Sportfood.nl weekaanbiedingen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    @ Wolf.
    De smaak is nuetraal, want het is in capsule vorm.
    De reden dat Kre-Alkalyn maar een dosering heeft van 1,5 gram komt omdat deze 1,5 gram ook volledig benut wordt. Van de 5 gram Monohydraat die je normaal inneemt wordt een behoorlijk deel al omgezet in de afvalstof Creatinine voordatde Creatine de spieren bereikt heeft.
    Effectief gezien bereikt van de Monohydraat ook maar een paar gram de spieren.
    Maag problemen zijn tot op heden nooit gemeld.
    Ik heb de fabrikant gemaild in Amerika om met een aantal studies op de proppen te komen over PH waardes bij Creatine. Niet dat studies zaligmakend zijn, ik hecht meer waarde aan praktijkervaringen bij ''echte'' atleten. Maar studies zijn natuurlijk wel interessant om het een en ander te onderbouwen. Zodra ik ze heb, zal ik ze hier posten.

    @ Keep it real.
    Gezien de lage dosering valt de prijs nog enigszins mee. 2 maanden voor 34,95. Het is natuurlijk een geavanceerder product dan Mono, dus ook duurdere grondstoffen en fabricage technieken.

    Het is niet zozeer dat Mono nu ineens niet meer goed is. Dat zou onzin zijn om dat nu ineens te gaan beweren. We hebben bijna allemaal de positieve kanten van Mono ervaren, een prima product dus.
    Wat de Kre-Alkalyn weer een stapje hoger op de ladder zet zijn vooral 2 zaken:

    - Geen vocht meer vasthouden (bloating)
    - Geen extra afvalstoffen in je lichaam. Niet dat de Creatinine dat vrijkomt bij Monohydraat gelijk een gezondheidsrisico met zich meebrengt, maar alles wat je kunt vermijden aan rommel in je lichaam lijkt me meegenomen.

    Groeten,

    Bas
    www.sportfood.nl

    Comment


    • #62
      Ik heb het een tijdje geleden gebruikt en had op Body&fitness mijn ervaringen gepost. Zal er een aantal dingen uit halen:

      Website: Kre-Alkalyn Het eerste en enigste gepatenteerde Creatine dat zich niet in Creatinine omzet - Home

      volgens de fabrikant:
      GEEN oplaadfase - GEEN pauzes - GEEN vochtretentie - GEEN bijwerkingen
      Ik ga het rijtje even af:

      Geen oplaadfase: Er is bij Kre-Alkalyn geen oplaadfase nodig. Heb ik dus ook niet gedaan. Moet zeggen dat ik dit bij de 'gewone' creatine monohydraat ook nooit deed.

      Geen pauzes:
      Pauzes zijn niet nodig, maar bij monohydraat ook niet. Meen dat 3XL ook creatine gebruikt zonder pauzes en er zijn vast wel nog meer members die zonder pauze crea gebruiken. Zelf gebruik ik creatine niet onafgebroken, en Kre-Alkalyn dus ook niet. Gewoon zo af en toe dus.

      Geen vochtretentie: Je zou er minder 'bloated' uit zien met Kre-Alkalyn dan met crea monohydraat. Bij gewone crea had ik daar ook al geen last van en bij de Alkalyn dus ook niet.

      Geen bijwerkingen: Bij de creatine monohydraat had ik wat last van mijn darmen. Met de Kre-Alkalyn heb ik daar totaal geen last van gehad en dat vond ik wel een groot voordeel.

      Beweringen van gebruikers van Kre-Alkalyn volgens de website (LET OP!! dit zijn dus geen feiten, maar beweringen):
      1) Kre-Alkalyn heeft een zeer gunstige invloed op de vetverbranding
      Zou kunnen, maar ze komen ook niet met een onderzoek om dat te bevestigen. Het zijn beweringen van klanten volgens de website en daar laten ze het dan ook bij.
      Heb er zelf in elk geval niks van gemerkt, maar ik ben dan ook aan het bulken.


      2) Kre-Alkalyn reduceert in hoge mate pijn in gewrichten
      Niks van gemerkt, maar had ook geen pijnlijke gewrichten voordat ik met Kre-Alkalyn begon. Mocht het zo zijn dat het daarvoor ook werkt, dan zal het waarschijnlijk pas op de lange termijn merkbaar worden denk ik.


      3) Kre-Alkalyn geeft hierdoor een positieve en vrolijke kijk op het leven
      De eerste 2 beweringen in het achterhoofd houdend, is dit toch wel een goed gevonden bewering.
      Gunstig effect op de vetverbranding; je word dus slanker, daar zou je vrolijker van kunnen worden.
      Minder pijn in gewrichten; pijnvrij leven word je ook wel wat vrolijker van.
      Maar ik vind em wel mooi gevonden.

