pizzabodem van havermout

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Kan misschien beter ook wat gewone bloem er door mengen, bijvoorbeeld iets van 50/50 en nog wat whey er door. De whey samen met het havermout zou voldoende voedend moeten zijn. Bovendien heb je nog veel speling met de toppings en de saus. Dapper dat jet het geprobeerd hebt, had die bloemkool bodem al op een YouTube kanaal gezien maar leek me direct niks. Als het beter smaakt eet je ook beter. Ipv door het deeg kun je de laatste minuut van het bakken ook nog een eitje boven op knikkeren, als op een pizza Carbonara.

    Comment


    • #17
      Bij me carbload gebruik ik altijd die van de ah pizza bodem... wel bij me eerste maaltijd..
      Make it happen, shock everyone!

      Comment


      • #18
        Macros van die bodem?
        "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

        Comment


        • #19
          Originally posted by Nocerino View Post
          Macros van die bodem?
          520 kcals hele bodem..
          Weinig vetten en eiwitten veel carbsz maar wel weinig suiker..hoeveelheid carbz weet ik niet meer... is ook niet zo zout die bodem.. gooi er dan altijd kip op en groentes en good 2 go..
          Make it happen, shock everyone!

          Comment


          • #20
            Hmmmmm voor mn volgende junk..........als ik het clean kan houden hehehe.
            "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

            Comment


            • #21
              ben wel beniewd na je volgende zelfgemaakte pizza van havermout wil t ook wel is proberen maar aangezien jij het al niet aanraad haha

              Comment


              • #22
                Fakking tinypic doet het niet maar heb net ah bodem gekocht, 3 euro voor 2 bodems Ă  250 gram.

                Macros per 100 gram:

                Kcal 195
                Vet 2,5
                Koolhydraten 38
                Waarvan suiker 1,5
                Eiwit 5,5

                Nice, tomaatsaus zit er al op, alleen toppen.
                "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                Comment


                • #23
                  Ps wil geen kaas erop gooien, kan cottage cheese (geitenkaas) ook?
                  "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                  Comment


                  • #24
                    Hey Neushoorn,

                    hoeveel transvet per bodem?
                    More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                    Comment


                    • #25
                      vetten 6,25
                      waarvan verzadigd 1
                      enkelvoudig onverzadigd 3,75
                      meervoudig onverzadigd 0,75

                      denk dus 0,75??
                      "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                      Comment


                      • #26
                        Correct. Omdat ze niet bevroren zijn en toch veel langer houdbaar zijn als verse pizzabodem, is er een flinke portie transvetten nodig. Ooit stond het ook gewoon vermeld op de verpakking (0.3g per 100g product). Nu blijkbaar niet meer specifiek vermeld (is pas verplicht vanaf meer dan 0.5g per 100g product, bij margarine vanaf 1g per 100g). 0.75 klinkt weinig maar is eigenlijk best veel gezien de effecten van kleine hoeveelheden transvet op de gezondheid.
                        More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                        Comment


                        • #27
                          Net pizza op, waauuwwww. Dit is hoe het hoort te smaken, zal pics en macros later posten.
                          "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by Nocerino View Post
                            Net pizza op, waauuwwww. Dit is hoe het hoort te smaken, zal pics en macros later posten.
                            Eindelijk een lekkere na je enigszins mislukte bodem van bloemkool? Ben benieuwd, als het er ook nog eens goed uit ziet zal ik zeker eens een poging wagen

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            Working...
                            X