Wie nog meer?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Wie nog meer?

    Wie ergert zich bij tijd en wijle ook kapot aan fatties? Soms kan ik er echt gewoon niet tegen, ik snap dan niet waarom ze per sé die ongezonde troep naar binnen moeten schuiven, het liefst er veel van, en vaak met gesmak ook nog.
    Ik word daar gewoon echt onpasselijk van als ik al niet zo'n goede bui heb. Zeker als het ook nog mensen zijn die pretenderen te lijnen, maar het gewichtsverlies dan maar halen uit een pilletje, en zich vervolgens afvragen of ze niet een pilletje extra kunnen nemen om te compenseren voor die vreetacties.

    Ben ik hier de enige in?
    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

    sigpic

    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

  • #2
    ik erger me er niet aan, kan me ook geen reet schelen eerlijk gezegt. van mij mogen ze eten wat ze willen, zolang ze mij er maar niet mee lastig vallen
    160kg squat
    225kg deadlift
    130kg benchpress

    Comment


    • #3
      Zolang ze niet bij me in de buurt zitten stoor ik me er compleet niet aan. Maar als je in het OV naast iemand zit meurt het gewoon, mensen met overgewicht ruiken gewoon ranzig, zal ook wel komen omdat ze zoveel vet naar binnen werken dat ze het praktisch uitzweten. Dus jah irratie; zeker
      The internet, SERIOUS business!

      Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

      Comment


      • #4
        Originally posted by bodybuildr1990 View Post
        ik erger me er niet aan, kan me ook geen reet schelen eerlijk gezegt. van mij mogen ze eten wat ze willen, zolang ze mij er maar niet mee lastig vallen
        Mee eens

        tenzij het me moeder was ofzo

        Comment


        • #5
          Haha ik ben een van de dunste van de familie en alsnog niet bepaald normaal naar jullie standaarden. Maar het helpt wel wat als je met dikkertjes in de familie zit is toch wel beter voor je confidence haha (H) , maar me eraan ergeren. Dat doe ik meer aan mensen die zeggen dat ze bezig zijn met afvallen bijv. en dan gewoon een week niets vreten en dan opeens een zak chips opentrekken "Ja, dat diëten werkt toch niet voor mij". Ik bedoel doe dan niets.. en vreet je helemaal rond

          Comment


          • #6
            Ik heb soms problemen met mijn moeder. Zij is ook te zwaar en loopt vaak op mijn eetgewoonten te zeiken.
            En maar treiteren "hahaha ben je verkouden, en dat terwijl je nog zo gezond eet ook nog." Zelf eet ze weinig, maar crap. Ze begint haar dag vaak met iets van een witbrood tosti met ham-kaas-vreemd soort roomboter, best wel vaak shoarma voor lunch, beetje stiekempjes chips/bonbons als niemand kijkt en echt veel avondeten doet ze nooit. Niet mijn probleem, ze moet doen en laten waar ze zin in heeft. Maar dan heeft ze het recht dus niet om mij aan mn kop te drammen.

            Over het algemeen heb dus niks tegen "fatties" zolang ze niet zeuren over hoe ik me gedraag. Zij doen hun ding, ik de mijne. Wat bodybuildr1990 zei dus.

            Comment


            • #7
              Heb niks tegen die mensen...is gewoon hun eigen schuld. Het is hun eigen lichaam en leven, als zij ervan genieten zich helemaal vol te proppen met rotzooi houdt toch niemand ze tegen. Heb dan ook niet veel dikke mensen in mijn directe omgeving, mijn moeder is mollig en mijn vader heeft een flinke buik...eet ook aardig ongezond.

              Ik word thuis ook vaak aangekeken als ik 's avonds om half 11 lekker gezond aan de kwark zit en mijn ouders zitten te genieten van ships of andere snacks. Maarja, zoals ik al zei, ieder zo zijn ding en laat die mensen ook lekker hun gang gaan. Wees er eerder trots op dat jij wel de discipline hebt om gezond te leven en er goed uit te zien !
              "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe" - Albert Einstein

              Comment


              • #8
                *knabbelt op zijn choco haas*
                wazzup doc? Zoek je probleempjes? :P

                Ik probeer mensen zo min mogelijk lastig te vallen, maar dat "treiteren" is wel bekend. Dan zijn er weer mensen ziek, verkouden, hebben ze het godganse tijd koud en zeg ik hoe ze fatsoenlijk moeten eten zodat het 90% van hun problemen oplost. Nee ze gaan liever frituur en andere shit halen. Alles wat enigsinds goed is pulken ze uit hun voedingspakket omdat het niet lekker is. Zeikers.

                Comment


                • #9
                  Ik ben het met je eens Genn ! 200% ik trek dat heel slecht maakt niet uit in welke bui ik mij op dat moment bevind
                  <------ BB Gun doet auw!

                  Comment


                  • #10
                    Ookal eet je nog zo goed en gezond dan kan je toch net zo goed nog wel ziek worden enzo...? Bedoel als je gevoelig bent voor een griepje bijvoorbeeld ga je daar verder weinig aan doen.
                    Owner of the Iron Playground.

