Soya Isolaat-Weightgainer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Soya Isolaat-Weightgainer

    Alleen verkrijgbaar in de smaak Passievrucht.

    100 gram product bevat:
    1615 Kjoule=386 Kcal.,
    Eiwit: 30 gram, Koolhydraten: 65 gram, Vet: 0 gram.

    Ingrediënten:
    glucose, maltodextrine, maltotriose, maltose, laevulose, soya isolaat eiwit, emulgator (lecithine), aroma\'s, kleurstoffen E-102.110.132.133.151, xantaamgom, zoetstof aspartaam*. Bevat een bron van fenylalanine

    Gebruik en dosering:
    Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding 3 tot 4 maal per dag
    35 gram in met 400 ml water, melk of soyamelk.

    Neem de shake na de hoofd maaltijden in, ook direct na de training.
    Op de niet trainingsdagen, neem je de 4e shake voor het slapen gaan.

    Ook dit kan ik aanbieden 5 kilo Soya Isolaat Weightgainer voor € 39.50 inclusief verzendkosten, in de smaak passievrucht.

    Deze aanbieding is geldig, zolang de voorraad strekt.

    Stuur een contact mail via Body-Food® International

    Geef hierbij aan dat je 5 kilo Soya Isolaat Weightgainer wilt bestellen,
    via Fanatic, 5 kilo voor € 39.50 inclusief verzendkosten
    in de smaak passievrucht.

    Voor de levering zijn de voorwaarden van Body-Food BV van toepassing,
    alleen vervallen de verzend- en verzekering kosten.

    Op de emmer verpakking staat vermeld:
    de grondstof naam
    de inhoud
    de tenminste houdbaar tot datum
    de smaak
    de voedingswaarde
    de ingrediënten
    de gebruiksaanwijzing
    de leverancier

    Succes....

  • #2
    hey kijk eens..een voedingswaarde profiel....goedzo =)

    Comment


    • #3
      Glucose als eerste ingrediënt, dus als hoofdingrediënt. Gainen zul je...
      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

      sigpic

      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

      Comment


      • #4
        Originally posted by sakurakilla View Post
        hey kijk eens..een voedingswaarde profiel....goedzo =)
        Je bent nooit te oud om te leren, bedankt kerel voor de tip....

        Comment


        • #5
          Er zijn nog enkele verpakkingen verkrijgbaar....

          Comment


          • #6
            De laatste verpakkingen mogen als een vakantie aanbieding weg voor € 29.50 inclusief verzendkosten.


            Op = Op....

            Comment


            • #7
              Deze aanbieding is uitverkocht....

              Comment


              • #8
                Het is al langer dan vandaag bewezen dat soya slecht is voor de mannelijke potentie.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Olav View Post
                  Het is al langer dan vandaag bewezen dat soya slecht is voor de mannelijke potentie.
                  Bron???

                  Lees deze bron eens:
                  Soja

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Fanatic View Post
                    Bron???

                    Lees deze bron eens:
                    Soja
                    zoek nou eens een artikel waarin staat dat soya niet goed voor je is
                    je geeft in je link alweer een pro

                    je mag ook wel een con bijzetten er is altijd een pro en een con

                    een tip
                    als je even op het forum zoekt fanatic staat er een discussie over soya dat het niet al te goed is voor je (als man zijnde) bij vaker gebruik

