net gemaakt
super simpel
en heeeeeel verantwoord
voor 1 persoon:
1. 8 asperges schillen, in kleine stukje snijden en gaar koken...afgieten
2. in de tussen tijd volkoren penne (ik eet 75gr...maar kan ook meer/minder) gaar koken en afspoelen met koud water
3. 2 bosuitjes in ringetjes snijden en deze zachtjes bakken samen met teentje knoflook
4. in kommetje 2 grote lepels kwark mengen met 1 eidooier & beetje peper
5. zalm (100gr) in kleine stukjes snijden
6. voeg het kwark/ei mengsel toe aan de bosuitjes, ook de zalmstukjes en de gekookte penne &asperges...verwarm het geheel goed(niet te lang....te gare zalm=bah)
7. beetje bieslook als garnering eroverheen yumyum
echt heerlijk romige smaak....maar dan zonder de room
super simpel
en heeeeeel verantwoord
voor 1 persoon:
1. 8 asperges schillen, in kleine stukje snijden en gaar koken...afgieten
2. in de tussen tijd volkoren penne (ik eet 75gr...maar kan ook meer/minder) gaar koken en afspoelen met koud water
3. 2 bosuitjes in ringetjes snijden en deze zachtjes bakken samen met teentje knoflook
4. in kommetje 2 grote lepels kwark mengen met 1 eidooier & beetje peper
5. zalm (100gr) in kleine stukjes snijden
6. voeg het kwark/ei mengsel toe aan de bosuitjes, ook de zalmstukjes en de gekookte penne &asperges...verwarm het geheel goed(niet te lang....te gare zalm=bah)
7. beetje bieslook als garnering eroverheen yumyum
echt heerlijk romige smaak....maar dan zonder de room
Comment