Mag ik vragen wat je nu precies aan produkten hebt gebruikt en de hoeveelheden?
Nibor76nl log 2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hey Nibor,
Heel goed dat je nu "gewoon" vast voedsel eet! Maar ik zou jou toch aanraden elke dag je hapje vers te maken. Dat blijft toch het lekkerst en het best voor de vitamines in groente. En dan kan je nog eens afwisselen, want zo eet je wel elke dag hetzelfde... Wij hebben het razend druk, maar koken toch vrijwel elke dag een verse hap na het werk en voor het trainen. Ik zie trouwens geen vlees, klopt dat?
Dat stomen is top, aardappels en groenten behouden dan hun smaak, textuur en voedingsstoffen optimaal. Wij hebben een stoompan die gewoon op de inductieplaat gaat en waar je stoomkorven op kan stapelen. Ideaal, scheelt ook ruimte! Maar ik snap niet waarom je al gestoomde groente nog eens roerbakt. Die dubbele bereiding is niet nodig. Wij roerbakken met rauwe groenten, dan blijft alles heerlijk knapperig! Gewoon eens proberen!No pain, no gain!!
Comment
-
Originally posted by Snuff-Sann View PostMag ik vragen wat je nu precies aan produkten hebt gebruikt en de hoeveelheden?
per maaltijd zou het ongeveer zo uitkomen:
1 middelgrote zoete aardappel
1 handje sperziebonen
3 a 4 winterpeentjes ( dus niet van die hele grote)
1/4 deel brocolli
3 hele eieren
120 ml Woksaus (half flesje GO-TAN WOK)
Beetje olijfolie om in te bakken..
Comment
-
We hebben ook zoete aardappels meegenomen van de matkt, ben erg benieuwd!
En misschien is het slimmer om in andere olie te gaan bakken? Is nog goedkoper ook denk ik? Als het je om de smaak gaat kun je er altijd achteraf nog een scheut olijfolie overheen gooien.
Comment
-
Originally posted by emilio75 View PostWe hebben ook zoete aardappels meegenomen van de matkt, ben erg benieuwd!
En misschien is het slimmer om in andere olie te gaan bakken? Is nog goedkoper ook denk ik? Als het je om de smaak gaat kun je er altijd achteraf nog een scheut olijfolie overheen gooien.
ik laat trouwens wel de schil om de aardappels..
Comment
-
Originally posted by nibor76nl View PostDat mag...
per maaltijd zou het ongeveer zo uitkomen:
1 middelgrote zoete aardappel
1 handje sperziebonen
3 a 4 winterpeentjes ( dus niet van die hele grote)
1/4 deel brocolli
3 hele eieren
120 ml Woksaus (half flesje GO-TAN WOK)
Beetje olijfolie om in te bakken..
Comment
-
Originally posted by Sammy75 View Post
Maar ik zou jou toch aanraden elke dag je hapje vers te maken. Dat blijft toch het lekkerst en het best voor de vitamines in groente. En dan kan je nog eens afwisselen, want zo eet je wel elke dag hetzelfde... Maar ik snap niet waarom je al gestoomde groente nog eens roerbakt. Die dubbele bereiding is niet nodig. Wij roerbakken met rauwe groenten, dan blijft alles heerlijk knapperig!
Maar ik bracht het maar voorzichtig, anders ben ik opeens weer een trol."Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "
Comment
-
Originally posted by nibor76nl View PostWat heb jij daar betaalt?
ik laat trouwens wel de schil om de aardappels..
Maar wat is je verhaal over de olie?
Comment
-
-
Originally posted by emilio75 View PostIk weet niet precies wat we hebben betaald, maar ik geloof dat het €2,50/kg was. Klinkt dat bekend? Heb niet echt kunnen kijken of het ergens goedkoper kon, want de markt was minimaal bezet.
Maar wat is je verhaal over de olie?
ik heb nog aardig veel flessen olijfolie staan hier dus die moeten eerst op..
Comment
-
-
Originally posted by emilio75 View PostEnig idee wat dat woog?
Ik zou die olijfolie dan vooral lekker veel koud/lauwwarm gebruiken, de kcals kun je toch wel gebruiken.
ik heb 2 soorten olijfolie.. voor koud gebruik.. en voor warm gebruik..
Comment
-
Vierge en extra vierge neem ik aan? Die zijn beide prima koud te gebruiken hoor, extra vierge is wel wat geconcentreerder van smaak.
Ook die voor warm gebruik is kritiek wat betreft rookpunt bij wokken, zeker als de kwaliteit wat lager is, zie: Rookpunt - Wikipedia
Een wok wordt bij gebruik met alleen olie al gauw ruim boven de 200 graden (sauzen/bouillon koelen door verdamping), zie: Roerbakken - Wikipedia, vandaar dat daar normaal gesproken andere olie voor gebruikt wordt.
Comment
Sidebar top desktop
Collapse
Actieve discussies
Collapse
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining A
Safety bar squat:
- 100kg 3x1
- 100kg 1x3
SL DL:
- 90kg 12x
- 90kg 10x
One legged...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 day ago -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
Zercher squat:
- 91kg 4x
- 91kg 2x2
One legged back extension:
- BW + 12kg 10x L en R
- BW...-
Kanaal: Trainingslogjes
4 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Hatfield SSB BSS:
- 60kg 8x
- 70kg 2x
B-stance DB SL RDL:
- 20kg 2x12
Wide high incline...-
Kanaal: Trainingslogjes
6 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining A
Safety bar squat:
- 95kg 3x2
- 95kg 1x3
Wide grip SL DL met shrug:
- 90kg 10x
- 90kg 6x...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
Zercher squat:
- 90kg 4x
- 90kg 2x2
One legged back extension:
- BW + 12kg 3x8
Push...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Hatfield SSB BSS:
- 60kg 6x
- 60kg 4x
B-stance DB SL RDL:
- 16kg 2x15
Wide high incline...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining A
Safety bar squat:
- 92.5kg 2x2
- 92.5kg 2x3
Wide grip SL DL met shrug:
- 80kg 2x10
...-
Kanaal: Trainingslogjes
2 weken geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
Zercher squat:
- 80kg 3x4
One legged back extension:
- BW + 10kg 2x12 L en R
Push press:...-
Kanaal: Trainingslogjes
2 weken geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Hatfield SSB BSS:
- 50kg 1x8
- 50kg 1x6
B-stance DB SL RDL:
- 10kg 2x15 L en R
Wide...-
Kanaal: Trainingslogjes
2 weken geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining A
Safety bar squat:
- 91kg 4x2
WIde grip SL DL met shrug:
- 75kg 2x10
WIde grip BTN lat pulldown:...-
Kanaal: Trainingslogjes
3 weken geleden -
Tag Cloud
Collapse
Comment