Echt heer-lijk:
Roosjes van broccoli afhalen en stronk schillen en in stukken snijden. Koken in net genoeg water om de broccoli onder water te zetten (liever te weinig dan te veel, hoe meer water hoe minder smeuig). Naar smaak eventueel groentebouillionblokje toevoegen.
Broccoli vijf minuten koken en dan alles in de blender en lang blenden (hoe langer, hoe smeuiger). Terug in de pan om warm te houden.
Je kan er dan nog aan toevoegen wat je wil en wat in je voedingsschema past:
Stukjes kip (wel goed koken of stomen uiteraard)
Zalm
Tonijn
Magere feta
etc.
Ik doe er voor wat extra smaak ook nog weleens wat door de midden gesneden romatomaatjes bij (kan voor of na het bleden).
Roosjes van broccoli afhalen en stronk schillen en in stukken snijden. Koken in net genoeg water om de broccoli onder water te zetten (liever te weinig dan te veel, hoe meer water hoe minder smeuig). Naar smaak eventueel groentebouillionblokje toevoegen.
Broccoli vijf minuten koken en dan alles in de blender en lang blenden (hoe langer, hoe smeuiger). Terug in de pan om warm te houden.
Je kan er dan nog aan toevoegen wat je wil en wat in je voedingsschema past:
Stukjes kip (wel goed koken of stomen uiteraard)
Zalm
Tonijn
Magere feta
etc.
Ik doe er voor wat extra smaak ook nog weleens wat door de midden gesneden romatomaatjes bij (kan voor of na het bleden).
Comment