Ikzelf vindt kwark zo uit het bakje niet te eten. Krijg dit echt niet weg. Nu lust ik Tzatziki (griekse knoflookyoghurt) wel en dacht ik probeer dit eens.
Neem 500gr magere kwark, 1 komkommer, 1 teentje knoflook, en eventueel wat peper.
Schep de kwark in en kommetje, rasp de komkommer grof, snijd de knofloof fijn en meng dit alles! Wellicht nog wat peper en eten maar. Stuk beter naar binnen te krijgen al zeg ik het zelf. Ook lekker als "Saus" bij verschillende gerechten.
Neem 500gr magere kwark, 1 komkommer, 1 teentje knoflook, en eventueel wat peper.
Schep de kwark in en kommetje, rasp de komkommer grof, snijd de knofloof fijn en meng dit alles! Wellicht nog wat peper en eten maar. Stuk beter naar binnen te krijgen al zeg ik het zelf. Ook lekker als "Saus" bij verschillende gerechten.
Comment