De "perfecte" steak guide

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Zeer goede adviezen Dynobet, dat zal ik binnenkort eens proberen.
    Behalve steaks uit Amerika en Australie hebben we hier ook Japanse steak, ook wel wagyu genaamd. De marmering (marbling) is anders en daardoor heeft het veel meer smaak. Wel is het hierdoor vetter. Door de marmering wordt het niet taai en droog, zoals dat nog wel eens met Amerikaanse of Australische steak het geval is. Wat het geheel lastiger maakt is dat ze hier het vlees zo dun snijden, waardoor je nog sneller alle sappen verliest.
    Vergeet niet je lachspieren te trainen.

    Comment

    Sidebar top desktop

    Collapse

    Actieve discussies

    Collapse

    porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
    erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
    Antalya Escort
    sikis
    gaziantep escort
    gaziantep escort
    İstanbul Escort
    istanbul escort bayan
    sisli escort beylikduzu escort bayan
    antalya escort atakoy escort
    umraniye escort bayan
    Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
    Working...
    X