Dit recept hebben ik en mijn vriendin zelf bedacht, en ik dacht laat ik het delen met jullie.
wat heb je nodig:
- 125g gevroren zomerfruit (frambozen, kers, bosbessen, etc)
- 250g biogarde kwark
- aantal druppels zoetstof/stevia of iets vergelijkbaars.
doe het fruit plus de kwark en een aantal druppels zoetstof in een mixer (of in een bakje met mesjes waar je een staafmixer op kan aansluiten). zet hem 20-30 seconden aan.
je kan het nu vrijwel direct eten. door het bevroren fruit heeft het geheel de consistentie van ijs (eigenlijk iets zachter). Wil je het iets harder, kun je het nog een uurtje in de vriezer zetten.
"zomerfruit" haal ik in doosjes van 250g bij de ah. net als de biogarde kwark. voedingswaarden van dit recept: 160 kcal: e25, k15, v0.
-----------------------
eet smakelijk
wat heb je nodig:
- 125g gevroren zomerfruit (frambozen, kers, bosbessen, etc)
- 250g biogarde kwark
- aantal druppels zoetstof/stevia of iets vergelijkbaars.
doe het fruit plus de kwark en een aantal druppels zoetstof in een mixer (of in een bakje met mesjes waar je een staafmixer op kan aansluiten). zet hem 20-30 seconden aan.
je kan het nu vrijwel direct eten. door het bevroren fruit heeft het geheel de consistentie van ijs (eigenlijk iets zachter). Wil je het iets harder, kun je het nog een uurtje in de vriezer zetten.
"zomerfruit" haal ik in doosjes van 250g bij de ah. net als de biogarde kwark. voedingswaarden van dit recept: 160 kcal: e25, k15, v0.
-----------------------
eet smakelijk
Comment