      4) Kre-Alkalyn opname in je spieren is voelbaar , je spieren vullen als het ware en beginnen op dat moment licht te pompen , hierdoor is de opname tijd per persoon perfect aan te passen en kun je beginnen met trainen als je spieren Kre-Alkalyn opgeladen zijn.
      Totaal niks van gemerkt.

      5) Kre-Alkalyn geeft je het gevoel dat je lichaam tijdens de training op Turbo Geladen Staat en geeft een enorme lang aanhoudende POMP
      Ook hier weinig van gemerkt. Je hebt altijd trainingen dat het als een speer gaat en ook trainingen dat het gewoon wat minder gaat. Met of zonder Kre-Alkalyn.


      Kracht: Bij mij geen explosieve krachttoename te merken bij het gebruik van Kre-Alkalyn. Wel een geleidelijke toename van uithouding met de oefeningen; de laatste rep wat makkelijker, hier en daar een rep meer. Ook wel wat kracht erbij gekregen.
      Ook bij de monohydraat dezelfde dingen als hierboven: wat makkelijker je laatste rep kunnen maken, een repje meer en iets meer kracht.
      NU ik al een aantal weken gestopt ben met Kre-Alkalyn, blijft mijn kracht nagenoeg gelijk en met sommige oefeningen zelfs sterker. dus geen terugval in kracht. soms de laatste rep wat stroever, maar zoals al gezegd, bij andere oefeningen juist weer niet).
      Wat dat betreft dus geen verschil bij mij tussen Kre-alkalyn en crea monohydraat.

      lichaamsgewicht: moeilijk te zeggen of ik bij ben gekomen door de Alkalyn of door het bulken. Ik denk dat het zeer zeker bijgedragen heeft aan mijn gewichtstoename, maar niet heel veel. Toename is vooral te danken aan het bulken. Nu bijna 4 weken gestopt met de Kre-Alkalyn en mijn gewicht blijft stijgen. (creatine wash-out is 4 weken, dus de extra crea zou nu toch al grotendeels uit mijn lichaam moeten zijn.)
      Bij monohydraat kwam ik ook niet heel veel lichaamsgewicht bij, wel wat, maar dat raakte ik toen ook grotendeels weer kwijt.
      Misschien dat ik nu nog wat ga verliezen, maar alles lijkt de andere kant op te wijzen; gewicht blijft stijgen (bulk). (ondertussen kan ik zeggen dat ik niks ben verloren van de gains, maar of het door de Kre-Alkalyn komt zou ik niet durven zeggen.

      Door mij gebruikte dosis: op trainingsdagen 2 capsules Kre-Alkalyn. 1e capsule een minuut of 10 voor het ontbijt en de 2e capsule een half uurtje voor het trainen. Dit deed ik ook als ik die dag alleen cardio deed.
      Op niet trainingsdagen nam ik geen Kre-Alkalyn (dat komt bij mij neer op meestal 1 dag in de week dus geen Kre-Alkalyn, soms 2 dagen niet. als je niet traint verbruik je ook geen extra crea, dus is 'bijvullen' ook niet nodig in mijn ogen).
      Als je het zo doet, doe je dus zowieso langer dan 2 maanden met 1 potje van 120 capsules.


      Samenvatting: Kre-Alkalyn heeft bij mij nagenoeg hetzelfde effect als creatine monohydraat. Ik reageer niet echt heftig op creatine, dus ook niet echt heftig op Kre-Alkalyn. Dus als je een non-responder bent op gewone creatine, zou ik je geld niet verspillen aan Kre-Alkalyn... je blijft een non-responder. het is en blijft creatine.
      Het voordeel is dat je minder nodig hebt om het zelfde effect te krijgen als bij monohydraat. Het ander grote voordeel voor mij was dat ik geen last kreeg van mijn darmen met Kre-Alkalyn.
      Als ik weer eens creatine ga gebruiken, zal ik weer voor de Kre-Alkalyn kiezen ipv de monohydraat. (gebruiksgemak en geen last van darmen)

      In mijn ogen een prima supplement. Zeker als je ook lekker reageert op monohydraat, zou ik Kre-Alkalyn zeker eens proberen.
      Bezoek ook eens het forum.

      Comment


      • #63
        Zoals gewoonlijk Moob, stevig onderbouwd en heb zeker wat bijgeleerd. ik had ook wat last van de darmen met monohydraat, ik denk dat ik Kre-Alkalyn eens ga uitproberen.. Thx guys
        Grtz
        -Intellectuals solve problems, Geniuses prevent them....
        -2 know what we don't know
        -No Pain No Gain!