                    Comment


                    • #11
                      Ik kan me dr ook wel echt aan storen. Niet op een manier dat ik me kut ga voelen ofzo, maar van onbegrip. Ik snap het gewoon niet, waarom zou je het zover laten komen? Waarom zou je je suiker- en transvetverslaving willen onderhouden? Je wordt er vet rot en lelijk van, naast dat het slecht voor je gezondheid is en gezondheid is gewoon belangrijk (merk je vooral als je een ziekte krijgt, hoe erg je aan je gezondheid gehecht bent).

                      Om geen verkeerde indruk te wekken: ik krijg dit gevoel niet als iemand met een normaal postuur een keer een zakje chips vreet, maar wanneer dit echt structureel gebeurd en vooral door mensen die er dik/slecht uitzien of ongezond zijn.


                      Edit: het ging over fatties, in dat geval: ja
                      22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

                      Comment


                      • #12
                        Op straat niet echt. Is meer onbegrip dan drukmaken.
                        Ik kan me wel dood ergeren aan bepaalde mensen, die zich volproppen en vervolgens gaan jammeren. Of mensen die alleen maar suiker naar binnen proppen, vervolgens zeggen dat ze iets niet meer kunnen doen omdat hun suiker laag is (en meer troep naar binnen werken), en vervolgens als een idioot spuiten. Nu weet ik weinig van diabetes, maar spuiten terwijl je amper 25 bent, en vervolgens een shitload aan suiker naar binnen werken kán niet ok zijn.

                        En dan nog.. het zal grotendeels uiteindelijk ook wel natuurlijke selectie zijn.

                        Comment


                        • #13
                          Pink ik las net je post en dat is PRECIES hetzelfde bij mij, verschrikkelijk is dat. Godzijdank binnenkort huis uit
                          The internet, SERIOUS business!

                          Fallus; nee dombo als je dit al niet snapt wtf heb je al die tijd gedaan op dit forum? ~Fal, ik zat voornamelijk in de jailbait topic

                          Comment


                          • #14
                            ik erger me aan fatties die de eerste 5uur nix eten (op middelbare school was dit) en dan het eerste wat ze eten 1 klein zakje chips en een cola flesje.
                            dan zeg ik wat heeft het nou voor zin je had net zo goed de hele dag brood met pindakaas kunnen eten had je geen honger gevoel en was beter voor je.
                            krijg je een snauw terug van dit is maar een heel klein beetje en heb nog nix gegeten dus dit mag wel.
                            ik loop maar lachent weg.

                            ook erger ik me aan dit:
                            van ad.nl
                            Familie te dik om te werken

                            BLACKBURN - Bij de talentenjacht X-Factor werd de dochter afgewezen en de buren noemen hen 'The Telly Tubbies', vrij vertaald de TV kijkende Tubbies.
                            De Chawner's: te dik om te werken. FOTO MAILONLINE

                            Dit zijn The Chawner's, een gezin van vier uit het Engelse Blackburn dat samen goed is voor 523 kilogram en van wie de leden zichzelf te dik vinden om te werken.

                            Ze innen na elf jaar werkloosheid jaarlijks al voor liefst 25.000 euro aan belastinggeld in subsidies, maar dat vinden ze niet genoeg voor hun levensstijl. Voor een dieet hebben ze geen tijd, vertelt het gezin in het magazine Closer.


                            Emma Chawner, de jongste van twee dochters in het gezin, liet haar vader Philip een soort trouwjurk maken voor X-Factor twee jaar geleden. Helaas faalde ze schromelijk, maar ze werd er wel beroemd mee. En berucht bij de buren, die klaagden over haar zangkwaliteiten, om 3 uur 's morgens . De familie werd zelfs uit hun vorige huis gezet door het lawaai.


                            Philip Chawner (53) en zijn vrouw Audrey (57) houden elkaar in evenwicht. Ze zijn allebei goed voor 152 kg. Emma (19) weegt 107 kg en Samantha (21) 112 kg. Al elf jaar zijn de ouders werkloos. Ze claimen dat ze door een erfelijke ziekte te dik zijn om te werken en kijken dan maar de hele dag naar een televisietoestel dat ze van een vriend geleend hebben.

                            "We zijn dol op die tv", zegt de vader. "Die staat de hele dag aan, vanaf het moment dat we opstaan. Soms ben ik zo moe van het kijken dat ik even een dutje moet doen."

                            Het Engels gezin krijgt zo'n 25.000 euro netto aan steun van de staat, maar dat is ruim onvoldoende volgens de vader. "Dat bedrag dekt amper de kosten voor alle rekeningen en ons eten. Het is niet onze schuld dat we door ons overgewicht niet kunnen werken, we verdienen meer te krijgen."
                            Calisthenics / Street workout

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by bodybuildr1990 View Post
                              ik erger me er niet aan, kan me ook geen reet schelen eerlijk gezegt. van mij mogen ze eten wat ze willen, zolang ze mij er maar niet mee lastig vallen

                              Indderdaad.. wat anderen doen moeten hun weten.. want zou je je ergeren aan dikke mensen ( wat niet eens door hun eetgewoonte hoef te komen ) omdat ze dan niet goed of crap eten .. dan moet je ook ergeren aan die fanatiekelingen die maaltijdje dit maaltijdje dat maaltijdje zus... alles precies op tijd enz enz..

                              erger me er dus niet aan... want als ik me ook al met die mensen bezig moet houden..

                              De waarheid kan erg hard zijn

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X