                    Comment


                    • #11
                      hier fanatic om je een handje te helpen

                      Effecten van soja op onze gezondheid

                      De hoogwaardige eiwitkwaliteit van soja en de bio-actieve isoflavonen zorgen ervoor dat soja vaak wordt genoemd als een voedingsmiddel dat goed is voor onze gezondheid. Wetenschappers zijn druk bezig met onderzoek naar de bio-activiteit én de mogelijke mechanismen die hieraan ten grondslag liggen. De beschrijvingen die hieronder volgen zullen hier dieper op ingaan. Wat belangrijk is om te onthouden tijdens het lezen is dat, helaas voor Connie van Breukhoven met haar sojadrankje, er tot op heden nog veel onduidelijkheid en onzekerheid bestaat met betrekking tot gezondheidseffecten van soja. Definitieve conclusies kunnen dan ook nog niet getrokken worden en voor wetenschappers is er dus nog veel werk aan de winkel.
                      Cholesterol is een vet dat ons lichaam zelf maakt en die wij binnen kunnen krijgen met onze voeding. Voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong, zoals bijvoorbeeld vlees, eieren en garnalen bevatten cholesterol. Het vaak eten van deze voedingsmiddelen verhoogt de kans op een te hoog cholesterolgehalte en daarmee op hart-en vaatziekten. Soja wordt als cholesterolverlagend voedingsmiddel benoemd omdat het cholesterolvrij is, goede (meervoudig onverzadigde) vetten bevat en vezels die kunnen helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Deze argumenten ten gunste van de positieve werking van soja op het cholesterolgehalte zullen niet optreden als je tegelijkertijd veel calorieën en veel verzadigde vetten eet en weinig/niet beweegt. De stof lecithine (hierboven omschreven), die cholesterol in oplossing houdt (een emulgator) zou bijdragen aan het verminderde risico op het hart- en vaatziekten. Wat de mogelijke rol van fyto-oestrogenen in soja op het cholesterolgehalte is, is nog onduidelijk.
                      De fyto-oestrogen bootsen dus hormonen na en worden dan ook pseudo-hormonen genoemd. Naast de hierboven omschreven isoflavonen, bestaat er nog een groep plantaardige oestrogenen, namelijk de lignanen. Hun mogelijke werking wordt dan ook vooral in verband gebracht met processen in het lichaam waarbij hormonen een rol spelen. Wat er precies gebeurt in het lichaam met de fyto-oestrogenen is afhankelijk van de hoeveelheid en de plaats waar deze pseudo-hormonen terechtkomen; soms wordt oestrogeen nagebootst terwijl de andere keer de werking van de oestrogenen geremd wordt. Zo kunnen opvliegers tijdens de menopauze verminderd worden door het eten van fyto-oestogenen. Het lichaam maakt dan minder oestrogeen met een dalende oestrogeenspiegel en minder opvliegers tot gevolg. Verondersteld wordt dat de groeistimulerende werking van oestrogeen geremd wordt door de fyto-oestrogenen bij hormoon gerelateerde vormen van kanker zoals bijvoorbeeld borstkanker.
                      Er wordt ook veel onderzoek gedaan naar de effecten van fyto-oestrogenen op de vruchtbaarheid; ook op deze vraag is geen eenduidig antwoord te geven.


                      Naast deze veronderstelde positieve effecten van soja op de gezondheid kunnen fyto-oestrogenen in soja ook mogelijke negatieve effect hebben, zoals bijvoorbeeld op de schildklierwerking. De schildklier bevindt zich in de hals en is een vlindervormig orgaan. De schildklier maakt hormonen (T3 en T4) uit het aminozuur tyrosine en jodium. Deze hormonen zijn van belang bij het regelen van onze stofwisseling en bij de groei. Onze schildklier wordt ook wel de thermostaat van ons lichaam genoemd. De schildklier kan te snel werken (hyperthyreoïdie) of te langzaam (hypothyreoïdie).
                      Wetenschappers veronderstellen dat fyto-oestrogenen verschillende effecten op de schildklier hebben en dat hieraan waarschijnlijk verschillende mechanismen ten grondslag liggen. Een van die mechanismen gaat uit van het feit dat genisteïne en daïdzeïne erg op de hormonen T 3 and T 4 lijken, waardoor zij de schildklierwerking negatief beïnvloeden..