        Comment


        • #64
          Prima post Moob.

          Onzinnige beweringen op die site zeg over minder last van gewrichten en zo. Dat is gewoon weer verkoop praat. De fabrikant zelf beweert dat niet eens!

          Kre-Alkalyn is gewoon een fijn Creatine preparaat. Het is allemaal weer net wat geavanceerder dan Monohydraat en neemt een aantal vervelende bijwerkingen van Mono weg. (vocht, last van darmen, meer afvalstoffen enz)
          www.sportfood.nl

          Comment


          • #65
            Even een interessante update.

            Wij geven momenteel een gratis shakebeker weg bij de Inner Armour Whey en Creatine pakket. SportFood.nl voor sportvoeding
            Al je dit pakket voor 28 augustus bestelt dan maak je ook nog eens kans op een reis naar Las Vegas om naar de Mr.Olympia te gaan kijken!
            Last edited by Sportfood; 19-08-2006, 15:29.
            www.sportfood.nl

            Comment


            • #66
              Ik ben het nu een week aan het gebruiken en voelde van de eerste dag al een geweldige pomp in men spieren. ik heb een super goed gevoel tijdens het trainen

              Comment


              • #67
                400 gram Creatine GRATIS bij Bodybuilder weightgainer!

                400 gram Creatine, t.w.v. € 19,95 GRATIS!

                Beste Bodynetters,

                Vanaf deze week is er een nieuwe weightgainer bij ons te krijgen: BODYBUILDER van Inner Armour.
                Het bijzondere van deze gainer zit in de kwaliteit en samenstelling van de gebruikte koolhydraat matrix en eiwitten.

                Bodynetters die dit top product voor donderdag 21 september bestellen krijgen GRATIS 400 gram, zeer hoogwaardige, Creatine van Inner Armour cadeau!

                Vermeld wel even bij je bestelling dat je van Bodynet bent.

                sportieve groeten,

                Bas

                BODYBUILDER
                is te vinden bij: SportFood.nl voor sportvoeding
                www.sportfood.nl

                Comment


                • #68
                  Hij stond weer in het verkeerde onderdeel...
                  Heb hem uiteraard verplaatst maar probeer erop te letten graag dat reclame alleen in toegestaan in het onderdeel Suppliers. Bedankt!

                  Comment


                  • #69
                    Originally posted by Shannasse View Post
                    Hij stond weer in het verkeerde onderdeel...
                    Heb hem uiteraard verplaatst maar probeer erop te letten graag dat reclame alleen in toegestaan in het onderdeel Suppliers. Bedankt!
                    Oops, sorry. Ik zet het elke keer in supplementen.
                    Had het onderdeel suppliers nog niet gezien. Vanaf nu, dus wel!
                    www.sportfood.nl

                    Comment


                    • #70
                      Toppie!

                      Comment


                      • #71
                        Dit is echt perfect als je moeilijk aan je kcal komt.. Ook omdat die koolhydraten niet allemaal suikers zijn als ik het goed heb begrepen?

                        Comment


                        • #72
                          Originally posted by Samot View Post
                          Dit is echt perfect als je moeilijk aan je kcal komt.. Ook omdat die koolhydraten niet allemaal suikers zijn als ik het goed heb begrepen?
                          Precies Samot!
                          De eiwitten die ze gebruikt hebben is hetzelfde Whey eiwit als in de populaire kwaliteitswhey van Inner Armour.
                          De koolhydraten bestaan voor een klein deel uit korte keten suikers (ideaal voor het bijtanken gelijk na de training), maar grotendeels uit lange keten carbs die geleidelijk in het bloed worden afgegeven.
                          Ideaal dus voor gewichtstoename.

                          Mooi product, zeker met de gratis Creatine nu!
                          www.sportfood.nl

                          Comment


                          • #73
                            500 gram Creatine gratis!

                            Beste Bodynetters,

                            T/m zaterdag 11 november ontvang je van Sportfood.nl, GRATIS 500 gram zuivere Best Body Creatine (t.w.v. € 17,50) bij iedere bestelling boven de
                            € 50!


                            Zo maar!

                            Sportieve groeten,

                            Bas
                            SportFood.nl voor sportvoeding
                            www.sportfood.nl

                            Comment


                            • #74
                              Mooie aanbieding!

                              Greets...
                              Growing is like sex you can never get enough...

                              Pain is temporary...pride is forever...

                              Comment


                              • #75
                                Zeker mooie aanbieding, heb niets nodig maar had er anders waarschijnlijk wel gebruik van gemaakt.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X