Joshua's UD2.0 Log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Als je exact wil weten hoe goed het gaat met je ud2 aanpak, dan zul je wekelijks hetzelfde schema moeten wegdraaien in ongeveer dezelfde volgorde (kan wel iets spelen ermee).

    Je moet gewoon weten welke gewichten je aankan op welke oefening (gewicht waarmee je ongeveer 4-5 reps kunt maken). Week 1 ga je gewoon all out met een bepaald gewicht waarmee je 4-5 reps kunt maken, en in de weken erop probeer je hetzelfde gewicht te nemen en evenveel reps te maken.

    Zolang je kracht ongeveer constant blijft, dan is het gewoon goed. Wekelijks kunnen je prestaties iets varieren, maar als je wekelijks alles goed bijhoud, dan kun je bijvoorbeeld de training van week 1 vergelijken met de training van week 6 ofzo, en dan weet je exact hoe het gaat.

    Ikzelf ben 2.5 kilo op 5x5 banken achteruitgegaan, en 2.5 kilo vooruit gegaan op 5x5 squatten. De rest is vrij constant gebleven (chinnen ging bijvoorbeeld eerste paar weken iets vooruit, en daarna opeens terug naar het niveau van week 1. kan natuurlijk liggen aan mijn opkomende verkoudheid, of dat ik slecht geslapen had, ofzo).
    ---------------

    In jouw geval kan het zo zijn, dat je kracht aardig zou crashen, zonder dat je het echt doorhebt. (omdat je steeds een andere volgorde doet, en als ik als eerste oefening deadlift, pak ik zo 20 kilo meer als wanneer ik hem een stuk later pak). Ik zou dus gewoon één goed werkend schema opzetten, en elke keer zoveel mogelijk volgens dit schema werken (kan soms niet 100%, maar je snapt wat ik bedoel).
    ----------------------

    Verder een goede lekkere pasta saus:
    500g tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml melk, 2-3x rode paprika, 1 grote ui, 3-4 stengels lente ui, 2 wortels, 3-4 teentjes verse knoflook, 20 blaadjes verse basilicum, 1 blokje boullion, 1 eetlepel sambal (dit alles bij elkaar doen in een grote pan. gaar laten koken. dan het geheel blenderen. Het kan zijn dat de hoeveelheid zo groot is, dat je het moet doen in een paar. je blender 2/3de vol doen en het in porties blenderen). je kan naar gevoel extra kruiden toevoegen (oregano, meer sambal, meer basilicum, zwarte peper, etcetc).

    Deze pastasaus is zowat vet en suiker vrij. Je kan eventueel wat bindmiddel (ook voornamelijk koolhydraten) toevoegen om de saus wat dikker te krijgen.
    -------------------------------------

    Mijn lievelingsgerecht op de carbload:

    1 blikje (400ml) nutco kokosmelk (5g vet per 100 ml).
    2 pakjes a 50g yellow curry paste (op laten lossen in kokosmelk)
    500ml magere melk (mengen met currry pasta in kokosmelk)
    (je hebt nu een gelige saus/soep achtig iets).

    voeg hieraan toe:
    3-4 tomaten in blokjes gesneden
    4 stengels lente ui
    2 rode paprikas
    300g sperzibonen (vooraf koken)
    sap van 1 limoen

    Kook 500g kipfilet. laat deze als hij gaar is afkoelen in een pan met koud water. je knijpt/wrijft/plukt deze kip tot draadjes en voegt dit toe aan de saus met groenten. (daarna een 10-15 minuten laten pruttelen op laag vuur en regelmatig doorroeren).

    Kook 500g witte rijst (ongekookt afgewogen). ALs de rijst klaar is neem je een hele grote schotel waar de rijst + de rest inpast. Roer alles goed door, en verdeel dit in 4 porties.
    --------------------------

    het totaal is ongeveer 500g carbs, 40-45g vet, 180-190g eiwitten.
    Dat komt neer op 125g carbs per maaltijd. Bij elke maaltijd eet je nog een 100g brood (naanbrood, kaiser broodje, bagel, of gewoon witbrood).

    dan zit je met alleen al deze vier maaltijden aan de 700g carbs, 50g vet, 225g eiwitten. Daarbij kun je bij elke maaltijd 250ml multivitamine sap drinken met 5g creatine die je oplost in het multisap (ben je ook meteen creatine loaded). Dan zit je nog een 100g carbs hoger (en een 100g sucrose verdeeld over de carbload is ook aangeraden in het boek).
    -----------------

    anyways. Ben benieuwd naar je resultaten de komende weken. succes
    More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

    Comment


    • #47
      Duidelijke uitleg! Had er nooit zo stil bij gestaan.

      En bedankt voor het recept Chef! Zelfs de kev waardes heb je voor me
      You can be part of my meal tonight.

      Comment


      • #48
        @ Dynobet: Ben jij kok ofwat?

        Comment


        • #49
          Nee ben geen kok. Maar houd van lekker eten. Creatief zijn met eten, en goed kunnen koken zorgt ervoor dat het bodybuilden een stuk makkelijker is qua eten.
          More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

          Comment


          • #50
            Originally posted by dynobet View Post
            Nee ben geen kok. Maar houd van lekker eten. Creatief zijn met eten, en goed kunnen koken zorgt ervoor dat het bodybuilden een stuk makkelijker is qua eten.
            Dat sowieso ja. Zeker weten. Kunnen koken is ook gewoon een pre als je het mij vraagt.

            Comment

            Sidebar top desktop

            Collapse

            Actieve discussies

            Collapse

            porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
            erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
            Antalya Escort
            sikis
            gaziantep escort
            gaziantep escort
            İstanbul Escort
            istanbul escort bayan
            sisli escort beylikduzu escort bayan
            antalya escort atakoy escort
            umraniye escort bayan
            Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
            Working...
            X