere koolhydraat bron bij?Begeleiding nodig bij voeding en /of training?
Comment
-
Originally posted by Chefferson View PostGaat lekker off-topic zo (sorry TS). Maar waarom wijn? Puur voor de smaak? Of met een reden?Begeleiding nodig bij voeding en /of training?
Comment
-
Thanks allemaal voor de reacties, en tips betreft eten. Ik ga het 1 en ander testen en me schema nog even wat aanpassen. Ik heb de neiging altijd erg eentonig te eten als dit in me schema staat. Zo eet ik bijvoorbeeld al een jaar niks anders dan zilvervliesrijst, tartaar en kip. Nooit iets anders
Comment
-
Kleine update in me schema!
wat vinden jullie ?Attached Files
Comment
-
Je weet dat die rijst ongekookt gewogen is he? 150 gr rijst is een shitload rijst eenmaal gekookt. Daarnaast zou ik gewoon volle kwark nemen, ei-eiwit snap ik niet zo goed daarnaast wordt 75 gr oats op 200 ml magere (waarom mager?) melk lastig. Nogmaal alles volkoren en zilvervlies.. je moet er maar zin in hebben. Maar probeer dit gewoonBegeleiding nodig bij voeding en /of training?
Comment
-
Originally posted by pescatore View PostJe weet dat die rijst ongekookt gewogen is he? 150 gr rijst is een shitload rijst eenmaal gekookt. Daarnaast zou ik gewoon volle kwark nemen, ei-eiwit snap ik niet zo goed daarnaast wordt 75 gr oats op 200 ml magere (waarom mager?) melk lastig. Nogmaal alles volkoren en zilvervlies.. je moet er maar zin in hebben. Maar probeer dit gewoon
Heey, thanks voor je reactie, de melk mag dus best halfvolle of volle zijn ? En de rijst afwisselen met pasta/aardappelen en verschillende soorten rijst ?
Wat betreft de rijst, als ik deze hoeveelheden niet pak kom ik niet aan de kcal. Hoe kan dit anders verdeeld worden dan ? Ik ga dit schema vanaf overmorgen proberen.
en de ei-eiwit is gewoon het eiwit uit een ei en de dooier weggooien anders is het niet goed elke ochtend zoveel eieren te eten volgens mij.
Comment
Sidebar top desktop
Collapse
Actieve discussies
Collapse
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
Pin zercher squat:
- 70kg 4x
- 70kg 6x
Safety bar back extension:
- 40kg 3x
- 22.5kg 10x...-
Kanaal: Trainingslogjes
17 uur geleden -
-
door AndrewGichols@@Sam Malone CBD Gummies Combining these blessings makes Sam Malone CBD Gummies an attractive preference for everyone looking to shed excess kilos accurately...
-
Kanaal: Algemeen
2 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Safety bar squat:
- 80.5kg 13x
One legged calf raise:
- BW + 30kg 10x
- BW + 30kg 5x
Superset...-
Kanaal: Trainingslogjes
3 dagen geleden -
-
door bufankaHow can buying members for Telegram be your secret to success in Europe?
In the world of instant messengers and social networks, Telegram has long...3 dagen geleden -
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTen eerste iedereen een erg gelukkig en hopelijk gezond nieuwjaar gewenst!
Training A
Safety bar squat:
- 111kg 2x...-
Kanaal: Trainingslogjes
5 dagen geleden -
-
door enroutechnologiesIntegrate eco driving with GPS tracking software in fleet management system to reduce fuel use, cut emissions, and extend vehicle lifespan. This article...
-
Kanaal: Even voorstellen...
5 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining D
Safety bar goodmorning:
- 65kg 7x
Paused safety bar squat:
- 91kg 3x
Wide grip bent over...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
-
door bufankaSudoku Online Spelen Gratis: Jouw Nieuwe Verslaving?
Stel je voor: een regenachtige dag in de gezellige straten van Amsterdam. Je zit lekker...1 week geleden -
door sportsbyteThe IPL's best finisher is known for their ability to handle pressure and close matches successfully. Ability to decide under pressure. Strategies, and...
-
Kanaal: Algemeen
1 week geleden -
Tag Cloud
Collapse
Comment