                      Dit stuk gaat over het invloeden van het t3 en t4 door soya


                      Institut für Experimentelle Endokrinologie und Endokrinologisches Forschungszentrum (EnForCé), Charité Universitätsmedizin Berlin, 10117 Berlin, Germany. [email protected]
                      Consumption of soya-based nutrients is increasing in modern society because of their potentially protective effects against chronic diseases. Soya products are also heavily advertised as alternative drugs for relief from symptoms of the menopause and for hormone replacement therapy. However, because of their oestrogenic activity, negative effects of isoflavones have been postulated. Therefore, we analysed influences of soya isoflavones, major soya constituents with endocrine activity, on thyroxine (T4) binding to its distribution proteins. Serum binding of (125)I-labelled L-T4 was analysed in the absence or presence of increasing concentrations of soya isoflavones using non-denaturing PAGE for analysis. Complete displacement of [(125)I]T4 binding to transthyretin (TTR) was observed in human serum incubated with genistein at concentrations >10 microM; interference started at >0.1 microM. Glycitein showed decreased and daidzein the lowest displacement potency. [(125)I]T4 was displaced to albumin in rat and to T4-binding globulin in human serum. Soya isoflavones also obstruct [(125)I]T4 binding to TTR in human cerebrospinal fluid (CSF). The inhibitory effect was confirmed in direct binding assays using purified TTR with 50% inhibitory concentration values of 0.07 microM for genistein, 0.2 microM for glycitein and 1.8 microM for daidzein. The present study underlined a potent competition of soya isoflavones for T4 binding to TTR in serum and CSF. Isoflavones might alter free thyroid hormone concentrations resulting in altered tissue availability and metabolism. As a consequence of this interference, one could expect a disturbance in the feedback regulation of hormonal networks, including the pituitary-thyroid-periphery axis during development and in adult organisms.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by sakurakilla View Post
                        een tip als je even op het forum zoekt fanatic staat er een discussie over soya dat het niet al te goed is voor je (als man zijnde) bij vaker gebruik
                        Dit heb ik gevonden op dit forum: geschreven door moderator Harold.

                        5. Soja eiwit
                        Soja eiwit is weliswaar als tientallen jaren op de markt, maar verdween in de jaren negentig toch grotendeels van het toneel, om de laatste jaren weer een comeback te maken. Door de BSE-crisis hebben veel producenten soja eiwit weer in hun programma opgenomen.

                        De biologische waarde ligt met ongeveer 80 ergens tussenin, maar is voor plantaardig eiwit relatief hoog. Positief is het hoge gehalte aan L-glutamine, een aminozuur dat zeer belangrijk is voor de eiwitopbouw.

                        Vaak bevat soja eiwit zogenaamde fyto-oestrogenen. Dat zijn de plantaardige oestrogenen daidzine en genisteïne, die in hogere hoeveelheden ook bij mensen werkzaam kunnen zijn. Of deze stoffen een krachtiger werking hebben dan natuurlijke oestrogenen (wat voor mannelijke sporters natuurlijk ongewenst is) of juist de door het lichaam zelf geproduceerde vrouwelijke geslachtshormonen blokkeren, is onduidelijk.

                        Daarnaast is het zo dat veel sporters soja eiwit slecht verdragen en er problemen met hun spijsvertering van krijgen. Ook het relatief hoge vetgehalte is iets om in ogenschouw te nemen. Dergelijke eigenschappen hebben in de eerste plaats betrekking op soja eiwit concentraten.

                        Een zuiver soja eiwit isolaat heeft dezelfde biologische waarde als een concentraat en een even groot percentage L-glutamine. Voordelen van het isolaat zijn de betere verdraagzaamheid en het lagere vetgehalte.

                        Plantaardige oestrogenen vind je in een soja eiwit isolaat normaal gesproken niet. Van hogere kwaliteit en wereldwijd heel vaak gebruikt voor soja eiwit preparaten is de grondstof SUPRO. Als men SUPRO heeft gebruikt voor het soja eiwit preparaat kun je ervan uitgaan dat de kwaliteit hoger is.
                        **** **** **** **** **** ****
                        Samenvatting soja eiwit-isolaat:
                        • **** **** **** **** ****Hoger aandeel L-glutamine, een aminozuur dat zeer belangrijk is voor de eiwit- opbouw.
                        • **** **** **** **** ****Goede verdraagzaamheid.
                        • **** **** **** **** ****Laag vetgehalte.

                        Met deze SUPRO grondstof werken ze ook bij BF....

                        Comment


                        • #13
                          ja en er is meer uit hetzelfde topic..waarom post je diet niet =)
                          linken mag ook

                          want de tekst hierboven komt ook vanuit een topic binnen bodynet

                          Comment


                          • #14
                            Dit heb ik ook nog gevonden:

                            United Fitness - De absolute top in sportvoeding

                            Weightgainers en Proteïne op basis van Soja Isolaat....

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                            erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                            Antalya Escort
                            sikis
                            gaziantep escort
                            gaziantep escort
                            İstanbul Escort
                            istanbul escort bayan
                            sisli escort beylikduzu escort bayan
                            antalya escort atakoy escort
                            umraniye escort bayan
                            Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                            Working...
                            X