Ingrediënten voor 2 personen:
zilvervliesrijst: 1 mok (ongekookt)
Wortelen: 3
Sperziebonen: klein blikje
Kip: 2 a 3 filets
Ei: 2 a 3
Ketjap: scheutje
Oestersaus: scheutje
Bereiding:
Kook de rijst terwijl je de volgende dingen doet:
Snij de kipfilet in stukjes en braad deze in een grote koekenpan of juspan.
Schuif de kip naar een kant en roerbak de eieren aan de andere kant.
Snij de wortelen in kleine stukjes en voeg deze samen met de sperziebonen toe. Dan nog een scheutje oestersaus en ketjap toevoegen.
Zodra de rijst gaar is deze erdoor mengen, en kees is in een kwartier klaar!
Hoop dat jullie het wat vinden. (ik vond het erg geslaagd toen ik het vanavond verzonnen had)
p.s. de oestersaus haal ik bij een Vietnamese toko hier in de buurt, maar hebben ze vast ook bij de supermarkt.
zilvervliesrijst: 1 mok (ongekookt)
Wortelen: 3
Sperziebonen: klein blikje
Kip: 2 a 3 filets
Ei: 2 a 3
Ketjap: scheutje
Oestersaus: scheutje
Bereiding:
Kook de rijst terwijl je de volgende dingen doet:
Snij de kipfilet in stukjes en braad deze in een grote koekenpan of juspan.
Schuif de kip naar een kant en roerbak de eieren aan de andere kant.
Snij de wortelen in kleine stukjes en voeg deze samen met de sperziebonen toe. Dan nog een scheutje oestersaus en ketjap toevoegen.
Zodra de rijst gaar is deze erdoor mengen, en kees is in een kwartier klaar!
Hoop dat jullie het wat vinden. (ik vond het erg geslaagd toen ik het vanavond verzonnen had)
p.s. de oestersaus haal ik bij een Vietnamese toko hier in de buurt, maar hebben ze vast ook bij de supermarkt.
Comment