Ik kreeg dit idee van mijn zwager.
Neem gewone kipfilet maar zorg wel dat het een ongeveer overal even dik filetje is omdat ze in de oven gaan.
Klop een eierdooier en hak een lading noten (ik heb ongezouten pinda's gebruikt) Maar het is lekkerder met cashews of walnoten.
Bestrooi de kipfilet met kruiden en haal ze door de eigeel en dan de gehakte pinda's.
Op een bakpapier bekleedde ovenschaal en 20-30 minuten op 230graden in de oven en smullen maar.
Ik heb er net een soort van kipnuggets van gemaakt om ze als snack te eten.
Eiwitjes en de benodigde vetten en nog lekker ook!
Neem gewone kipfilet maar zorg wel dat het een ongeveer overal even dik filetje is omdat ze in de oven gaan.
Klop een eierdooier en hak een lading noten (ik heb ongezouten pinda's gebruikt) Maar het is lekkerder met cashews of walnoten.
Bestrooi de kipfilet met kruiden en haal ze door de eigeel en dan de gehakte pinda's.
Op een bakpapier bekleedde ovenschaal en 20-30 minuten op 230graden in de oven en smullen maar.
Ik heb er net een soort van kipnuggets van gemaakt om ze als snack te eten.
Eiwitjes en de benodigde vetten en nog lekker ook!
Comment